FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Serena
Quiz about Serena

Serena Trivia Quiz


Samantha's kooky cousin, Serena.

A multiple-choice quiz by TheCharmedOnes. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television A-C
  8. »
  9. Bewitched

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
201,547
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1014
Last 3 plays: Guest 172 (3/10), kstyle53 (10/10), Guest 172 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In which episode did Serena make her first appearance? Hint


Question 2 of 10
2. What did Serena often call Larry? Hint


Question 3 of 10
3. How many episodes did Serena appear in? Hint


Question 4 of 10
4. Serena was played by Elizabeth Montgomery, but sometimes she was credited as Pandora Spocks. In which episode was 'Pandora Spocks' first credited? Hint


Question 5 of 10
5. In which episode did Serena sing 'Blow You A Kiss In The Wind'? Hint


Question 6 of 10
6. Serena is Samantha's cousin on which side?

Answer: (One Word - mother or father)
Question 7 of 10
7. Which was Serena's last episode? Hint


Question 8 of 10
8. In 'Mrs Stephens, Where Are You?', what animal did Serena turn Mrs Stephens into? Hint


Question 9 of 10
9. In 'Marriage, Witches' Style', what is special about the man, Franklyn Blodgett, who Serena met through the dating agency? Hint


Question 10 of 10
10. In 'Samantha's Power Failure', Samantha loses her powers because she is ill. Any witch she comes in contact with will also lose their powers. This is how Serena loses her powers.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 18 2024 : Guest 172: 3/10
May 15 2024 : kstyle53: 10/10
May 04 2024 : Guest 172: 8/10
May 03 2024 : Guest 170: 10/10
May 01 2024 : Trufflesss: 9/10
Apr 29 2024 : elbrown: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In which episode did Serena make her first appearance?

Answer: 'And Then There Were Three'

'And Then There Were Three' was the episode when Tabitha was born. 'And Something Makes Three' is the episode when Louise finds out she is pregnant.
2. What did Serena often call Larry?

Answer: 'Cotton Top'

Serena used to tell Larry that she was "wild about grey hair" too.
3. How many episodes did Serena appear in?

Answer: 24

Her first appearance was in season 2.
4. Serena was played by Elizabeth Montgomery, but sometimes she was credited as Pandora Spocks. In which episode was 'Pandora Spocks' first credited?

Answer: 'Serena Stops The Show'

'Pandora Spocks' was credited in 7 episodes.
5. In which episode did Serena sing 'Blow You A Kiss In The Wind'?

Answer: 'Serena Stops The Show'

Serena sings at the Cosmos Cotillion.
6. Serena is Samantha's cousin on which side?

Answer: Father

Serena is the only member of Maurice's family who makes a regular appearance.
7. Which was Serena's last episode?

Answer: 'Serena's Youth Pill'

In this episode, Serena gives Larry a youth pill that makes him get younger and younger.
8. In 'Mrs Stephens, Where Are You?', what animal did Serena turn Mrs Stephens into?

Answer: Cat

Mrs Stephens was making 'catty' remarks about Samantha, Endora, and Uncle Arthur to Serena, so Serena turned her into a cat.
9. In 'Marriage, Witches' Style', what is special about the man, Franklyn Blodgett, who Serena met through the dating agency?

Answer: He was a warlock

In this episode, Serena wanted to "find a mortal and marry it". Apparently, so did Franklyn Blodgett.
10. In 'Samantha's Power Failure', Samantha loses her powers because she is ill. Any witch she comes in contact with will also lose their powers. This is how Serena loses her powers.

Answer: False

Samantha loses her powers when the Witches Council decide she has to divorce Darrin, and she refuses. Serena sides with Samantha, so the Witches Council took away Serena's powers too.
Source: Author TheCharmedOnes

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us