FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about In the Full House
Quiz about In the Full House

In the "Full House" Trivia Quiz


This is an easy quiz all about the show, "Full House."

A multiple-choice quiz by erluvr21. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
erluvr21
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,320
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
44949
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 50 (10/10), Guest 208 (10/10), Guest 76 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of Danny's daughters? Hint


Question 2 of 10
2. What state is Rebecca (Becky) from? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of D.J.'s best friend? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of Kimmy's boyfriend who she almost marries? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of D.J.'s boyfriend who always ate everything? Hint


Question 6 of 10
6. What is the name of the Tanner's Golden Retriever? Hint


Question 7 of 10
7. Who becomes "Princess for a Day" when the family travels to Disney World? Hint


Question 8 of 10
8. What is Joey's occupation? Hint


Question 9 of 10
9. The twins (Nicky and Alex) were born on somebody in the house's birthday. Whose birthday was it? Hint


Question 10 of 10
10. What did Michelle fall off of in part one the series finale? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 50: 10/10
Today : Guest 208: 10/10
Jul 16 2024 : Guest 76: 10/10
Jul 15 2024 : Guest 174: 9/10
Jul 15 2024 : Guest 68: 10/10
Jul 14 2024 : Guest 174: 10/10
Jul 11 2024 : Guest 76: 10/10
Jul 11 2024 : Guest 74: 9/10
Jul 11 2024 : Guest 174: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of Danny's daughters?

Answer: D.J., Stephanie, and Michelle

D.J. is short for Donna Jo, she is the oldest, Stephanie is the middle child, and Michelle is the youngest of Danny's daughters.
2. What state is Rebecca (Becky) from?

Answer: Nebraska

She often talks about life in Nebraska, and her and Jesse fought over whether they should get married in Nebraska or Graceland.
3. What is the name of D.J.'s best friend?

Answer: Kimmy Gibbler

Kimmy is the Tanners' very annoying next door neighbor who usually just invites herself over to their house.
4. What is the name of Kimmy's boyfriend who she almost marries?

Answer: Dwayne

All Dwayne ever says is "Whatever." D.J. stops Kimmy from marrying him in Reno.
5. What was the name of D.J.'s boyfriend who always ate everything?

Answer: Steve

Steve is on the wrestling team at his school, and he and D.J. date for quite a while.
6. What is the name of the Tanner's Golden Retriever?

Answer: Comet

Michelle finds a dog, Minnie, who later has puppies, and the Tanners keep one of the puppies, and name him Comet.
7. Who becomes "Princess for a Day" when the family travels to Disney World?

Answer: Michelle

As Princess for the Day, Michelle doesn't have to wait in line for any of the rides.
8. What is Joey's occupation?

Answer: Comedian

Joey is very funny and can always make anyone laugh.
9. The twins (Nicky and Alex) were born on somebody in the house's birthday. Whose birthday was it?

Answer: Michelle's

Becky went into labor during Michelle's birthday.
10. What did Michelle fall off of in part one the series finale?

Answer: A horse

This was the setting for the two part series finale.
Source: Author erluvr21

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us