FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Flushed Episode
Quiz about Flushed Episode

'Flushed' Episode Trivia Quiz


When a well-meant misunderstanding dries up the supply of medicine to correct a chemical imbalance in her brain, Max is caught stealing from pharmacy. Can Logan break her out of jail before her flaw becomes fatal? Based on the 3rd episode of 'Dark Angel.

A multiple-choice quiz by TerriWrym. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Dark Angel
  8. »
  9. Season One

Author
TerriWrym
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
45,216
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
464
- -
Question 1 of 15
1. What supplement does Max need to fend off her seizures? Hint


Question 2 of 15
2. Where was Logan when the pulse hit? Hint


Question 3 of 15
3. Where was Max when the pulse hit? Hint


Question 4 of 15
4. Which excuse didn't Max's friends use to cover for her? Hint


Question 5 of 15
5. How did Max come up with Walter's money? Hint


Question 6 of 15
6. What did Original Cindy and Kendra do to Max's pills? Hint


Question 7 of 15
7. What food does Max ask for that is high in Tryptophan? Hint


Question 8 of 15
8. How does Break get the above mentioned food? Hint


Question 9 of 15
9. Which prison was Max taken to? Hint


Question 10 of 15
10. For which reason does Max say she is leaving the prison? Hint


Question 11 of 15
11. How did Break distract the guards? Hint


Question 12 of 15
12. What does Logan call Max, when Original Cindy asks if he likes her? Hint


Question 13 of 15
13. Where did Original Cindy smuggle Max's pills inside the prison? Hint


Question 14 of 15
14. Who does Maria remind Max of? Hint


Question 15 of 15
15. What does Break promise his guard friend to get Original Cindy assigned to a work detail in the warden's house? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What supplement does Max need to fend off her seizures?

Answer: Tryptophan

The Tryptophan '.. Supplements the serotonin that my brain is supposed to make but doesn't. When the levels are low, I have a seizure. I'm supposed to be a revved-up girl. Truth is, I'm a lemon.'
2. Where was Logan when the pulse hit?

Answer: On a yacht

He was on his uncle's yacht with a lady friend. When the SatNav crashed they ran aground.
3. Where was Max when the pulse hit?

Answer: Hiding under the stairs

She was hiding under the stairs from her foster father with her foster sister Lucy.
4. Which excuse didn't Max's friends use to cover for her?

Answer: She was at the doctors

'Well, well, well... so far you moron colleagues have come up with the following excuses for why you're strolling in here at the crack of noon- you had a dental emergency, you aunt died... again, and my personal favorite from this idiot- you were detained by the sector police for practicing witchcraft. Now, would you care to further insult my intelligence?' Normal asks Max when she is late to work, after a bad night of seizures.
5. How did Max come up with Walter's money?

Answer: She didn't

Max stole a car from some gangsters and sold it to a fence for {$1,000,} but the fence wouldn't have the money until the next morning. That night Max was arrested for breaking into a hospital pharmacy. Officer Walter kicked everyone out the next day, but with Logan's help they were able to move back in and keep Walter from, demanding bribes every month.
6. What did Original Cindy and Kendra do to Max's pills?

Answer: Flushed them down the toilet

Because of Max's odd behavior, Kendra and Original Cindy thought Max had a drug problem and when they found her pills they flushed them down the toilet.
7. What food does Max ask for that is high in Tryptophan?

Answer: Milk

She told Break that she needed milk because it had Tryptophan in it and would calm the seizures. Later when Original Cindy asked her what was in the pills she sarcastically replied, 'Spinach.' Spinach is not a substantial source of Tryptophan unlike milk, egg whites or turkey.
8. How does Break get the above mentioned food?

Answer: From another inmate

Break did have an arrangement with one of the guards, but he got Max her milk from a guy with a goat in the next cell block.
9. Which prison was Max taken to?

Answer: Langford

Logan's contact Matt confirmed that a prisoner matching Max's description was arrested trying to break into a hospital pharmacy and was taken to Langford prison. (Sedro Island is where Hannah was living, McNeal is an actual prison in Washington State, and Fairfax is a psychiatric 'hospital' there.)
10. For which reason does Max say she is leaving the prison?

Answer: Too many rules

'There's too many rules in here. I'm going home,' she tells Break.
11. How did Break distract the guards?

Answer: Sings Opera

Break helps Max get into the yard, but there are too many guards and lights. Max asks Break for a diversion and he steps out into the spotlight and begins to perform Opera. 'If there's one thing I'm good at it's drawing attention to myself,' he tells her.
12. What does Logan call Max, when Original Cindy asks if he likes her?

Answer: A good girl

In the car waiting for Matt, Original Cindy apologizes for some of her earlier comments about him and asks him if he likes Max. Logan says, 'She's a good girl.'
13. Where did Original Cindy smuggle Max's pills inside the prison?

Answer: In her hair

She hid them in a capsule in her hair.
14. Who does Maria remind Max of?

Answer: Lucy

Lucy was Max's foster sister before the pulse, and like Maria she was molested by her father.
15. What does Break promise his guard friend to get Original Cindy assigned to a work detail in the warden's house?

Answer: High heeled shoes

Breaks arrangement is with a guard who '.. has a thing for stiletto heels.' When the guard told Break that he had assigned Original Cindy to a work detail in the warden's house Break told him, 'Well I see a pair of six inch black patent-leather pumps in your future.
Source: Author TerriWrym

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. "411 On the DL" Average
2. "Art Attack" Average
3. "Blah Blah Woof Woof" Quiz Tough
4. "C.R.E.A.M." Average
5. "Cold Comfort" Quiz Tough
6. "Dark Angel" Pilot Episode Tough
7. "Dark Angel" Season 1 Average
8. "Dark Angel" Season 1 Part 1 Tough
9. "Dark Angel" Season 1 Part 2 Average
10. "Flushed" Tough
11. "Heat" Average
12. "Out" Average

6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us