FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Full House Will Be Forever
Quiz about Full House Will Be Forever

"Full House" Will Be Forever Trivia Quiz


I know every thing about "Full House".

A multiple-choice quiz by fullhouse1992. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
374,241
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
469
Last 3 plays: Guest 136 (9/10), Guest 172 (10/10), cheeseit223 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Danny's middle name? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of Jesse's favorite comb? Hint


Question 3 of 10
3. Which one of these places did Joey usually do comedy at? Hint


Question 4 of 10
4. What famous comedian stole Joey's gig at the Smash Club? Hint


Question 5 of 10
5. Did Comet ever run away?


Question 6 of 10
6. Stephanie lost Mr. Bear.


Question 7 of 10
7. What was Jesse's last name in the first season? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Jesse's friend who came in the episode "Dr. Dare Rides Again"? Hint


Question 9 of 10
9. Did Jesse ever go to jail?


Question 10 of 10
10. Who played Joey? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 136: 9/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 27 2024 : cheeseit223: 8/10
Jun 13 2024 : Guest 69: 10/10
Jun 03 2024 : Guest 174: 10/10
May 17 2024 : stephedm: 10/10
May 15 2024 : Guest 174: 8/10
May 15 2024 : Guest 67: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Danny's middle name?

Answer: Ernest

Danny says that he has a horrible middle name. But Joey says that he has a worse middle name.
2. What is the name of Jesse's favorite comb?

Answer: Mr. Goodpart

Jesse says this in the last episode. Also he says it in the episode where Danny was trying to get Michelle a Super Fortress.
3. Which one of these places did Joey usually do comedy at?

Answer: The Laugh Machine

He is always saying he has to go to the Laugh Machine. Also one time Jesse told Joey that they got a phone call from the Laugh Machine. That episode was the third ever episode.
4. What famous comedian stole Joey's gig at the Smash Club?

Answer: Phyllis Diller

Phyllis Diller stole Joey's time on stage and that made Joey give up comedy. But at the end of the episode he gets back into comedy.
5. Did Comet ever run away?

Answer: Yes

Michelle took Comet for a walk and then he ran away. The whole family was looking for him. Also Jesse felt so sad because he told Michelle she could walk Comet. But by the end of the episode Comet came back.
6. Stephanie lost Mr. Bear.

Answer: True

Joey thought he accidentally gave Mr. Bear away to charity. But Michelle actually hid Mr. Bear. This is one of the only episodes that you actually get to see what Pam was supposed to look like.
7. What was Jesse's last name in the first season?

Answer: Cochran

But in all the rest of the series it was Katsopolis. The reason this was changed is because Jesse was supposed to be Greek. So John Stamos, who played Jesse, asked if it could be changed to Katsopolis. His request was granted. John Stamos is also Greek.
8. What was the name of Jesse's friend who came in the episode "Dr. Dare Rides Again"?

Answer: Pete

Pete came and kept telling Jesse that he was getting soft. Well, that sent Jesse over the top. He ended up trying to do a stunt that he did when he was twenty.

Pete also played on "Happy Days".
9. Did Jesse ever go to jail?

Answer: Yes

He went to jail on his wedding day. Becky ended up having to bail him out.
10. Who played Joey?

Answer: Dave Coulier

Dave Coulier is also a comedian in real life. He was born in a suburb near Detroit, Michigan.
Source: Author fullhouse1992

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us