FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whose Quote Is It Anyway
Quiz about Whose Quote Is It Anyway

Whose Quote Is It Anyway? Trivia Quiz


Some of the funnier quotes said during 'Whose Line'. I know there's more, but I can't think of any.

A multiple-choice quiz by whoser69. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television U-Z
  8. »
  9. Whose Line Is It Anyway?

Author
whoser69
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
22,378
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
2168
- -
Question 1 of 10
1. 'Yes, and sometimes we even beat the Germans' Hint


Question 2 of 10
2. 'I'm not bald, I'm just taller than my hair' Hint


Question 3 of 10
3. 'Is that your head or is your neck blowing bubblegum?' Hint


Question 4 of 10
4. 'Push, Mrs. Johnson, push!' Hint


Question 5 of 10
5. 'One of us may not come back alive'. 'I hope it's you' (both improvisors names) Hint


Question 6 of 10
6. (in hoedown voice) 'Anyway you look at it he's still got more hair than Clive' Hint


Question 7 of 10
7. 'Good evening, I'm curved slightly' Hint


Question 8 of 10
8. 'Don't think of her as your wife, think of her as collateral' Hint


Question 9 of 10
9. 'It's time for the Royal spanking' Hint


Question 10 of 10
10. An easy one: Finish Drew's famous quote to start the show 'Welcome to Whose Line is it Anyway, the show where everything is made up ...'

Answer: (5 Words - one in contraction)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 09 2024 : Guest 78: 6/10
May 16 2024 : Guest 173: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Yes, and sometimes we even beat the Germans'

Answer: Gregg Proops

Another one of Gregg's comebacks to Clive's questions.
2. 'I'm not bald, I'm just taller than my hair'

Answer: Clive Anderson

3. 'Is that your head or is your neck blowing bubblegum?'

Answer: Paul Merton

4. 'Push, Mrs. Johnson, push!'

Answer: Wayne Brady

during a game of 'props'
5. 'One of us may not come back alive'. 'I hope it's you' (both improvisors names)

Answer: Colin and Ryan

6. (in hoedown voice) 'Anyway you look at it he's still got more hair than Clive'

Answer: Ryan Stiles

One of my favorite hoedowns. Ryan was singing the 'Colin' hoedown. You've got to love Colin, love him till the end, I have to admit that he is my best friend, Colin is my best friend, and that is no jive, Anyway you look at it he's still got more hair than Clive. (Colin and Ryan hug)
7. 'Good evening, I'm curved slightly'

Answer: Gregg Proops

One of his funniest intros to 'Weird newcasters' and 'Expert' along with: 'Good evening, I'm Great after Dark' 'Good evening, I'm Bulging Temptingly' 'Good evening, I'm Tongue Deeply'
8. 'Don't think of her as your wife, think of her as collateral'

Answer: Ryan Stiles

During a game of 'Whose Line'
9. 'It's time for the Royal spanking'

Answer: Colin Mochrie

During the same 'Whose Line' as question eight
10. An easy one: Finish Drew's famous quote to start the show 'Welcome to Whose Line is it Anyway, the show where everything is made up ...'

Answer: and the points don't matter

Source: Author whoser69

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us