FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Walkman on the Train Quiz
Quiz about The Walkman on the Train Quiz

The Walkman on the Train Quiz


Can you identify the following songs, as sung by a man listening to a Sony Walkman on a train? (exactly the same as the 'Walkman on the Bus' Quiz, but, for no apparent reason, on a train).

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
Islingtonian
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
77,357
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
6486
- -
Question 1 of 10
1. 'Doo be doo be doo .... exchanging glances ... shoo be doo be doo ...' Hint


Question 2 of 10
2. 'Eeeaahhh Aaaah ... wherEVVVVer you are ...' Hint


Question 3 of 10
3. 'All that glitters is gold ... only shoodin daaahs bake the mowowow.' Hint


Question 4 of 10
4. 'In da boo bid boundains of Virginiaaaah ...' Hint


Question 5 of 10
5. 'Zeee Zeee ... Zum Zum ... Buzz Buzz ... Buzz Buzz ...' Hint


Question 6 of 10
6. 'La la la la ... tea and oranges ... da da ... all the way from China.' Hint


Question 7 of 10
7. 'Da da da ... beautiful horizon ... Baseloooooooooooooooo ...' Hint


Question 8 of 10
8. 'Fageddaboudyowurriesandyoca ... Yeah man ...' Hint


Question 9 of 10
9. 'Da da cowboy ... la la stayyll hos ah raaaad.' Hint


Question 10 of 10
10. 'Ah heebie dap deebie dab ... I don't know why ...' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 02 2024 : Guest 175: 5/10
Feb 19 2024 : Guest 212: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Doo be doo be doo .... exchanging glances ... shoo be doo be doo ...'

Answer: Strangers in the Night

Any song which goes 'Doo be doo be doo' is great by me.
2. 'Eeeaahhh Aaaah ... wherEVVVVer you are ...'

Answer: My Heart Will Go On

I don't know whether this is a debate that goes on in the Quizzyland forums, but in my personal opinion this Celine Dion hit is possibly the worst song of all time. Honestly, if I hear another tin whistle ...
3. 'All that glitters is gold ... only shoodin daaahs bake the mowowow.'

Answer: All Star

An excellent Smashmouth song, which movie producers can't stop using in soundtracks.
4. 'In da boo bid boundains of Virginiaaaah ...'

Answer: The Lonesome Pine

Admittedly, not many people listen to Laurel and Hardy on their walkmans ...
5. 'Zeee Zeee ... Zum Zum ... Buzz Buzz ... Buzz Buzz ...'

Answer: Eardrum Buzz

A bit obscure, this one. The above are the actual lyrics (without any alterations) of a Wire song from the late 80's.
6. 'La la la la ... tea and oranges ... da da ... all the way from China.'

Answer: Suzanne

A song by that much-loved misery-guts, Leonard Cohen.
7. 'Da da da ... beautiful horizon ... Baseloooooooooooooooo ...'

Answer: Barcelona

Freddy Mercury and opera diva Monserrat Caballe, with a song that no walkman-listener should try to emulate.
8. 'Fageddaboudyowurriesandyoca ... Yeah man ...'

Answer: Bear Necessities

One for the kids.
9. 'Da da cowboy ... la la stayyll hos ah raaaad.'

Answer: Wanted Dead or Alive

Jon Bon Jovi is trying to make a career as a film actor, but his hair's just too strange.
10. 'Ah heebie dap deebie dab ... I don't know why ...'

Answer: Because I Got High

I meant to come up with a decent quiz, but then ...
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us