FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Seinfeld Part 3
Quiz about Seinfeld Part 3

"Seinfeld" Part 3 Trivia Quiz


This is my 3rd quiz on my favorite television show, "Seinfeld". I made this quiz in honor of the Seinfeld DVD set coming out. Just like my other 2 quizzes, it's just random questions about the show. Hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by greg84. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television Q-T
  8. »
  9. Seinfeld

Author
greg84
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
184,640
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
6880
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 165 (8/10), Guest 122 (8/10), Guest 172 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. In the episode "The Fix-Up", Kramer gives George a defective condom that he got for free from his friend who just got a job in a condom factory. Which of Kramer's friends works in a condom factory? Hint


Question 2 of 10
2. Which is the correct order of George's jobs? Hint


Question 3 of 10
3. In "The Deal", which was not one of the topics of Jerry and Elaine's deal that would make having sex while being just friends possible? Hint


Question 4 of 10
4. In "The English Patient", Kramer asks Jerry to pick up Cubans for him while he is in Florida. Jerry agrees, thinking he means cigars. But, not until they arrive at his parent's house does he realize Kramer meant actual Cuban people. But these people aren't real Cubans. What country are they from? Hint


Question 5 of 10
5. In "The Wife" Jerry tells Kramer how good it sounds to start off a sentence with "my wife". What does Kramer say to see how it sounds? Hint


Question 6 of 10
6. Which of the following items have not ruined the lives of multiple characters on "Seinfeld"? Hint


Question 7 of 10
7. In "The Understudy" Frank Costanza runs into his mistress that he met a long time ago while on business. What country was she from? Hint


Question 8 of 10
8. In "The Junior Mint", Why does George buy $1900 worth of Roy's (Elaine's boyfriend who is in the hospital) triangles? Hint


Question 9 of 10
9. In "The Parking Garage", what happens after the four finally find the car? Hint


Question 10 of 10
10. In "The Puerto Rican Day", which alias is not used when George, Kramer, and Jerry are in the apartment? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 165: 8/10
May 26 2024 : Guest 122: 8/10
May 24 2024 : Guest 172: 9/10
May 24 2024 : Guest 174: 10/10
May 22 2024 : cashman2: 8/10
May 20 2024 : Guest 71: 7/10
May 20 2024 : Guest 98: 7/10
May 20 2024 : Guest 98: 7/10
May 19 2024 : Guest 212: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In the episode "The Fix-Up", Kramer gives George a defective condom that he got for free from his friend who just got a job in a condom factory. Which of Kramer's friends works in a condom factory?

Answer: Bob Sacamano

The defective condom created a scare for Cynthia (the woman George had sex with) after she was late for her period.
2. Which is the correct order of George's jobs?

Answer: real estate, New York Yankees, Play Now, Kruger

George had a long period of unemployment between doing real estate and getting hired by the New York Yankees. The length of this period was from "The Revenge" to "The Opposite"... "The Revenge" is in season two, and "The Opposite" was the last episode of season five. George did have a couple of short job stints such as working with Elaine before quickly being fired for sleeping with the cleaning lady ("The Red Dot") and doing the pilot with Jerry.
3. In "The Deal", which was not one of the topics of Jerry and Elaine's deal that would make having sex while being just friends possible?

Answer: birth control

This deal didn't work out. The main problem was the "spending the night is optional" part. Jerry's birthday present to Elaine ($182) didn't help either.
4. In "The English Patient", Kramer asks Jerry to pick up Cubans for him while he is in Florida. Jerry agrees, thinking he means cigars. But, not until they arrive at his parent's house does he realize Kramer meant actual Cuban people. But these people aren't real Cubans. What country are they from?

Answer: Dominican Republic

Kramer gets jobs for them rolling crepes for a restaurant. They roll the crepes too tight and many people get squirted in the face and burned when they try and eat the crepes. "That's why you gotta get real Cubans."
5. In "The Wife" Jerry tells Kramer how good it sounds to start off a sentence with "my wife". What does Kramer say to see how it sounds?

Answer: My wife has an inner ear infection.

In this episode, Jerry's girlfriend (Meryl) pretends to be Jerry's wife so she can get 25% off on dry cleaning.
6. Which of the following items have not ruined the lives of multiple characters on "Seinfeld"?

Answer: a mango

The puffy shirt in turn ruined Jerry's appearance on the "Today Show", Kramer's relationship, George's hand modeling career, and got Elaine fired from a homeless benefit committee. Jujyfruit was the cause of Elaine breaking up with her boyfriend, the end of Kramer's coffee table book about coffee tables, and the end of Pendant Publishing (and Elaine's job there).

A loaf of marble rye ruined a dinner between George, his parents, and the Ross (Susan's) family, and led to the impeachment of Jerry's dad as the president of his condo complex after the woman Jerry snatched the rye from voted against Morty because of what Jerry did.
7. In "The Understudy" Frank Costanza runs into his mistress that he met a long time ago while on business. What country was she from?

Answer: Korea

His relationship never worked out with her in Korea after he refused to take his shoes off when he met her parents. He refuses to take his shoes off for anyone because of his foot odor. His stint with her ended quickly in New York after he stopped short on her (that's my move!).
8. In "The Junior Mint", Why does George buy $1900 worth of Roy's (Elaine's boyfriend who is in the hospital) triangles?

Answer: he figures that if Roy dies, the triangles will be worth something

When George bought these triangles from Roy, it lifted his spirits and he got better. This was bad news for George, because the triangles are worthless unless Roy died.
9. In "The Parking Garage", what happens after the four finally find the car?

Answer: The car won't start.

The script called for them to start the car and leave the garage. But when they filmed the scene, the car would not start and the producers thought that this would be the perfect way to end the episode.
10. In "The Puerto Rican Day", which alias is not used when George, Kramer, and Jerry are in the apartment?

Answer: Van Nostrand

They are all in this apartment that is for sale. The three pretended to the sales woman that they all knew each other by their aliases. It was a funny scene... Kramer: "Uh, Varnsen." Jerry: "Pennypacker." Kramer: "Vandelay." George: "Pennypacker. Varnsen."
Source: Author greg84

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/27/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us