FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Walkman on the Bus Quiz 5
Quiz about The Walkman on the Bus Quiz 5

The Walkman on the Bus Quiz 5


Back for the 5th time. Can you identify the following songs, as sung by a man listening to a Sony Walkman on the bus?

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
Islingtonian
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
79,839
Updated
Jul 23 22
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
4107
- -
Question 1 of 10
1. 'Da da da da da ... and lovely ...' Hint


Question 2 of 10
2. 'Man is 5 ... ma is fi ... ma i fi ... DEVIL IS 6 ... devi i si ... devi i si ...' Hint


Question 3 of 10
3. 'la la la la la la ... hot blood can ... la la la la la la' Hint


Question 4 of 10
4. 'Ba ba da da ... can you feel the music ... DJ's bo bo bo bo ... daa daa' Hint


Question 5 of 10
5. 'Da da ... trees of greeeeee ... red ro do doooo ... wa sa wooo .... me and yooooo ...' Hint


Question 6 of 10
6. 'Do do dee dee acres ... Doo doo doo doo de dee ...' Hint


Question 7 of 10
7. 'Wooos na ... sorry I da da ... Woos na ...' Hint


Question 8 of 10
8. 'Ba ba house in Devon .... da da da cider till eleven ...' Hint


Question 9 of 10
9. ' ... really fantastic ... badabadabadabadabada rooooo ....' Hint


Question 10 of 10
10. 'What would you do ... do be do be doo doo ... stand up and wak ab a deeeee ...' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Da da da da da ... and lovely ...'

Answer: Girl from Ipanema

I think the singer was called Astrud Gilberto, but I'm far too lazy to look it up.
2. 'Man is 5 ... ma is fi ... ma i fi ... DEVIL IS 6 ... devi i si ... devi i si ...'

Answer: Monkey's Gone to Heaven

There's a hidden meaning in this Pixies song from the late 80's, but remember kids, just say no.
3. 'la la la la la la ... hot blood can ... la la la la la la'

Answer: Uptown Girl

Billy Joel's homage to his wife, supermodel Christie Brinkley. A ray of hope for short men everywhere.
4. 'Ba ba da da ... can you feel the music ... DJ's bo bo bo bo ... daa daa'

Answer: Don't Stop Moving

I can't believe I've included an S Club 7 song - rest assured, I'm hanging my head in shame. S Club 7 performed in front of Princes William and Harry at the recent Jubilee celebrations, and the looks on the princes' faces almost turned me into a monarchist.
5. 'Da da ... trees of greeeeee ... red ro do doooo ... wa sa wooo .... me and yooooo ...'

Answer: What a Wonderful World

Lovely. Just lovely.
6. 'Do do dee dee acres ... Doo doo doo doo de dee ...'

Answer: I've got a brand new combine harvester

Its a real song. Honest. No, really. By the Wurzels.
7. 'Wooos na ... sorry I da da ... Woos na ...'

Answer: Whoops Now

Janet Jackson. Oh dear.
8. 'Ba ba house in Devon .... da da da cider till eleven ...'

Answer: Buck Rogers

A very good recent song by Feeder. Sadly, their drummer died shortly afterwards at a tragically young age.
9. ' ... really fantastic ... badabadabadabadabada rooooo ....'

Answer: Mr Boombastic

I can't help liking Shaggy. I think I read somewhere that he was a soldier in the Gulf War. I hope he wasn't calling himself Mr Boombastic at the time. That would have been tasteless.
10. 'What would you do ... do be do be doo doo ... stand up and wak ab a deeeee ...'

Answer: With a little help from my friends

An easy Beatles song to finish.
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us