FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about World Greetings
Quiz about World Greetings

World Greetings Trivia Quiz


Greetings, from different languages around the world.

A multiple-choice quiz by thejazzkickazz. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. Languages
  8. »
  9. Worldwide Greetings!

Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
452
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
9918
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: lolleyjay (10/10), Guest 219 (0/10), Peachie13 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. In what language might you be greeted with the word "Bonjour"? Hint


Question 2 of 10
2. If someone greeted you with the words "nin hao ma", which language would they be speaking? Hint


Question 3 of 10
3. Speakers of which language might greet you with the words "buenos días"? Hint


Question 4 of 10
4. In what language might you be greeted with the word "kalimera"? Hint


Question 5 of 10
5. If someone greeted you with the words "namaste" or "namaskar", which language would they be speaking? Hint


Question 6 of 10
6. Speakers of which language might greet you with the words "kunjani"? Hint


Question 7 of 10
7. If someone greeted you with the word "buongiorno", which language would they be speaking? Hint


Question 8 of 10
8. In what language might you be greeted with the word "konnichiwa"? Hint


Question 9 of 10
9. Speakers of which language might greet you with the word "aloha"? Hint


Question 10 of 10
10. If you were greeted with the words "Hey, how are you?" what language would your speaker be using? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : lolleyjay: 10/10
May 26 2024 : Guest 219: 0/10
May 23 2024 : Peachie13: 10/10
May 23 2024 : 1995Tarpon: 10/10
May 19 2024 : crawfish64: 8/10
May 17 2024 : nmerr: 10/10
May 16 2024 : AlexxSchneider: 10/10
May 10 2024 : sarahpplayer: 9/10
May 04 2024 : malidog: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what language might you be greeted with the word "Bonjour"?

Answer: French

2. If someone greeted you with the words "nin hao ma", which language would they be speaking?

Answer: Chinese

3. Speakers of which language might greet you with the words "buenos días"?

Answer: Spanish

4. In what language might you be greeted with the word "kalimera"?

Answer: Greek

5. If someone greeted you with the words "namaste" or "namaskar", which language would they be speaking?

Answer: Hindi

6. Speakers of which language might greet you with the words "kunjani"?

Answer: Zulu

7. If someone greeted you with the word "buongiorno", which language would they be speaking?

Answer: Italian

8. In what language might you be greeted with the word "konnichiwa"?

Answer: Japanese

9. Speakers of which language might greet you with the word "aloha"?

Answer: Hawaiian

10. If you were greeted with the words "Hey, how are you?" what language would your speaker be using?

Answer: English

Source: Author thejazzkickazz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor stedman before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us