FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld Mania
Quiz about Seinfeld Mania

10 Average Questions about "Seinfeld" Mania


Difficult trivia for those of you who have watched every episode many times.

A multiple-choice quiz by sean15. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
sean15
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
199,008
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6881
Last 3 plays: Guest 81 (7/10), Guest 165 (5/10), Guest 122 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is the name of the horse that Kramer fed a can of Beeferino? Hint


Question 2 of 10
2. What was Miss Rhode Island's talent after her doves were killed? Hint


Question 3 of 10
3. Who do Kramer and Newman buy the high powered shower heads from? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of George's girlfriend who looks like Jerry? Hint


Question 5 of 10
5. What did George say that his old high school gym teacher's teeth looked like in the "Library Cop" episode? Hint


Question 6 of 10
6. In the episode entitled "The Cafe," what does Elaine score on the first of the two IQ tests that she takes? Hint


Question 7 of 10
7. In the episode "The Fire," what feature of his face does prop comic Ronnie K say looks different about him? Hint


Question 8 of 10
8. What are the names of the two street toughs that steal Elaine's armoire from Kramer? Hint


Question 9 of 10
9. In the massage episode during the third season, Jerry is trying to make conversation with his masseuse and he refers to a child being kidnapped in which state? Hint


Question 10 of 10
10. When Kramer is trying to get Cuban cigars, he tells the man that he knows Fidel Castro's brother. What did he say his name was? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 81: 7/10
May 26 2024 : Guest 165: 5/10
May 26 2024 : Guest 122: 8/10
May 25 2024 : Guest 67: 4/10
May 20 2024 : Guest 98: 9/10
May 20 2024 : Guest 98: 8/10
May 19 2024 : Guest 24: 9/10
May 19 2024 : Guest 71: 7/10
May 16 2024 : Guest 184: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the horse that Kramer fed a can of Beeferino?

Answer: Rusty

Shortly after Kramer feeds the horse the Beeferino, the horse gets a bad case of gas while taking Susan's parents for a ride on their anniversary. This ends up foiling George and Jerry's plot to put back the marble rye that George's father had taken back.
2. What was Miss Rhode Island's talent after her doves were killed?

Answer: singing

After Jerry killed the birds by pouring a bucket of water on them, she had no choice but to sing, and she failed miserably.
3. Who do Kramer and Newman buy the high powered shower heads from?

Answer: Serbs

After low flow shower heads were installed in Jerry's building, Kramer and Newman buy blackmarket shower heads to install in their showers.
4. What is the name of George's girlfriend who looks like Jerry?

Answer: Janet

George gets teased for dating a male Jerry.
5. What did George say that his old high school gym teacher's teeth looked like in the "Library Cop" episode?

Answer: baked beans

This is the episode where Jerry has a library book that he has had since 1971, and a library cop (Bookman) tries to get it back.
6. In the episode entitled "The Cafe," what does Elaine score on the first of the two IQ tests that she takes?

Answer: 85

The very funny episode where Jerry tries to help Babu out with his restaurant, but in the end Jerry turns out to be a "very bad man, very very bad."
7. In the episode "The Fire," what feature of his face does prop comic Ronnie K say looks different about him?

Answer: nostrils

A classic episode where George pushes everybody, including women and children, out of the way to avoid getting caught in a small kitchen fire.
8. What are the names of the two street toughs that steal Elaine's armoire from Kramer?

Answer: Bob and Ray

This is from the funny "Soup Nazi" episode. Kramer is upset that Elaine's armoire was stolen, so he goes to the Soup Nazi, and the Soup Nazi gives Kramer his own armoire which had his recipes in it. Elaine later discovers this and puts him out of business. Ray becomes known as Cedric in later episodes.
9. In the massage episode during the third season, Jerry is trying to make conversation with his masseuse and he refers to a child being kidnapped in which state?

Answer: Pennsylvania

The episode when George thinks "it" may have moved while getting a massage from a man. Also, Jerry and George get Jerry's doctor in a lot of trouble because they get him to write their doctor's notes so they can get a free massage.
10. When Kramer is trying to get Cuban cigars, he tells the man that he knows Fidel Castro's brother. What did he say his name was?

Answer: Dennis

Kramer goes to the Cuban building in New York. When he asks the man to give him the cigars, he tells him that he knows Fidel Castro's brother. When the man asks what his name is, he says Dennis.
Source: Author sean15

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us