FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld Excruciating Minutia Quiz
Quiz about Seinfeld Excruciating Minutia Quiz

"Seinfeld" Excruciating Minutia Quiz


This quiz is dedicated to the little details in the show "Seinfeld". (All answers can be found from watching the show.)

A multiple-choice quiz by Sein Diva. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
Sein Diva
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
120,474
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
11741
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 81 (11/15), Guest 165 (8/15), Guest 122 (14/15).
- -
Question 1 of 15
1. What is the name of the restaurant owned by Babu Bhatt? Hint


Question 2 of 15
2. What is George Costanza's middle name? Hint


Question 3 of 15
3. Jerry attempts to buy a marble rye for George's future in-laws: name the bakery he goes to. Hint


Question 4 of 15
4. Jerry mugs the old lady that buys the last marble rye. She later shows up at his parents' house during Mr. Seinfeld's impeachment proceedings. What does she ask for to drink? Hint


Question 5 of 15
5. What book did Elaine's father write? Hint


Question 6 of 15
6. What was the only item that survived in the fire that consumed Mr. Ross' cabin? Hint


Question 7 of 15
7. Who really won "The Contest"? Hint


Question 8 of 15
8. What was the profession of Marla Penney, the virgin? Hint


Question 9 of 15
9. In one episode Jerry gets a new couch, which is soiled by Poppy. George volunteers to take the couch off Jerry's hands. Where does the couch end up after that? Hint


Question 10 of 15
10. Where did Bizarro Jerry (also known as Kevin) agree to go with Elaine that Jerry never would? Hint


Question 11 of 15
11. How much of a tip did George end up leaving the chambermaid on his and Jerry's trip to LA? Hint


Question 12 of 15
12. What was the name of the waitress in the pilot episode of "Seinfeld"? Hint


Question 13 of 15
13. What was the name of the dog that Jerry had to babysit for the man he met on the plane? Hint


Question 14 of 15
14. Who was Farfel's owner? Hint


Question 15 of 15
15. What did Elaine do to get out of Joe Davola's apartment? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 81: 11/15
May 26 2024 : Guest 165: 8/15
May 26 2024 : Guest 122: 14/15
May 25 2024 : Guest 67: 7/15
May 24 2024 : Guest 174: 15/15
May 23 2024 : Guest 172: 14/15
May 23 2024 : Anneisha7: 6/15
May 23 2024 : Guest 96: 13/15
May 22 2024 : Guest 172: 11/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the restaurant owned by Babu Bhatt?

Answer: The Dream Cafe

Jerry thought he was helping Babu by recommending he change the restaurant to all Pakistani food. It did not go over well.
2. What is George Costanza's middle name?

Answer: Louis

George and Elaine's middle names are mentioned throughout the series, but Jerry and Kramer's never are.
3. Jerry attempts to buy a marble rye for George's future in-laws: name the bakery he goes to.

Answer: Schnitzer's

Jerry and Elaine go to Schnitzer's in an earlier episode looking for a chocolate babka.
4. Jerry mugs the old lady that buys the last marble rye. She later shows up at his parents' house during Mr. Seinfeld's impeachment proceedings. What does she ask for to drink?

Answer: hot water with lemon

Mable Choate is the deciding vote on the condo board to decide Mr. Seinfeld's fate.
5. What book did Elaine's father write?

Answer: "Fair Game"

Alton Benes' harsh demeanor frightened Jerry and George so much they wanted to leave. Jerry said Mr. Benes would "clunk their heads together like Moe".
6. What was the only item that survived in the fire that consumed Mr. Ross' cabin?

Answer: A box of letters

Ironically, it was one of Mr. Ross' cigars that Kramer was smoking that started the blaze.
7. Who really won "The Contest"?

Answer: Jerry

It is revealed in the series finale that George cheated- Jerry was the actual winner. He didn't take much thrill in his victory since their plane was going down!
8. What was the profession of Marla Penney, the virgin?

Answer: closet designer

Jerry hired Marla to help him get more closet space. When he realized she had a boyfriend he decided he didn't need it.
9. In one episode Jerry gets a new couch, which is soiled by Poppy. George volunteers to take the couch off Jerry's hands. Where does the couch end up after that?

Answer: In Mr. Pitt's building

A couch is stolen from the lobby of Mr. Pitt's building while Jerry was supposed to be sitting in for the doorman (Jerry left his post to go upstairs). George offers up the "couch with the Poppy stain" as a replacement. He does this so his dad (who was staying with him) won't have anywhere to sleep and will be forced to reconcile with Mrs. Costanza.
10. Where did Bizarro Jerry (also known as Kevin) agree to go with Elaine that Jerry never would?

Answer: Museum of Miniatures

Jerry thought that miniatures were "stupid". Elaine went to the First Ladies clothing exhibit with George's fiancee, Susan.
11. How much of a tip did George end up leaving the chambermaid on his and Jerry's trip to LA?

Answer: Nothing

After much debate in her favor, George forgets and ends up leaving nothing for the poor maid.
12. What was the name of the waitress in the pilot episode of "Seinfeld"?

Answer: Claire

Claire pours coffee for Jerry and George in the opening scene of the pilot.
13. What was the name of the dog that Jerry had to babysit for the man he met on the plane?

Answer: Farfel

Elaine talks Jerry out of taking "Idiot Farfel" to the pound many times.
14. Who was Farfel's owner?

Answer: Gavin Polone

Prediction: Jerry never wanted to see Farfel or his owner ever again.
15. What did Elaine do to get out of Joe Davola's apartment?

Answer: Sprayed him with cherry Binaca

Elaine didn't realize until later that "her pal Joey" was the same person as "Crazy Joe Davola".
Source: Author Sein Diva

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us