FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Walkman on the Bus Quiz 3
Quiz about The Walkman on the Bus Quiz 3

The Walkman on the Bus Quiz 3


Can you identify the following songs, as sung by a man listening to a Sony Walkman on the bus?

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
Islingtonian
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
75,716
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
9959
- -
Question 1 of 10
1. 'Raaasan ... la la la da da da red light ...' Hint


Question 2 of 10
2. 'Da da da da da ... news today ... La la la la my eyes and make it go way ...' Hint


Question 3 of 10
3. 'Dum de dum dum ... da da da da hill ... de dum de dum dum dum dee dee dee ... perfectly still ...' Hint


Question 4 of 10
4. 'Aaah Da da ... Antichrist ...' Hint


Question 5 of 10
5. 'La la la la la la feeling ... Da da da da da da leaving ... Woh woh woh woh woh woh woh woh story goes ...' Hint


Question 6 of 10
6. 'La la la la la ... microwave ovens ... Da da da da da ... colour TV eeeeee ....' Hint


Question 7 of 10
7. 'Hif ooo Hee a faded sign ... da da side of the road ...' Hint


Question 8 of 10
8. 'Ayyydevaah ... Ayyydevaahh ... bless my homeland forever ...' Hint


Question 9 of 10
9. 'Baboooba ... Bababa ... come on pretty mama' Hint


Question 10 of 10
10. '... don't do it ... wanawanahahooit ...' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Raaasan ... la la la da da da red light ...'

Answer: 'Roxanne'

A Police song, although a brilliant version was done in 'Moulin Rouge'.
2. 'Da da da da da ... news today ... La la la la my eyes and make it go way ...'

Answer: 'Sunday Bloody Sunday'

This U2 song 'is not a rebel song ... This song is ...'
3. 'Dum de dum dum ... da da da da hill ... de dum de dum dum dum dee dee dee ... perfectly still ...'

Answer: 'The Fool on the Hill'

A very lovely Beatles song with lots of flutes.
4. 'Aaah Da da ... Antichrist ...'

Answer: 'Anarchy in the UK'

A slightly less lovely song from the wealthiest anarchists in history, the Sex Pistols.
5. 'La la la la la la feeling ... Da da da da da da leaving ... Woh woh woh woh woh woh woh woh story goes ...'

Answer: 'Without You'

I love the Nilssen version of this song. The Mariah Carey version actually sounds like it was sung by someone listening to a Walkman on the Bus. While the bus was going over a cliff.
6. 'La la la la la ... microwave ovens ... Da da da da da ... colour TV eeeeee ....'

Answer: 'Money for Nothing'

By Dire Straits, featuring Sting. I believe this is the only song to feature a line about custom kitchens.
7. 'Hif ooo Hee a faded sign ... da da side of the road ...'

Answer: 'Loveshack'

Is the B52's Fred Schneider related to French Stewart from '3rd Rock from the Sun'? Anyone?
8. 'Ayyydevaah ... Ayyydevaahh ... bless my homeland forever ...'

Answer: 'Edelweiss'

It took me years to realise what the title of this song from 'The Sound of Music' was, and much longer to find out what it actually meant. I think I must have been a slow child.
9. 'Baboooba ... Bababa ... come on pretty mama'

Answer: 'Kokomo'

No points for 'Off the Florida Keys' because that's not the title of this Beach Boys song.
10. '... don't do it ... wanawanahahooit ...'

Answer: 'Relax'

This Frankie Goes to Hollywood song was banned from radio in the UK only 20 years ago. Amazing how times change.
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us