FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Lets make a date
Quiz about Lets make a date

Let's make a date! Trivia Quiz


During the game 'Let's make a date', actors are asked to portray a certain identity, given to them on cards. I have given you the description on the cards that they received, all you have to do is tell me who acted which part. (US version only) Enjoy!

A multiple-choice quiz by ballerina14. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
ballerina14
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
56,008
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1938
- -
Question 1 of 10
1. Who was 'A temperamental broadway choreographer trying to get his chorus line into shape'? Hint


Question 2 of 10
2. Who was 'All the members of the 'Klump' Family'? Hint


Question 3 of 10
3. Who was 'A drunk fireman responding to a call'? Hint


Question 4 of 10
4. Who was 'Going through all the stages of marriage with the chooser'? Hint


Question 5 of 10
5. Who was 'Jack Nicholson in 'The Shining''? Hint


Question 6 of 10
6. Who was 'A cantankerous snowman who is slowly melting'? Hint


Question 7 of 10
7. Who was a 'Pro Wrestler'? Hint


Question 8 of 10
8. Who was 'A toddler learning to walk and talk'? Hint


Question 9 of 10
9. Who was 'An angry neighbour taking a relaxing bath who keeps getting interrupted'? Hint


Question 10 of 10
10. Who was 'A relentless bounty hunter rounding up the infamous 'Bald Men Gang''? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 78: 10/10
May 16 2024 : Guest 173: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was 'A temperamental broadway choreographer trying to get his chorus line into shape'?

Answer: Ryan Stiles

Ryan is renowned for his fascinating collection of extravagent shoes.
2. Who was 'All the members of the 'Klump' Family'?

Answer: Wayne Brady

Wayne now is the host of his own show, titled (surprise, surprise) 'The Wayne Brady Show'
3. Who was 'A drunk fireman responding to a call'?

Answer: Colin Mochrie

Colin is constantly being teased about his lack of hair growth.
4. Who was 'Going through all the stages of marriage with the chooser'?

Answer: Ryan Stiles

5. Who was 'Jack Nicholson in 'The Shining''?

Answer: Greg Proops

The resemblance is uncanny...
6. Who was 'A cantankerous snowman who is slowly melting'?

Answer: Colin Mochrie

I guess this is one step up from Colin's usual typecast as a female.
7. Who was a 'Pro Wrestler'?

Answer: Wayne Brady

8. Who was 'A toddler learning to walk and talk'?

Answer: Ryan Stiles

That's one lanky toddler!
9. Who was 'An angry neighbour taking a relaxing bath who keeps getting interrupted'?

Answer: Colin Mochrie

10. Who was 'A relentless bounty hunter rounding up the infamous 'Bald Men Gang''?

Answer: Ryan Stiles

Ryan then proceeded to gather every bald man in the audience and line them up on stage, and, yep, Colin was up there too!
Source: Author ballerina14

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/18/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us