FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about General Full House
Quiz about General Full House

General "Full House" Trivia Quiz


For anyone that is a die-hard fan of "Full House"!

A multiple-choice quiz by hausc018. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
hausc018
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
331,662
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2813
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 208 (9/10), Guest 76 (8/10), Guest 68 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Danny has two red convertibles in the episode "The Big Three-O". What are the names of the cars? Hint


Question 2 of 10
2. What is Becky's maiden name? Hint


Question 3 of 10
3. What is the address and phone number of the Tanner household? Hint


Question 4 of 10
4. Stephanie has two major catchphrases throughout the series. What are they? Hint


Question 5 of 10
5. What does "D.J." stand for? Hint


Question 6 of 10
6. For a very short period of time, Jesse joins an airport lounge band. They are seen singing "Glow Worm". What is the name of this band? Hint


Question 7 of 10
7. Joey lands a role on a TV show called "Surf's Up" with Frankie Avalon and Annette Funicello. What is Joey's character's name on the show and what animal does the character become after it is changed to a cartoon? Hint


Question 8 of 10
8. D.J. forgets Kimmy's 16th birthday because it's her and Steve's 6 month anniversary. She throws a party together in 15 minutes as a cover up. What kind of cake do they make for Kimmy? Hint


Question 9 of 10
9. Steve is on what high school sports team? Hint


Question 10 of 10
10. Michelle has a club with her friends (Aaron, Lisa, and Derek) based on popular action figures. What is the name of the club? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 208: 9/10
Today : Guest 76: 8/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 12 2024 : Guest 75: 10/10
Jul 06 2024 : Guest 71: 9/10
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 16 2024 : Guest 73: 10/10
May 31 2024 : Guest 67: 5/10
May 28 2024 : Guest 96: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Danny has two red convertibles in the episode "The Big Three-O". What are the names of the cars?

Answer: Bullet and Walter

In the beginning of the episode, Danny has Bullet. Then Jesse drives it into the Bay. Joey and Jesse buy him another one and Danny names it Walter.
2. What is Becky's maiden name?

Answer: Donaldson

She continues to use this as her professional name for "Wake Up San Fransisco".
3. What is the address and phone number of the Tanner household?

Answer: 1882 Girard Street; 555-2424

Michelle says this twice (once with eyes open, once with eyes closed) while trying to keep Danny from going upstairs after D.J. and Stephanie put a hole in Danny's bedroom wall, in the episode "The Hole-in-the-Wall Gang".
4. Stephanie has two major catchphrases throughout the series. What are they?

Answer: "How rude!" and "Well pin a rose on your nose."

"Oh Mylanta" is said by D.J. "Have mercy!" is said by Jesse. "You're in big trouble, mister!" is said by Michelle.
5. What does "D.J." stand for?

Answer: Donna Jo

Danny says this several times when D.J. gets into trouble. Also, Stephanie says her full name when they argue.
6. For a very short period of time, Jesse joins an airport lounge band. They are seen singing "Glow Worm". What is the name of this band?

Answer: The Diplomats

A sign with the band name is hanging on the piano that Jesse is playing in the episode "Play It Again, Jess".
7. Joey lands a role on a TV show called "Surf's Up" with Frankie Avalon and Annette Funicello. What is Joey's character's name on the show and what animal does the character become after it is changed to a cartoon?

Answer: Flip; a kangaroo

Frankie and Annette's characters are changed to dolphins and Joey's character is changed to a surfing kangaroo.
8. D.J. forgets Kimmy's 16th birthday because it's her and Steve's 6 month anniversary. She throws a party together in 15 minutes as a cover up. What kind of cake do they make for Kimmy?

Answer: a hash brown potato cake

It's her "favorite breakfast side dish". This occurred in the episode "Birthday Blues".
9. Steve is on what high school sports team?

Answer: wrestling

He mentions this in several episodes, and Danny once goes to the school during Steve's wrestling practice to talk to him about D.J.
10. Michelle has a club with her friends (Aaron, Lisa, and Derek) based on popular action figures. What is the name of the club?

Answer: Mighty Mutant Super Kids Club

Danny, Jesse and Joey try to buy them the new game with the action figures and they end up buying one off the 'black market'. Then Michelle is kicked out of the club (again) because she promised to get the new game.
Source: Author hausc018

This quiz was reviewed by FunTrivia editor guitargoddess before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us