FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House
Quiz about Full House

Full House Quiz for Experts | Television


This quiz is about "Full House"! I hope you enjoy it!

A multiple-choice quiz by baymom. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
baymom
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
352,374
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
804
Last 3 plays: Guest 208 (10/10), Guest 68 (10/10), Guest 174 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of Jesse's favorite comb? Hint


Question 2 of 10
2. What is Michelle's memorized phone number? Hint


Question 3 of 10
3. What is Michelle trying to jump when she falls off her horse and hits her head? Hint


Question 4 of 10
4. Where does Michelle hide Jesse's wedding ring? Hint


Question 5 of 10
5. Why does Stephanie have to move back into DJ's room after moving out? Hint


Question 6 of 10
6. When can the family go into Jesse's recording room? Hint


Question 7 of 10
7. Where does Danny propose to Vicky? Hint


Question 8 of 10
8. In season four, which Tanner complains because he/she doesn't get a graduation? Hint


Question 9 of 10
9. What kind of cake is Michelle's favorite? Hint


Question 10 of 10
10. At Tanner family fun night,what gets stuck to a plate? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 10/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 09 2024 : Guest 174: 6/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 1/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 19 2024 : Guest 166: 6/10
Jun 17 2024 : Guest 69: 9/10
Jun 16 2024 : Guest 73: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 71: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of Jesse's favorite comb?

Answer: Mr. Goodpart

The name is Mr. Goodpart. When Michelle loses her memory they know she has it back because she knew that.
2. What is Michelle's memorized phone number?

Answer: 555-2424

When Michelle is trying to stall Danny, she says her phone number which is... 555-2424.
3. What is Michelle trying to jump when she falls off her horse and hits her head?

Answer: A log

Michelle falls off her horse because she tries to jump a log, and goes to the hospital.
4. Where does Michelle hide Jesse's wedding ring?

Answer: In the cookie jar

She hides Jesse's wedding ring in the cookie jar when Joey is supposed to go get it engraved. But Jesse finds it before Joey does.
5. Why does Stephanie have to move back into DJ's room after moving out?

Answer: Because Jesse is moving back in

When Jesse gets married to Becky he moves in with her. Jesse really starts missing his family so they move back in, and DJ and Stephanie have to share a room with each other again.
6. When can the family go into Jesse's recording room?

Answer: When the red light is off

Jesse makes sure that his family know that they can not go in the recording studio, that used to be the garage and then Joey's bedroom, unless that red light is OFF.
7. Where does Danny propose to Vicky?

Answer: At a Disney park

Danny proposes to Vicky at a Disney park in fireworks.
8. In season four, which Tanner complains because he/she doesn't get a graduation?

Answer: Stephanie

Stephanie complains she doesn't get a graduation when Michelle and DJ are each graduating from their schools.
9. What kind of cake is Michelle's favorite?

Answer: Chocolate

Michelle LOVES chocolate cake. When they have Tanner family fun night she orders a chocolate cake but she gets upset because a girl named Sarah gets one.
10. At Tanner family fun night,what gets stuck to a plate?

Answer: An octopus/squid

When Stephanie orders something fun and interesting at the pirate-themed restaurant, she doesn't eat it and sticks an octopus/squid on plate and it gets stuck.
Source: Author baymom

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us