FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld Part 1
Quiz about Seinfeld Part 1

"Seinfeld" Part 1 Trivia Quiz


I am a big "Seinfeld" fan. Here is a quiz for other "Seinfeld" fanatics to enjoy.

A multiple-choice quiz by greg84. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
greg84
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
141,136
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9950
Last 3 plays: Guest 81 (9/10), Guest 165 (7/10), Guest 86 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. When George plays the bubble boy in Trivial Pursuit, what did the card say was the answer to the question that caused the argument? Hint


Question 2 of 10
2. What is FDR's full name? (FDR is the one who wished Kramer would "drop dead".) Hint


Question 3 of 10
3. What caused the airplane to nose-dive in the final episode? Hint


Question 4 of 10
4. Why did the Soup Nazi tell George, "No soup for you!" Hint


Question 5 of 10
5. What day of the year does the Costanza holiday Festivus fall on? Hint


Question 6 of 10
6. What idea does Kramer suggest after "a giant ball of oil" falls on Jerry's girl friend? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of Kevin's (The Bizarro Jerry) neighbor from across the hall? Hint


Question 8 of 10
8. What kind of golf ball did Kramer hit into the ocean that ended up inside a whale's blowhole? Hint


Question 9 of 10
9. Which fruit did Kramer not tell Jerry to get for him at Joe's? Hint


Question 10 of 10
10. Complete this famous Kramer quote, "Why does _____
_____ ask for your phone number when you buy batteries?"

Answer: (Two Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 81: 9/10
May 26 2024 : Guest 165: 7/10
May 26 2024 : Guest 86: 8/10
May 26 2024 : Guest 122: 8/10
May 24 2024 : Guest 174: 10/10
May 23 2024 : Guest 172: 9/10
May 23 2024 : Guest 96: 7/10
May 20 2024 : Guest 98: 10/10
May 20 2024 : Guest 98: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When George plays the bubble boy in Trivial Pursuit, what did the card say was the answer to the question that caused the argument?

Answer: Moops

The bubble boy insisted that the answer is "Moors", and "Moops" is a misprint. But knowing George, he said, "Sorry, but the card says Moops."
2. What is FDR's full name? (FDR is the one who wished Kramer would "drop dead".)

Answer: Franklin Delano Romanowski

FDR's birthday wish was for Kramer to "drop dead".
3. What caused the airplane to nose-dive in the final episode?

Answer: Kramer fell into the cockpit while trying to get water out of his ear.

Kramer was eventually able to get the water out of his ear... in the jail cell.
4. Why did the Soup Nazi tell George, "No soup for you!"

Answer: He pointed out, "I didn't get any bread"

George- "Um, excuse me, I - I think you forgot my bread." Jerry- "Just forget it, let it go!" Soup Nazi- "Bread, two dollars extra."
George- "Two dollars? But everyone in front of me got free bread." Soup Nazi- "You want bread?" George- "Yes, please." Soup Nazi- "Three dollars!" George- "What?" Soup Nazi- "No soup for you!"
5. What day of the year does the Costanza holiday Festivus fall on?

Answer: December 23

Kramer needed December 23 off because of Festivus.
6. What idea does Kramer suggest after "a giant ball of oil" falls on Jerry's girl friend?

Answer: Ketchup and mustard in the same bottle

"La la la..."
7. What is the name of Kevin's (The Bizarro Jerry) neighbor from across the hall?

Answer: Feldmen

(Feldmen knocks on door.) Kevin- "Who is it?" Feldmen- "Feldmen... from across the hall."
8. What kind of golf ball did Kramer hit into the ocean that ended up inside a whale's blowhole?

Answer: Titleist

George- "I reached inside the blowhole and pulled out the obstruction!"(holds up the golf ball) Kramer- "Is that a Titleist?"
9. Which fruit did Kramer not tell Jerry to get for him at Joe's?

Answer: kiwi

Kramer- "I can't get my fruit from the super market... the apples are mealy, the oranges are dry, and I don't know what's going on with the papayas!"
10. Complete this famous Kramer quote, "Why does _____ _____ ask for your phone number when you buy batteries?"

Answer: Radio Shack

Jerry- "Why would a middle school want to screw with me?" Kramer- "Why does Radio Shack ask for your phone number when you buy batteries? I don't know."
Source: Author greg84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us