FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Best of Frasier Crane
Quiz about The Best of Frasier Crane

The Best of Frasier Crane Trivia Quiz


A quiz on the best show on tv!

A multiple-choice quiz by Jedijosh. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Frasier

Author
Jedijosh
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
293,192
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3273
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: NancyBoo (10/10), Guest 173 (8/10), Guest 86 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. What eastern city did Frasier move from? Hint


Question 2 of 10
2. Which rodent were Niles and Frasier named after by their mother, Hester? Hint


Question 3 of 10
3. In the episode "The Friend," what is the name of Frasier's new friend? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the English pub Frasier goes to as a substitute for Cheers? Hint


Question 5 of 10
5. What is Bulldog's full name? Hint


Question 6 of 10
6. Niles once was addicted to fast food.


Question 7 of 10
7. What was the name of the man who Martin thought was the father of Frasier and Niles in the episode "Fathers and Sons"? Hint


Question 8 of 10
8. Who has been married the most out of all the Crane men? Hint


Question 9 of 10
9. One of Frasier's marriages was to a hippie.


Question 10 of 10
10. How many seasons are there to "Frasier"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 31 2024 : NancyBoo: 10/10
May 23 2024 : Guest 173: 8/10
May 22 2024 : Guest 86: 7/10
May 16 2024 : LovelyLockly: 9/10
May 13 2024 : Guest 69: 6/10
Apr 30 2024 : Guest 84: 7/10
Apr 29 2024 : Guest 31: 8/10
Apr 24 2024 : Guest 172: 10/10
Apr 21 2024 : Guest 68: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What eastern city did Frasier move from?

Answer: Boston

Frasier moved from Boston, where he was a frequent patron in a bar named Cheers, to Seattle.
2. Which rodent were Niles and Frasier named after by their mother, Hester?

Answer: lab rats

Niles and Frasier found a journal of their mother's that described her two lab rats, Niles and Frasier. Niles signs Maris's divorce papers because of this journal.
3. In the episode "The Friend," what is the name of Frasier's new friend?

Answer: Bob

Bob slowly drives Frasier crazy after a while. Be careful who you choose as your friends!
4. What is the name of the English pub Frasier goes to as a substitute for Cheers?

Answer: The Fox & Whistle

Frasier becomes a regular at this pub after Daphne took him there to meet a friend of hers (who ends up being engaged) and he takes a liking to it. He ends up getting thrown out of it for making fun of England.
5. What is Bulldog's full name?

Answer: Bob Briscoe

Bulldog is always being called Bobby by his mother.
6. Niles once was addicted to fast food.

Answer: True

In the episode "Miss Right Now," Niles becomes addicted to the fast food of Burger, Burger, Burger.
7. What was the name of the man who Martin thought was the father of Frasier and Niles in the episode "Fathers and Sons"?

Answer: Dr. Leland Barton

One of the best lines of the film is when Frasier announces that Leland Barton is coming to Seattle. Niles replies, "The head of the opera board?" "No that's Barton Leland."
8. Who has been married the most out of all the Crane men?

Answer: Niles

Niles wins with a record of three marriages: Maris, Mel and then Daphne.

Frasier comes in second with two: Nanny G, and Lilith.
9. One of Frasier's marriages was to a hippie.

Answer: True

Nannette was a hippie when he married her as shown in the episode, "Don Juan in Hell". He met her when he was reading a speech and she joined in on her guitar involving dew-drop crystal morns and candy unicorns.
10. How many seasons are there to "Frasier"?

Answer: 11

Frasier was finished after 11 seasons and 264 episodes. Thanks for taking my quiz!
Source: Author Jedijosh

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us