FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whos Talking Now
Quiz about Whos Talking Now

Who's Talking Now? Trivia Quiz


Here is another quotes quiz, I'll give you the quote, you tell me who said it. This covers seasons 1-6.

A multiple-choice quiz by aurora123. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Stargate: SG-1
  8. »
  9. 'Stargate: SG-1' Quotes

Author
aurora123
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
123,029
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Tough
Avg Score
11 / 20
Plays
2671
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 162 (11/20), Guest 198 (12/20), Guest 151 (14/20).
- -
Question 1 of 20
1. "Maybourne you are an idiot every day of the week, why couldn't you have taken one day off?" Hint


Question 2 of 20
2. "Um...The sun is beeping" Hint


Question 3 of 20
3. "Are you suggesting an alien conspiracy?" Hint


Question 4 of 20
4. "And blow the last chance I'll have at being right?" Hint


Question 5 of 20
5. "I hate the Goa'uld, you hate the Goa'uld, everyone hates the Goa'uld."

Answer: (Two Words (both have four letters))
Question 6 of 20
6. "Yeeeee Hawwwwww!" Hint


Question 7 of 20
7. "Yes, you go down a dark hallway alone, and I'll stay here in a dark room alone." Hint


Question 8 of 20
8. "I know, the Stargate is a secret, and I was born in a place called...Toronto?"

Answer: (One word, First name)
Question 9 of 20
9. "Do not humans usually die when they are frozen?" Hint


Question 10 of 20
10. "Because, I don't like the way you smell."

Answer: (One Word, Think "Bane")
Question 11 of 20
11. "Undomesticated equines could not remove me."

Answer: (One Word)
Question 12 of 20
12. "I don't know how you can call yourself a scientist and not worship at the altar of Roddenberry." Hint


Question 13 of 20
13. "What do I...do I have something growing out of my nose?" Hint


Question 14 of 20
14. "How you feeling?" "Slightly overcooked." Hint


Question 15 of 20
15. "They're OK! The, the, the, the, the...they're OK!"
Hint


Question 16 of 20
16. "Hey, Anubis, this is your agent, you're playing it way over the top, can you get serious, please?" Hint


Question 17 of 20
17. "Well, um, it's a...crystal...skull" Hint


Question 18 of 20
18. "I think the circle means 'the place of our legacy', um... or it could be 'a piece of our leg', but the first seems to make more sense."

Answer: (One Word, First name)
Question 19 of 20
19. "Beam them out? What am I , Scotty?" Hint


Question 20 of 20
20. "Uh, sir, if you don't mind, your wound is getting all over my lab."

Answer: (One Word, First name)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 13 2024 : Guest 162: 11/20
Feb 13 2024 : Guest 198: 12/20
Feb 04 2024 : Guest 151: 14/20
Feb 02 2024 : Guest 213: 9/20
Jan 25 2024 : Guest 73: 17/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Maybourne you are an idiot every day of the week, why couldn't you have taken one day off?"

Answer: Sam

Sam said this in the episode "Foothold". She was trying to explain to Maybourne about the alien invasion, but he responded by telling General Hammond, who at the time was an alien imposer, his and Sam's location. She was not very happy.
2. "Um...The sun is beeping"

Answer: Daniel

"2010" Sam had hacked into the Aschen main computer, so that they could predict a solar flare. There was a large holographic sun in the middle of the room, and a section of it lit up, and began to beep, indicating that it had found an upcoming flare. Daniel said the above line to alert Sam.
3. "Are you suggesting an alien conspiracy?"

Answer: Teal'c

"Decent" Jonas and Teal'c were talking, and Jonas had said "Those of us not originally from the planet Earth have to stick together, right?" To which Teal'c responded, with a slight smile, the above line.
4. "And blow the last chance I'll have at being right?"

Answer: Jacob

"Enemies" When trying to out run a blast wave, Jacob had predicted that they were not going to make it, but this being a TV show, guess what? They made it! Jack of course had to rub this into Jacobs face and said that next time they should just wait and see. Jacob, with a huge sarcastic grin on his face replied with the above.
5. "I hate the Goa'uld, you hate the Goa'uld, everyone hates the Goa'uld."

Answer: Aris Boch

Aris said this to the members of SG-1 in "Dead Man's Switch". He was trying to convince them to hunt a Go'uld for him, which we discover later was in fact a Tok'ra.
6. "Yeeeee Hawwwwww!"

Answer: Hammond

He said this in "Into the Fire" when he was riding in the death glider with Teal'c.
7. "Yes, you go down a dark hallway alone, and I'll stay here in a dark room alone."

Answer: Daniel

"The Tomb" SG-1 and the Russians had been trapped in the tomb, and thus had split up to find a way out. Daniel and Major Vilari had stayed behind. The Major heard a noise, instructed Daniel to remain where he was, and proceeded down a corridor alone. Daniel then said the above quote, to himself.
8. "I know, the Stargate is a secret, and I was born in a place called...Toronto?"

Answer: Cassandra

This was at the end of the episode "Singularity". Sam was about to explain to Cassie that the Stargate was classified, but Cassie interrupted her with the above quote.
9. "Do not humans usually die when they are frozen?"

Answer: Teal'c

"Water Gate" Teal'C and Jack had just taken a very frozen Maybourne out of a freezer. Teal'C made this comment when Maybourne began to breathe, and then walk. This was because he was possessed by microscopic aliens which kept him alive in the freezer.
10. "Because, I don't like the way you smell."

Answer: Ally

"Bane" Earlier in the episode we learn that Ally had inherited her father's ability to "smell" people and judge their character. When she confronted with Maybourne, who was looking for Teal'c at the time, he asked her if she had seen anything. She replied with "I ain't seen nothing, and even if I did, I wouldn't tell you". Maybourne politely asked "why not?" and Ally responded with the given quote.

He was not pleased.
11. "Undomesticated equines could not remove me."

Answer: Teal'C

Teal'c said this to Jack in "Message in a Bottle". One of the spears from the orb had caught Jack in the shoulder, and pinned him up on the wall. Teal'c remained with Jack during the events that followed, and Jack told Teal'c that he didn't have to. Teal'c then replied with the above.
12. "I don't know how you can call yourself a scientist and not worship at the altar of Roddenberry."

Answer: Coombs

"The Other Guys" Coombs was making fun of Felger because of his obsession with SG-1. Felger then made fun of Coombs because he is a trekkie. Coombs replied to felger with the above quote. In response Felger said "Nerd", to which Coombs replied "Geek".
13. "What do I...do I have something growing out of my nose?"

Answer: Sam

"Emancipation" They had just saved Abu from the wild dogs, and pointed out the very obvious fact that Sam was a woman. At this point everyone was starring at Sam, and she said the above quote.
14. "How you feeling?" "Slightly overcooked."

Answer: Jonas and Sam

"Prophecy" Jonas said this to Sam, while in the infirmary, after she had being electrocuted.
15. "They're OK! The, the, the, the, the...they're OK!"

Answer: Daniel

"Small Victories" Jack had given the order for Davis to nuke the submarine that he and Teal'C were currently trapped in. It was ragging with replicators, and there was no foreseeable way out. But, back to the TV show concept, Teal'C and Jack are rescued by Thor seconds before the torpedo hits. Daniel manages to catch the white stream of the signature Asguard transport.

He then loses all ability to communicate properly.
16. "Hey, Anubis, this is your agent, you're playing it way over the top, can you get serious, please?"

Answer: McKay

"Redemption Pt. 2" Sam and Mckay were brainstorming a way to stop Anubis' weapon. Mckay had said that they could send radio signals both directions through an open wormhole. Sam said "So, what? We call Anubis up, ask him to stop?", Mckay, slightly amused with this comment replied with the above.
17. "Well, um, it's a...crystal...skull"

Answer: Rothman

"Crystal Skull" The skull had shifted Daniel 'out of phase' and left him invisible. That left Rothman to figure it out. Hammond came by to inquire his progress, to which Rothman responded with the blatantly obvious above quote. Rothman then asked Siler what he thought; he said "I think you're going to get fired".
18. "I think the circle means 'the place of our legacy', um... or it could be 'a piece of our leg', but the first seems to make more sense."

Answer: Daniel

"The Fifth Race" Jack had had all of the Ancients knowledge downloaded into his brain, and was involuntary speaking their language. On the planet to which this occurred were a circular set of symbols, which he was able to read. Hammond asked Daniel what they meant, and he replied with the above statement.
19. "Beam them out? What am I , Scotty?"

Answer: Jacob

"Tangent" Sam, Daniel and Jacob had finally reached Teal'C and Jack via the cargo ship. Jacob had inquired to Sam how she planned on getting Jack and Teal'C out of the death glider and into the cargo ship. Daniel asked Jacob if he could "Beam them out or something". Jacob, quite exasperatingly, responded with the above quote.
20. "Uh, sir, if you don't mind, your wound is getting all over my lab."

Answer: Sam

"Proving Ground" SG-1 was incharge of setting up a false alien invasion in the SCG inorder to train new recruits. Jack had gotten "shot", and his fake wound was dripping on the floor of Sam's lab.

Author's notes: http://groups.yahoo.com/group/SG1_Transcripts/ was used as a reference to obtain the correct wording of the quotes.
Source: Author aurora123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us