FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Stargate SG1 Quotes Galore
Quiz about Stargate SG1 Quotes Galore

"Stargate SG-1" Quotes Galore! Quiz


Ever been amazed by the many funny quotes of the "Stargate SG-1" world? Ever thought you knew them all, and knew what they meant? You're at the right place!

A multiple-choice quiz by goldeneaglle. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Stargate Universe
  8. »
  9. Stargate: SG-1

Author
goldeneaglle
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
220,295
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
10 / 15
Plays
3617
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 96 (7/15), Guest 209 (11/15), Guest 174 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. Which character delivers this line? "If it doesn't heal properly, you'll never wear that sweet little tank top number again." Hint


Question 2 of 15
2. Which characters have this exchange?
"You're suggesting I'm delusional?"
"No, no. It's just possible you were seeing something that wasn't entirely... Yes, that's what we're suggesting."
Hint


Question 3 of 15
3. Does Jack deliver this line?
"Well, that, and I've always been suspicious of a girl who kisses on the first date."


Question 4 of 15
4. In the episode "Window of Opportunity," how many times does Jack say, "Bad example"?

Answer: (1 Word or number)
Question 5 of 15
5. Which of these lines comes from the episode "Small Victories"? Hint


Question 6 of 15
6. In the 7th season episode "Fallen," who runs around yelling "I've got it!"?

Answer: (1 or 2 words, first and last name OR either individually)
Question 7 of 15
7. In which episode does the following exchange take place? "I don't know anything about the ship." "But you are very attractive." Hint


Question 8 of 15
8. Which guest character claims that Jack is "not as smart as Major Carter and Dr. Fraiser"? Hint


Question 9 of 15
9. There are many alternate realities, but which episode had one in which alternate Sam said, "My Jack had the same face, same voice, same hands"? Hint


Question 10 of 15
10. Who, in earlier seasons, often called Daniel a geek? Hint


Question 11 of 15
11. "Five bucks says _____ has a theory." What version of Sam's name is used here? Hint


Question 12 of 15
12. In the episode "The Tomb," when attempting to break down a wall, Jack orders, "Carter, break out the C4." What is Daniel's reply to this? Hint


Question 13 of 15
13. In "The Fifth Race," Jack claims that there's nothing cruvas with him. What does cruvas mean? Hint


Question 14 of 15
14. "Oh, by the way, Colonel, with interest, you owe me _____." How much money does Jack owe Hammond? Hint


Question 15 of 15
15. Who is Jack captured by when Daniel says, "I leave, and look at the mess you get yourself into"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 10 2024 : Guest 96: 7/15
Apr 10 2024 : Guest 209: 11/15
Apr 10 2024 : Guest 174: 12/15
Apr 07 2024 : Guest 68: 14/15
Mar 13 2024 : Guest 90: 14/15
Mar 11 2024 : Guest 71: 11/15
Mar 11 2024 : Guest 90: 6/15
Mar 09 2024 : Guest 90: 15/15
Mar 07 2024 : Guest 61: 12/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which character delivers this line? "If it doesn't heal properly, you'll never wear that sweet little tank top number again."

Answer: Jack

He says it to Sam, at the end of the season 1 episode "The Broca Divide." This is after she tried to seduce him, while wearing "that sweet little tank top number," because she was infected with a disease that made her act like a caveman. She stops and stares after him for a moment, then smiles.
2. Which characters have this exchange? "You're suggesting I'm delusional?" "No, no. It's just possible you were seeing something that wasn't entirely... Yes, that's what we're suggesting."

Answer: Jonas and Jack

It turned out that Jonas wasn't delusional-- the creatures that he was seeing were really from a parallel reality! This line is from "Sight Unseen," in season 6. The other characters had been insinuating that Jonas was crazy, and so he finally just asked.
3. Does Jack deliver this line? "Well, that, and I've always been suspicious of a girl who kisses on the first date."

Answer: No

Jonas is the character who says this, in the 6th season episode "Forsaken." He says it while SG-1 is talking about a group of people who they'd thought had been good but had really been at least partly evil. The female of the group had kissed Jonas.
4. In the episode "Window of Opportunity," how many times does Jack say, "Bad example"?

Answer: 3

This is a funny line, used in context, and leads to much laughter! Richard Dean Anderson manages to say it very well everytime he says it.
5. Which of these lines comes from the episode "Small Victories"?

Answer: "Maybe it's a stupid idea, but isn't that why I'm here?"

This line is said by Sam, when she is helping the Asgard literally think of a stupid idea. Thor, realizing that stupid is what they want, agrees to the idea.
6. In the 7th season episode "Fallen," who runs around yelling "I've got it!"?

Answer: Jonas

By the time he makes it to Hammond's office, where Sam and Hammond are, he's out of breath. Once more, he says, "I've got it," to which Sam replies, "I hope it's not contagious." What he really had got was that the Lost City was really the City of the Lost.
7. In which episode does the following exchange take place? "I don't know anything about the ship." "But you are very attractive."

Answer: "Prometheus Unbound"

Daniel says the first line; Vala the second. However, at this point, she's in a Goa'uld supersoldier suit, and Daniel is, to say the least, surprised at her reply. She does end up taking off the head covering, though, so that he can she that she's really a woman.
8. Which guest character claims that Jack is "not as smart as Major Carter and Dr. Fraiser"?

Answer: Merrin

His response is, "Well, it depends what you mean by... no, no, I'm not." This comes from the episode "Learning Curve."
9. There are many alternate realities, but which episode had one in which alternate Sam said, "My Jack had the same face, same voice, same hands"?

Answer: "Point of View"

Jack, always the witty one, replies with, "Which brings to mind an obvious question... how could you marry such a loser?" The alternate reality Sam was married to alternate reality Jack, who had died, which is more or less what invoked this line.
10. Who, in earlier seasons, often called Daniel a geek?

Answer: Jack

One of these exchanges was in "Forever in a Day", when Daniel was going to leave the SGC. Jack said, "Geek." Daniel replies, "You used to call me that," to which Jack responds, "I was talking about you."
11. "Five bucks says _____ has a theory." What version of Sam's name is used here?

Answer: Carter

This was said by Jack, in the episode "Full Alert." Sam replies, "As a matter of fact, I do."
12. In the episode "The Tomb," when attempting to break down a wall, Jack orders, "Carter, break out the C4." What is Daniel's reply to this?

Answer: "Wait wait wait wait wait wait wait!"

Daniel tends to protest things such as damaging artifacts. The line about studying the wall would have been very Daniel-esque as well.
13. In "The Fifth Race," Jack claims that there's nothing cruvas with him. What does cruvas mean?

Answer: wrong

This leads to an amusing "did not, did too," squabble with Daniel. The reason that Jack is using Ancient words like "cruvas" is that he got Ancient knowledge downloaded into his brain.
14. "Oh, by the way, Colonel, with interest, you owe me _____." How much money does Jack owe Hammond?

Answer: 539.50

This is in the episode "1969." SG-1 is sent back in time, and young Hammond lends Jack money, and Jack promises that he'll pay back, with interest. Back in their own time, Hammond reminds Jack of this.
15. Who is Jack captured by when Daniel says, "I leave, and look at the mess you get yourself into"?

Answer: Ba'al

This line is from the sixth season episode "Abyss." Daniel, at this point, is ascended. Jack, surprised to see his friend, just stares.
Source: Author goldeneaglle

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us