FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Stay Tuned for Danger
Quiz about Stay Tuned for Danger

10 Questions: "Stay Tuned for Danger" Multiple Choice Quiz | Video Games


This is another quiz about a Nancy Drew computer game. You should have no trouble at all. Although, if you haven't played it all the way through, this quiz might have some answers. Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by HappyDaysFan. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games L-P
  8. »
  9. Nancy Drew Video Games

Author
HappyDaysFan
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
172,756
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
728
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Which character asks Nancy to come and investigate? Hint


Question 2 of 10
2. Where is the clock that Nancy gets the key from? Hint


Question 3 of 10
3. How do you get into the locked area of the prop room? Hint


Question 4 of 10
4. Who do you see on the surveillance tape? Hint


Question 5 of 10
5. How do you disable the bomb? Hint


Question 6 of 10
6. Who is Millie? Hint


Question 7 of 10
7. What is the first name of the person whose ID card is found in the shirt in the locked area of the prop room?

Answer: (Four letters in the name)
Question 8 of 10
8. Who is the final culprit? Hint


Question 9 of 10
9. Who is Rick Arlen? Hint


Question 10 of 10
10. Nancy goes into Dwayne's office.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 07 2024 : matthewpokemon: 7/10
Jan 30 2024 : Guest 198: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which character asks Nancy to come and investigate?

Answer: Mattie Jensen

Mattie Jensen, soap opera superstar, asks Nancy to come investigate the cause of threatening notes that her co-star Rick Arlen has been receiving.
2. Where is the clock that Nancy gets the key from?

Answer: the television studio

The clock is on the set, and you have to set it to a certain time to get the key that opens the generator.
3. How do you get into the locked area of the prop room?

Answer: Go through the secret passage way

You have to go through the secret passage way on the set to get to the locked area of the prop room. You have to get the generator open with the key from the clock and move the switches in the right order to open the secret passage way.
4. Who do you see on the surveillance tape?

Answer: Dwayne

You see Dwayne sneaking around in the studio.
5. How do you disable the bomb?

Answer: Clip the wires in the correct order.

You have to get the wire cutters from the prop room and clip the wires in the correct order in 20 seconds, or the bomb goes off (don't worry, you get a second chance!).
6. Who is Millie?

Answer: The founder of WWB and the prop room keeper.

She is the founder of WWB and she keeps the prop room in order. She never leaves, except at night, when she takes the door knob off. I wonder if there is some way to get in there...?
7. What is the first name of the person whose ID card is found in the shirt in the locked area of the prop room?

Answer: Owen

Owen is his first name, and he is a crew member who works behind the scenes of the show.
8. Who is the final culprit?

Answer: Dwayne

Dwayne, Mattie's agent, is the final culprit. Nancy and Lillian are talking in the studio, and he locks the doors and captures them! Nancy has to override the vacuum-sealed doors so that Ralph the security guard can catch Dwayne.
9. Who is Rick Arlen?

Answer: Mattie's co-star on the show

Rick Arlen is Mattie's handsome co-star on the soap opera. He has been recieving threatening letters, and someone even plants a bomb in his dressing room!
10. Nancy goes into Dwayne's office.

Answer: True

Nancy finally gets into Dwayne's office towards the end of the game. She 'accidentally' finds some vital information that leads her to solving the case!
Source: Author HappyDaysFan

This quiz was reviewed by FunTrivia editor PrinceMagus411 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us