FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld Part 2
Quiz about Seinfeld Part 2

"Seinfeld" Part 2 Trivia Quiz


This is my 2nd "Seinfeld" quiz. I hope you like it as good as my first.

A multiple-choice quiz by greg84. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
greg84
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
147,043
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6076
Last 3 plays: Guest 165 (5/10), Guest 122 (8/10), Guest 98 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. There are two street thugs that appeared in several episodes. They beat up Kramer at the aids walk, they stole Elaine's armoire, and did more things besides that. What are their names?

Answer: (Three Words (Just first names - 2nd word is "and"))
Question 2 of 10
2. The same green bike hangs from Jerry's wall every episode.


Question 3 of 10
3. In the final episode, where were the four going when they had plane trouble? Hint


Question 4 of 10
4. What was the name of the girl that George was taking to the ball, but she wanted to break up with him. Hint


Question 5 of 10
5. In the first episode, what kind of greeting does Jerry get from the girl he was meeting at the airport? Hint


Question 6 of 10
6. In the episode "The Airport", where is Elaine's luggage sent? Hint


Question 7 of 10
7. When Kramer and Newman play risk, Kramer insults a man on the subway and the man wrecks the game of risk they were playing. What country was this man from? Hint


Question 8 of 10
8. In "The Junior Mint", how much money does George spend when he buys Roy's triangles? Hint


Question 9 of 10
9. In the final episode, what was put on Jackie Chiles's sandwich that he did not want on it? Hint


Question 10 of 10
10. Complete this funny but famous Newman quote: "When you control the ______, you control information."

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 165: 5/10
May 26 2024 : Guest 122: 8/10
May 20 2024 : Guest 98: 10/10
May 19 2024 : Guest 71: 6/10
May 17 2024 : Guest 142: 6/10
May 16 2024 : Guest 184: 6/10
May 15 2024 : BillyBob1219: 8/10
May 15 2024 : Guest 73: 8/10
May 13 2024 : Guest 205: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. There are two street thugs that appeared in several episodes. They beat up Kramer at the aids walk, they stole Elaine's armoire, and did more things besides that. What are their names?

Answer: Cedric and Bob

"Who? Who doesn't want to wear the ribbon?" "Are you talking to him or are you talking to me? We are the only ones here so you must have been talking to one of us!" These two thugs are very funny. For some reason, the one guy's name was Ray and another time, it was Cedric.
2. The same green bike hangs from Jerry's wall every episode.

Answer: False

In the episode in which Elaine tells Jerry that she "faked it" with him and Kramer and Jerry get banned from Joe's fruit store, a different bike is there. I have no idea why.
3. In the final episode, where were the four going when they had plane trouble?

Answer: France

They were on their way to Paris when their jet took a nose dive, but then straightened out.
4. What was the name of the girl that George was taking to the ball, but she wanted to break up with him.

Answer: Allison

When George heard that Allison wanted to break up with him, he made a plan to avoid her. If she can't find him, then she can't break up with him. Then she has to go to the ball with him... "Believe it or not, George isn't at home, please leave a message... at the beep. I must be out, or I'd pick up the phone... where could I be? Believe it or not, I'm not home... beep."
5. In the first episode, what kind of greeting does Jerry get from the girl he was meeting at the airport?

Answer: The surprise blindfold greeting

George- "The surprise blindfold greeting... that one was not in the manual."
6. In the episode "The Airport", where is Elaine's luggage sent?

Answer: Honolulu, Hawaii

Elaine gets the luggage man mad at her, so instead of sending her luggage to New York City, he sends it to Honolulu.
7. When Kramer and Newman play risk, Kramer insults a man on the subway and the man wrecks the game of risk they were playing. What country was this man from?

Answer: Ukraine

Kramer- "Ukraine is a sitting duck. It's time to put the hurt on Ukraine." Man from Ukraine- "I come from Ukraine!" The man destroys the game that Kramer and Newman were playing throughout the whole episode. "It's a game of world domination being played by two people who can barely manage their own lives."
8. In "The Junior Mint", how much money does George spend when he buys Roy's triangles?

Answer: $1,900

Kramer- "Now who's going to turn down a junior mint? They are chocolate, mint. They are delicious." Jerry- "That's true." Kramer- "They are very refreshing."
9. In the final episode, what was put on Jackie Chiles's sandwich that he did not want on it?

Answer: Cheese

"You put the cheese on? Who told you to put the cheese on? I didn't tell you to put the cheese on!"
10. Complete this funny but famous Newman quote: "When you control the ______, you control information."

Answer: mail

"Just remember Jerry, when you control the mail, you control IN-FOR-MA-TION."
Source: Author greg84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us