FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Samanthas Power Failure
Quiz about Samanthas Power Failure

Samantha's Power Failure Trivia Quiz


This is a quiz on the episode "Samantha's Power Failure" from the fifth season of "Bewitched". Good luck!

A multiple-choice quiz by bunnylover94. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Author
bunnylover94
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
290,593
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
630
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (9/10), kstyle53 (10/10), elbrown (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. Why were Samantha's powers taken away from her? Hint


Question 2 of 10
2. Who pops out of the toaster? Hint


Question 3 of 10
3. Which two relatives decide to help Sam? Hint


Question 4 of 10
4. What does Endora do to make Arthur stop talking? Hint


Question 5 of 10
5. Arthur and Serena lose their powers.


Question 6 of 10
6. Where do Serena and Arthur get a job? Hint


Question 7 of 10
7. What does Sam answer when Tabitha asks what luck is? Hint


Question 8 of 10
8. What are Serena and Arthur put in charge of at work? Hint


Question 9 of 10
9. What does Serena say she wishes she could do to the manager? Hint


Question 10 of 10
10. How do Sam, Arthur and Serena find out that they have their powers? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 18 2024 : Guest 172: 9/10
May 15 2024 : kstyle53: 10/10
Apr 29 2024 : elbrown: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Why were Samantha's powers taken away from her?

Answer: Because she was married to a mortal

The witches council disapproved of Sam's marriage to a mortal, so they told her she had to divorce Darrin or "suffer the consequences".
2. Who pops out of the toaster?

Answer: Uncle Arthur

"Just thought I'd pop up and see you sometime!" - Arthur
3. Which two relatives decide to help Sam?

Answer: Arthur and Serena

Arthur and Serena want to help Sam fight the witches council so that Sam doesn't have to get a divorce. "Unci-poo and I are behind you 100 percent." - Serena
4. What does Endora do to make Arthur stop talking?

Answer: Buttons his lips together

"If you wont button your lip, I'll do it for you!" - Endora
5. Arthur and Serena lose their powers.

Answer: True

Because they are on Sam's side the witches council takes their powers as well.
6. Where do Serena and Arthur get a job?

Answer: Ice cream plant

They search through the newspaper and the job at the ice cream plant was the only one they could find with "no experience necessary".
7. What does Sam answer when Tabitha asks what luck is?

Answer: It's something you need when you can't twitch

Sam says, "Good luck!" to Serena and Arthur when they go to apply for their job. Tabitha asks what it is, and this is Sam's reply.
8. What are Serena and Arthur put in charge of at work?

Answer: Making frozen, chocolate coated bananas

"Of course I got it, how unskilled do you think we are...your not explaining the theory of relativity you know!" - Arthur
9. What does Serena say she wishes she could do to the manager?

Answer: Turn him into a 150-pound banana

"I wish he'd stay out of the way, he makes me nervous." - Serena

"And I'll dip him in chocolate and freeze him!" - Arthur
10. How do Sam, Arthur and Serena find out that they have their powers?

Answer: Tabitha twitches the ketchup to herself

Arthur is then able to do his tablecloth trick and Serena can do her karate.
Source: Author bunnylover94

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us