FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Wii World of Ghostbusting
Quiz about Wii World of Ghostbusting

Wii World of Ghostbusting Trivia Quiz


How well do you know "Ghostbusters" for Wii? This is based off of Rookie difficulty.

A multiple-choice quiz by EmberPhoenix. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Video Game Trivia
  6. »
  7. Video Games G-K
  8. »
  9. G

Author
EmberPhoenix
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
313,451
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
141
Question 1 of 10
1. Is this game a single person game or is it multiplayer only? Hint


Question 2 of 10
2. What name do the Ghostbusters NOT call you? Hint


Question 3 of 10
3. When do you tell the Ghostbusters your name? Hint


Question 4 of 10
4. How many Scans and Pictures do you have to find in total? Hint


Question 5 of 10
5. What do you use to replay levels? Hint


Question 6 of 10
6. You can use all of your equipment in the firehouse.


Question 7 of 10
7. You can add subtitles to the game.


Question 8 of 10
8. Which buster had the night off until after you caught Chef Sargossa, also known as the Angry Chef? Hint


Question 9 of 10
9. Where is part of the Mandala NOT located? Hint


Question 10 of 10
10. Which is NOT a color of slime? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Is this game a single person game or is it multiplayer only?

Answer: Both

In the game when it comes time to leave for the location you pick if you want single or multiplayer mode. When you play with two people, whichever gender you picked your friend gets the opposite gender.
2. What name do the Ghostbusters NOT call you?

Answer: The name you told them

They always call you Cadet, Rookie, Kid, even Newbie sometimes but they never ask you for a name. This does get confusing if you have multiple games saved.
3. When do you tell the Ghostbusters your name?

Answer: Never

They never ask you for your name though they give you nicknames throughout. After Ray asks you your name Peter says "No names I don't want to get attached..."
4. How many Scans and Pictures do you have to find in total?

Answer: 103

You have to find 103 scans and 103 pictures in total; they are scattered everywhere. Some are really easy to find and with others you may have to replay the level a few times.
5. What do you use to replay levels?

Answer: Television

You use the television they have arcade games next to the television but they are just there. At times you also fight creatures from the games also.
6. You can use all of your equipment in the firehouse.

Answer: False

When in the firehouse you can't do anything with your equipment but there are two pages hidden. You can also look at Slimer while there too.
7. You can add subtitles to the game.

Answer: True

It's true you can set it up in the beginning or at any time during the game; it's in the options menu. Subtitles help because for some reason when they talk it gets really low no matter how high you put the dialogue volume.
8. Which buster had the night off until after you caught Chef Sargossa, also known as the Angry Chef?

Answer: Winston

Winston is not in the beginning of the game and they mention this many times. Winston shows up just as Stay Puft Marshmallow Man starts destroying the city. The giant Marshmallow man also causes quite a bit of traffic for Winston.
9. Where is part of the Mandala NOT located?

Answer: Firehouse

The firehouse is like a safe zone. You do go to all of the other places to stop the Mandala and you also go to an island. The first time you see the Mandala is in the Library.
10. Which is NOT a color of slime?

Answer: Rainbow

They do call all the different colors a rainbow of slime but there is no rainbow colored slime. On Shandor's Island you do see red, yellow, green, black, pink, and blue slime.
Source: Author EmberPhoenix

This quiz was reviewed by FunTrivia editor kyleisalive before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/29/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us