FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld All Seasons
Quiz about Seinfeld All Seasons

"Seinfeld" All Seasons Trivia Quiz


My quiz consist of questions I believe to be unique and are created from my memory alone. I hope you enjoy this quiz which is based on the greatest sit-com ever. In general, I don't specify certain episodes. Have fun.

A multiple-choice quiz by wolfBANEjack. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
wolfBANEjack
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
335,938
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3428
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 81 (8/10), Guest 165 (6/10), Guest 122 (9/10).
Question 1 of 10
1. Other than Jerry, who uttered the words "Hello Newman"? Hint


Question 2 of 10
2. On which day of the week did Jerry take over Newman's mail route? Hint


Question 3 of 10
3. In "The Subway" what word was Elaine asked to explain the meaning of? Hint


Question 4 of 10
4. Babu Bhatt's brother does not like Snapple because it's too what? Hint


Question 5 of 10
5. Kramer bought blue jeans that were much too tight. What brand of jeans did he purchase? Hint


Question 6 of 10
6. In the script, which character was known for never laughing? Hint


Question 7 of 10
7. In "The Frogger" what item did Kramer run out of at the last minute? Hint


Question 8 of 10
8. In "The Limo" the New York Knicks were scheduled to host what NBA team that night? Hint


Question 9 of 10
9. While pitching the pilot to NBC, George asked Mr. Dalrymple, "What's the first thing you did today?" He replied by saying what? Hint


Question 10 of 10
10. What did Kramer leave in the glove compartment of Jerry's car? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 81: 8/10
May 26 2024 : Guest 165: 6/10
May 26 2024 : Guest 122: 9/10
May 23 2024 : Guest 73: 7/10
May 20 2024 : Guest 174: 7/10
May 20 2024 : Guest 71: 6/10
May 20 2024 : Guest 98: 10/10
May 20 2024 : Guest 98: 10/10
May 16 2024 : Guest 202: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Other than Jerry, who uttered the words "Hello Newman"?

Answer: Helen Seinfeld

Newman paid a visit to Mrs. Seinfeld to squeal on Jerry for making out during a movie. That's when Mrs. Seinfeld said, "Hello Newman".
2. On which day of the week did Jerry take over Newman's mail route?

Answer: Sunday

While Jerry was delivering mail, he was asked by one person, "Mail on Sunday?".
Later in the episode, Jerry was stripped of his status as substitute mail carrier because he delivered more than 50% of the route.
3. In "The Subway" what word was Elaine asked to explain the meaning of?

Answer: Ironic

The lady on the subway car, conversing with Elaine, did not know the definition of the word ironic. To me, this was a classic dialogue exchange because Elaine thought the lady misunderstood the entire premise of what she told her about women's lib. The lady only wanted to know what the word ironic meant.
4. Babu Bhatt's brother does not like Snapple because it's too what?

Answer: Fruity

After Jerry got Babu deported, the brother of Babu showed up at Jerry's door wanting to know where Babu was. He was offered a Snapple and refused it.
He said, "No thanks-too fruity".
5. Kramer bought blue jeans that were much too tight. What brand of jeans did he purchase?

Answer: Wrangler

Kramer, being typical Kramer, decided to show all that he could still wear blue jeans. The jeans turned out to be so tight that he could not bend his knees. This prevented him from sitting down and led to some comical situations.
6. In the script, which character was known for never laughing?

Answer: Estelle Costanza

George told Jerry that his mother has never laughed, not even once. Jerry, not to be outdone by George, explained that his mother has never stepped foot into a body of water.
7. In "The Frogger" what item did Kramer run out of at the last minute?

Answer: Police tape

Kramer had a roll of police tape he got from a cop buddy. George was depending on the tape to get his Frogger across the street in an ill-advised plan.
Kramer ran out of police tape and the Frogger ended up getting smashed to pieces by a tractor-trailer rig.
8. In "The Limo" the New York Knicks were scheduled to host what NBA team that night?

Answer: Chicago Bulls

Kramer mentioned the fact that the Chicago Bulls were playing the Knicks while he was talking to Elaine. The two were waiting on the street corner to be picked up by Jerry and George in a limousine. Kramer, being confused, speculated that Jerry just might be a spy of sorts.
9. While pitching the pilot to NBC, George asked Mr. Dalrymple, "What's the first thing you did today?" He replied by saying what?

Answer: I got up and came to work.

George, being George, was insisting the show will be about nothing. Mr. Dalrymple said, "I got up and came to work". George replied, "That's a story". Mr. Dalrymple said, "How is that a story?".
10. What did Kramer leave in the glove compartment of Jerry's car?

Answer: Gloves

Jerry's car was stolen. Jerry called the thief on the car's phone. Kramer asked the thief to return his gloves which are in Jerry's glove compartment.
Source: Author wolfBANEjack

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us