FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The London Underground
Quiz about The London Underground

10 Questions: The London Underground Multiple Choice Quiz | World


Puzzling questions on the London Tube.

A multiple-choice quiz by awkins. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. U.K. Railways
  8. »
  9. London Underground

Author
awkins
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
5,496
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
2911
- -
Question 1 of 10
1. The southern end of the Victoria line is at what station? Hint


Question 2 of 10
2. The northern end of the Victoria line is what? Hint


Question 3 of 10
3. Oxford Circus interchanges with the ...? Hint


Question 4 of 10
4. Which of these stations is NOT on the Jubilee line? Hint


Question 5 of 10
5. Which of these stations does not interchange with the national rail network? Hint


Question 6 of 10
6. Which airport is serviced by the Piccadilly Line? Hint


Question 7 of 10
7. Which end of London Bridge is London Bridge Station? Hint


Question 8 of 10
8. Which line links Euston and Waterloo? Hint


Question 9 of 10
9. Which is the odd one out? Hint


Question 10 of 10
10. What colour is the Northern Line on maps? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jan 21 2024 : Guest 104: 7/10
Jan 15 2024 : Jazzotter12: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The southern end of the Victoria line is at what station?

Answer: Brixton

2. The northern end of the Victoria line is what?

Answer: Walthamstow Central

3. Oxford Circus interchanges with the ...?

Answer: Central, Bakerloo and Victoria lines

4. Which of these stations is NOT on the Jubilee line?

Answer: Edgware

It is on the Northern Line.
5. Which of these stations does not interchange with the national rail network?

Answer: Bank

6. Which airport is serviced by the Piccadilly Line?

Answer: Heathrow

7. Which end of London Bridge is London Bridge Station?

Answer: South

8. Which line links Euston and Waterloo?

Answer: Northern

9. Which is the odd one out?

Answer: Mile End

The others are on the Docklands Light Railway
10. What colour is the Northern Line on maps?

Answer: Black

Yellow is Circle, green is District and red is Central.
Source: Author awkins

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us