FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld Mania
Quiz about Seinfeld Mania

Take this "Seinfeld" Mania Quiz! Average Trivia | Television


Some interesting fun facts about "Seinfeld" included in this quiz.

A multiple-choice quiz by PebblesJJ. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
PebblesJJ
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
118,531
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
9085
Last 3 plays: Guest 81 (10/10), Guest 165 (8/10), Guest 122 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What superhero appears in every episode whether mentioned or displayed? Hint


Question 2 of 10
2. What is unique about the cereals in Jerry's kitchen? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of Cosmo Kramer's corporation? Hint


Question 4 of 10
4. Where did Elaine's boyfriend buy the mattress he gave her as a gift? Hint


Question 5 of 10
5. What does Kramer take with him to work at the office where he is working for free? Hint


Question 6 of 10
6. What ended up happening to the Mr. Costanza's clothes that George sold to Rudy's Antique Boutique? Hint


Question 7 of 10
7. What would George drape himself in, if it were "socially acceptable"? Hint


Question 8 of 10
8. How many tickets did George end up using to get into the movie theater when he saw "Rochelle, Rochelle"? Hint


Question 9 of 10
9. Whose coat does Elaine get accused of losing at Joe Mayo's party? Hint


Question 10 of 10
10. What gift did Tim Watley re-gift? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 81: 10/10
May 26 2024 : Guest 165: 8/10
May 26 2024 : Guest 122: 8/10
May 25 2024 : Guest 72: 10/10
May 24 2024 : Guest 172: 10/10
May 24 2024 : Guest 4: 10/10
May 24 2024 : cashman2: 10/10
May 23 2024 : Guest 75: 10/10
May 22 2024 : Guest 172: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What superhero appears in every episode whether mentioned or displayed?

Answer: Superman

He's mentioned in every episode and when he's not, there's a little figure of Superman, somewhere in Jerry's apartment, usually on his bookcase.
2. What is unique about the cereals in Jerry's kitchen?

Answer: They are arranged in alphabetical order

If you look closely the next time, you'll be able to see that the cereals are in alphabetical order. They actually paid someone to do this for every episode.
3. What is the name of Cosmo Kramer's corporation?

Answer: Kramerica Industries

He uses this name quite often. In one episode he even gets an intern from the local college.
4. Where did Elaine's boyfriend buy the mattress he gave her as a gift?

Answer: Lumbar Yard

She originally thought he bought it so he could use it the next time he came over to her house. She gave it to Kramer and later asked for it back. She had to get rid of it in the end because it smelled like the river.
5. What does Kramer take with him to work at the office where he is working for free?

Answer: A briefcase full of crackers

Kramer didn't know what he was doing there. He ended up getting fired.
6. What ended up happening to the Mr. Costanza's clothes that George sold to Rudy's Antique Boutique?

Answer: The owner burned them

The owner took them out back and burned them because they were infested with moths. Frank Costanza ends up looking for them because they were going to go on a cruise.
7. What would George drape himself in, if it were "socially acceptable"?

Answer: velvet

We find out this interesting bit of information when George is dating the girl who has a velvet couch. The couch turns out to be her roommate's. He takes it with him after she kicks him out.
8. How many tickets did George end up using to get into the movie theater when he saw "Rochelle, Rochelle"?

Answer: 3

He used his own, Jerry's and Kramer's.
9. Whose coat does Elaine get accused of losing at Joe Mayo's party?

Answer: Mayo's coat

Elaine intended to throw out Puddy's fur coat, but Joe Mayo had the same one and that's the one she threw out the window. It lands in a tree and Newman climbs to get it. Newman gives it to his landlord's wife. At the end of the episode, when Jerry is wearing the coat to convince the landlord that it is his coat, and not that someone is cheating with the landlord's wife, Elaine comes up to Jerry and tells him that it's Mayo's coat. Mayo blamed Elaine for the loss of the coat because she was in charge of the coats at the party.
10. What gift did Tim Watley re-gift?

Answer: a label maker

Elaine caught him when she discovered he gave it to Jerry. She asked Watley for it back and he didn't have it. The glue didn't hold the labels onto anything.
Source: Author PebblesJJ

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us