FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Season 4
Quiz about Full House Season 4

'Full House' Season 4 Trivia Quiz


Here is how it works. I am going to ask a question about an episode of 'Full House' and then you answer it. Hope you enjoy it! RM:)

A multiple-choice quiz by RMWilliamsgirl. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
344,067
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
904
Last 3 plays: Guest 208 (10/10), Guest 76 (7/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. In episode 1, who does Jesse ask to marry him? Hint


Question 2 of 10
2. In episode 20, what does Michelle give to Jesse as a 'remember me' present? Hint


Question 3 of 10
3. In the episode 'Stephanie plays the Field', what is the name of her boyfriend? Hint


Question 4 of 10
4. In the episode 'Shape up', why does D.J. want to lose weight? Hint


Question 5 of 10
5. In what episode does Joey get a date? Hint


Question 6 of 10
6. On the episode 'Danny in Charge', where are Jesse and Joey and what are they doing? Hint


Question 7 of 10
7. In episode 14, what is D.J. working towards buying? Hint


Question 8 of 10
8. In episode 25, who is the only one not graduating? Hint


Question 9 of 10
9. In the episode 'Rock the Cradle', what is the theme for Jesse and Becky's dinner?
Hint


Question 10 of 10
10. In episode 2, what is the punishment given to Michelle after she had been naughty? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 10/10
Today : Guest 76: 7/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 12 2024 : Guest 73: 10/10
Jul 07 2024 : Guest 99: 3/10
Jun 27 2024 : cheeseit223: 5/10
Jun 04 2024 : Guest 174: 9/10
May 31 2024 : Guest 172: 8/10
May 23 2024 : Guest 73: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In episode 1, who does Jesse ask to marry him?

Answer: Becky

Jesse and Becky are at a dinner party with Jesse's Greek relatives when he asks her.
2. In episode 20, what does Michelle give to Jesse as a 'remember me' present?

Answer: Her pig

Michelle is upset that Jesse is moving to another house, so she gives him her pig and he gives her a framed pink bunny to remember each other.
3. In the episode 'Stephanie plays the Field', what is the name of her boyfriend?

Answer: Brett

Stephanie becomes Brett's girlfriend and he puts her initials in a heart on his baseball bat. When Stephanie joins her dad's baseball team and beats Brett's team, she becomes scared that he won't be her boyfriend any more. But it turns out fine.
4. In the episode 'Shape up', why does D.J. want to lose weight?

Answer: She wants to go to a pool party

Kimmy invites D.J.to her pool party, so D.J. starves herself and overexercises to become skinny. After a lot of convincing, she stops and goes to the pool party.
5. In what episode does Joey get a date?

Answer: 'Happy New Year'

Danny and Jesse set up a secret camera and send a video into a dating service. Joey gets a wide variety of requests then he finds the right one.
6. On the episode 'Danny in Charge', where are Jesse and Joey and what are they doing?

Answer: Forest, filming an ad

Joey and Jesse go away to a forest to shoot an ad featuring a fox. While they are away, Danny struggles as a single parent.
7. In episode 14, what is D.J. working towards buying?

Answer: Tennis shoes

After a failed attempt of getting money from Danny, D.J. decides to get an after-school job.
8. In episode 25, who is the only one not graduating?

Answer: Stephanie

Stephanie is frustrated that she doesn't get a graduation, so the family has a little ceremony for her and gives her a pair of high heels.
9. In the episode 'Rock the Cradle', what is the theme for Jesse and Becky's dinner?

Answer: Baby

Becky finds out she is pregnant so she decides to make a dinner with the theme 'baby'. They have baby corn, baby back-ribs and baby shrimp.
10. In episode 2, what is the punishment given to Michelle after she had been naughty?

Answer: Staring at the wall

Michelle is told to stare at the wall and she starts saying, 'This is no fun, no fun, staring at the wall.'
Source: Author RMWilliamsgirl

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us