FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Stargate SG1 Episode Descriptions
Quiz about Stargate SG1 Episode Descriptions

"Stargate SG-1" Episode Descriptions Quiz


Ok, in this quiz I'll tell you what happened in a certain episode and you have to tell me what the name of that episode is.

A multiple-choice quiz by arcangelle. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Stargate Universe
  8. »
  9. Stargate: SG-1

Author
arcangelle
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
232,922
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2406
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 165 (10/10), Guest 76 (10/10), Guest 188 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. The leader of SG9 set himself up as a God on a planet of primitives. Hint


Question 2 of 10
2. Daniel finds out that Shau're is pregnant with Apophis' child and helps her give birth. Hint


Question 3 of 10
3. The members of SG1 get computer chips implanted in their heads and start seeing a strange man. Hint


Question 4 of 10
4. We first meet the character Martin Lloyd. Hint


Question 5 of 10
5. O'Neill is training young cadets when he learns of a possible alien incursion at the SGC. Hint


Question 6 of 10
6. Jonas Quinn becomes an official member of SG1. Hint


Question 7 of 10
7. Daniel starts having dreams about an old girlfriend who got taken over by a Goa'uld. Hint


Question 8 of 10
8. Replicarter asks the SGC for help in defeating Fifth. Hint


Question 9 of 10
9. Cameron Mitchell is falsely accused of committing murder but remembers doing it. Hint


Question 10 of 10
10. Multiple SG1s show up at the SGC. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 01 2024 : Guest 165: 10/10
Feb 29 2024 : Guest 76: 10/10
Feb 23 2024 : Guest 188: 10/10
Feb 15 2024 : Guest 86: 7/10
Feb 13 2024 : Guest 198: 9/10
Feb 07 2024 : Guest 104: 4/10
Jan 25 2024 : Guest 73: 9/10
Jan 18 2024 : Guest 89: 8/10
Jan 10 2024 : Guest 90: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The leader of SG9 set himself up as a God on a planet of primitives.

Answer: "The First Commandment"

The leader of SG9, Jonas Hanson, was once engaged to Sam Carter and knew SG1 would come to the planet to rescue SG9.
2. Daniel finds out that Shau're is pregnant with Apophis' child and helps her give birth.

Answer: "Secrets"

After Shau're gives birth, her symbiote takes control of her body again, but Daniel manages to get the baby to Shau're's father Kassuf.
3. The members of SG1 get computer chips implanted in their heads and start seeing a strange man.

Answer: "Urgo"

Urgo turns out to be a type of artificial intelligence that can influence SG1's actions.
4. We first meet the character Martin Lloyd.

Answer: "Point of No Return"

Martin Lloyd was an alien who was on a ship that crashed on Earth. We meet him again in "Wormhole X-Treme" and find out that his fellow aliens have been drugging him so he will not remember he's alien.
5. O'Neill is training young cadets when he learns of a possible alien incursion at the SGC.

Answer: "Proving Ground"

The "possible alien incursion" turns out to be a test for the cadets to see if they are ready to work at the SGC. In "Foothold," there really is an alien incursion.
6. Jonas Quinn becomes an official member of SG1.

Answer: "Redemption Part 2"

O'Neill didn't want Jonas on his team, but made him the new team member so he wouldn't have to appoint a Russian Air Force officer.
7. Daniel starts having dreams about an old girlfriend who got taken over by a Goa'uld.

Answer: "Chimera"

Turns out his old girlfriend is actually going into his mind to try and get the location of the lost city.
8. Replicarter asks the SGC for help in defeating Fifth.

Answer: "Gemini"

Replicarter was meant to be tricking the SGC into helping Fifth meet his own ends but ends up tricking the SGC AND betraying Fifth.
9. Cameron Mitchell is falsely accused of committing murder but remembers doing it.

Answer: "Collateral Damage"

A memory of the murder was implanted in Mitchell's mind to make him think he committed the murder. The Galarans, the people who inhabited the planet SG1 was visiting, had a new technology used for finding a killer. They would read your memories and look for the memory of the murder. Of course, Mitchell having had the memory implanted in his mind, was found guilty.
10. Multiple SG1s show up at the SGC.

Answer: "Ripple Effect"

In this episode, we get to see some old favourites like Janet Fraiser and Martouf.
Source: Author arcangelle

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/2/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us