FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The End
Quiz about The End

The End! Trivia Quiz


Can you identify the series by the final line spoken in the last episode?

A photo quiz by Shadowmyst2004. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. Quotes Mixture

Time
2 mins
Type
Photo Quiz
Quiz #
385,118
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
903
Last 3 plays: polly656 (10/10), Guest 184 (8/10), Guest 69 (7/10).
-
Question 1 of 10
1. "There's a lot of beauty in ordinary things. Isn't that kind of the point?" Hint


Question 2 of 10
2. Character 1: "What do you say? Want to go around again?"
Character 2: "I do."
Hint


Question 3 of 10
3. "I'm sorry, we're closed." Hint


Question 4 of 10
4. "Hey you been great! See you in the cafeteria!" Hint


Question 5 of 10
5. "Yes. I'm ready." Hint


Question 6 of 10
6. "I remember a place. A town. A house, like other houses, with a yard like a lot of other yards, on a street like a lot of other streets. And the thing is, after all these years, I still look back with wonder." Hint


Question 7 of 10
7. Character 1: "Where are we going?"
Character 2: "Let's go find out."
Hint


Question 8 of 10
8. "So. Five card stud, nothing wild. And the sky's the limit." Hint


Question 9 of 10
9. "Well, personally, I kinda want to slay the dragon. Let's go to work." Hint


Question 10 of 10
10. "You can't take a picture of this, it's already gone." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




View Image Attributions for This Quiz

Most Recent Scores
Jun 18 2024 : polly656: 10/10
Jun 14 2024 : Guest 184: 8/10
Jun 08 2024 : Guest 69: 7/10
Jun 06 2024 : Guest 107: 8/10
Jun 04 2024 : Guest 24: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 68: 10/10
Jun 04 2024 : Guest 97: 6/10
Jun 04 2024 : Guest 173: 8/10
Jun 01 2024 : Guest 50: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "There's a lot of beauty in ordinary things. Isn't that kind of the point?"

Answer: The Office

Spoken by Pam.

The American version of "The Office" ran for 9 seasons from 2005-2013. It was set in a fictional paper company and followed a mockumentary style set up, meaning the characters knew the cameras were there, and sometimes would speak directly to the camera.

Photo is from inside of an office.
2. Character 1: "What do you say? Want to go around again?" Character 2: "I do."

Answer: Futurama

Spoken by Fry and Lela.

The animated series from the same creative team as "The Simpsons" ran for seven seasons between 1999 and 2013. It was off the air for several seasons in the middle of that run.

The show followed a pizza delivery man who was frozen in 1999 and reanimated more than a thousand years later.

Photo clue should have inspired the space motif of "Futurama".
3. "I'm sorry, we're closed."

Answer: Cheers

Spoken by Sam.

"Cheers" ran for 11 seasons from 1982-93. It followed retired baseball pitcher Sam Malone and his friends as he ran a bar in Boston.

The photo is of a shot glass to inspire a bar room feeling.
4. "Hey you been great! See you in the cafeteria!"

Answer: Seinfeld

Spoken by Jerry.

The show ran for 9 seasons from 1989 to 1998.

While the show ended with Jerry's standup as did nearly every episode of the show. The following was the last lines of dialogue that went to the plot of the show.

George: "Haven't we had this conversation before?"
Jerry: "You think?"
George: "I think we have."
Jerry: "Yeah, maybe we have."

The photo is of the restaurant featured heavily in the show.
5. "Yes. I'm ready."

Answer: Parks and Recreation

Spoken by Leslie Knope.

The show ran for 7 seasons from 2009 to 2015. It followed the work and personal life of the Parks and Recreation Department of the fictional Pawnee Illinois.

Photo was taken at a local park.
6. "I remember a place. A town. A house, like other houses, with a yard like a lot of other yards, on a street like a lot of other streets. And the thing is, after all these years, I still look back with wonder."

Answer: The Wonder Years

Spoken by Kevin Arnold.

"The Wonder Years" ran 6 seasons from 1988 to 1993. The show was narrated by Daniel Stern, the adult version of the characters whose life was on display in the show. It followed Kevin Arnold as he grew up.

The show was about Kevin retelling his memories, so a brain to inspire that thought.
7. Character 1: "Where are we going?" Character 2: "Let's go find out."

Answer: Lost

Spoken by Jack and Christian.

The show ran for six seasons from 2004 to 2010. It was produced by J.J. Abrams. The show followed a group of people after they went through a plane crash and ended up on an island.

The pilot showed an airplane crash, the photo was to inspire that.
8. "So. Five card stud, nothing wild. And the sky's the limit."

Answer: Star Trek: The Next Generation

Spoken by Jean-Luc Picard.

The show ran for 7 seasons from 1987 to 1994. It followed the crew of the Starship Enterprise as they traveled the known universe on various explorations.

The photo is of the U.S. Naval ship "Enterprise".
9. "Well, personally, I kinda want to slay the dragon. Let's go to work."

Answer: Angel

Spoken by Angel.

The show ran for five seasons from 1999 to 2004. It followed Angel, the vampire with a soul as he started a detective agency and worked to rid the world of evil.

The story was finished in comic book form from the same creative team that worked on the show.

The photo is of the Blue Angels airplane flight group.
10. "You can't take a picture of this, it's already gone."

Answer: Six Feet Under

Spoken by Nate Fischer.

The show ran for 5 seasons from 2001 to 2005. It followed the Fischer family as they worked to run the family business, a funeral home.

The photo is of a casket.
Source: Author Shadowmyst2004

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/20/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us