FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about You Got it Dude
Quiz about You Got it Dude

You Got it Dude! Trivia Quiz


"Full House" is one of my favorite TV shows. This show starred Mary-Kate and Ashley Olsen, Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Bob Saget, Dave Coulier, John Stamos, Lori Loughlin, Andrea Barber, Scott Weinger, and Dylan and Blake Tuomy-Wilhoit.

A multiple-choice quiz by iceicebabyrockz. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,469
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Impossible
Avg Score
3 / 10
Plays
18566
Last 3 plays: Guest 99 (1/10), piercingmyth (7/10), Guest 97 (4/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was the price of D.J.'s sweater that got shredded by a lawn mower? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of sorority that Danny and Joey's faternity has a rivalry with? Hint


Question 3 of 10
3. What is Stephanie's killer pitch called?

Answer: (Two Words)
Question 4 of 10
4. What is the name of the magazine that names Danny 'Bachelor Of The Month'? Hint


Question 5 of 10
5. What episode had the last appearance of Gail Edwards as Vicky? Hint


Question 6 of 10
6. What year did Danny loan Joey $800, in Palm Springs, to fix his car?

Answer: (four figit year)
Question 7 of 10
7. What is the name of Stephanie's date who stands her up? Hint


Question 8 of 10
8. What is the name of the teacher Michelle tries to get Danny to date? Hint


Question 9 of 10
9. How many seasons aired? Hint


Question 10 of 10
10. Who played Jennifer P. in the episode where Stephanie wants to get her ears pierced? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 07 2024 : Guest 99: 1/10
Jul 06 2024 : piercingmyth: 7/10
Jul 03 2024 : Guest 97: 4/10
Jun 24 2024 : Guest 174: 5/10
Jun 16 2024 : Guest 73: 5/10
Jun 14 2024 : Guest 99: 8/10
Jun 09 2024 : Guest 71: 8/10
Jun 08 2024 : Guest 99: 6/10
Jun 07 2024 : Pfox65: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the price of D.J.'s sweater that got shredded by a lawn mower?

Answer: $80

In the episode "Little Shop Of Sweaters" D.J. tries to replace the royal blue sweater. While at the store, Stephanie reads a sign that says "buy now, pay later". Stephanie mistakes the sign's meaning and takes the sweater, she is accused of shop-lifting.
2. What is the name of sorority that Danny and Joey's faternity has a rivalry with?

Answer: Lambda Tau Delta

Danny and Joey dress up as women to steal back the stuffed seal, that was the faternity's mascot. Danny and Joey end up in jail, D.J. has to bail them out.
3. What is Stephanie's killer pitch called?

Answer: Tanner Twister

Her boyfriend at the time, Brett, tries to convince her not to throw the 'tanner twister' to him during a game.
4. What is the name of the magazine that names Danny 'Bachelor Of The Month'?

Answer: Bay City Magazine

This irritates Vicky, who becomes very hostile towards Danny. Meanwhile, Jesse finishes Nicky and Alex's bedroom.
5. What episode had the last appearance of Gail Edwards as Vicky?

Answer: The Perfect Couple

Vicky and Danny break off their engagement in "The Perfect Couple". In this episode, Danny and Estelle (who fills in for Vicky), D.J. and Steve, and Becky and Jesse compete as couples in a show hosted by Joey. Danny and Estelle win...amazingly.
6. What year did Danny loan Joey $800, in Palm Springs, to fix his car?

Answer: 1977

Danny loans the $800 to Joey on March 12, 1977. Danny tries to get his money back when Joey's mom finds a savings bond made out to Joey for $5000. This episode is titled "Mad Money".
7. What is the name of Stephanie's date who stands her up?

Answer: Ryan

While Stephanie waits, she builds block towers. Danny is concerned and has a long talk with Stephanie. Meanwhile, there is an ostrich in Kimmy's backyard who is constantly bugging Jesse.
8. What is the name of the teacher Michelle tries to get Danny to date?

Answer: Miss Wiltrout

Michelle decides that she needs a mother, after she talks to Teddy. Her attempt at putting Danny and Miss Wiltrout (her teacher) together fails.
9. How many seasons aired?

Answer: 8

"Full House" peaked at #7 in the 1991-1992 (season 4-6) Nielsen Ratings. It did not make it to the Nielsen Ratings (top 30) in its first 2 years, but it never fell from the Nielsen Ratings after that.
10. Who played Jennifer P. in the episode where Stephanie wants to get her ears pierced?

Answer: Danielle Fishel

Danielle starred in the sit-com "Boy Meets World". There are many pictures floating around of Danielle and Candace Cameron Bure (D.J.). Both "Boy Meets World" and "Full House" filmed at the same time, briefly. Candace also returned the favor and guest starred on a later episode of "Boy Meets World", in which she plays Jack's witchy girlfriend.
Source: Author iceicebabyrockz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ladymacb29 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us