FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Secret Asian Man
Quiz about Secret Asian Man

Secret Asian Man Trivia Quiz


Here's one for all of you who are certain you know the lyrics...until you realize they're only in your head. Enjoy the quiz and "excuse me while I kiss this guy".

A multiple-choice quiz by jenglund. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
jenglund
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
316,074
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
3409
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: curryking (7/10), nikkitem (10/10), muzzyhill3 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. This band recorded a song that foretold trouble on the way, not directions to the restroom. Hint


Question 2 of 10
2. "Here we are now, in containers" is a lyric misheard in a song by this band, which lost its lead singer to suicide in 1994. Hint


Question 3 of 10
3. "Jumpin' Jack Flash" was not born in a Class 5 hurricane, but a.... Hint


Question 4 of 10
4. Many people thought this singer was "like a virgin....touched for the thirty-first time". Hint


Question 5 of 10
5. "The ants are my friends, they're blowing in the wind" are close to the lyrics sung by this iconic voice of a generation. Hint


Question 6 of 10
6. "In a glob of Velveeta, honey" wasn't sung by Iron Butterfly. Of course, what they did sing didn't make much sense, either. The real lyrics are: Hint


Question 7 of 10
7. Doughnuts won't make your brown eyes blue, but losing your love to another will, according to this long-haired songstress. Hint


Question 8 of 10
8. Josť Feliciano sang the Christmas tune which has been misheard as "Police Naughty Dog". The correct Spanish holiday greeting and song title is: Hint


Question 9 of 10
9. Misheard song lyrics are often referred to as "Mondegreens". This term comes from the mishearing of the line of a poem that actually read: Hint


Question 10 of 10
10. "Secret Asian Man", instead of "Secret Agent Man" is a commonly misheard song title which was recorded by this artist as the theme song for an American airing of a British TV show. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 01 2024 : curryking: 7/10
Jan 17 2024 : nikkitem: 10/10
Jan 08 2024 : muzzyhill3: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This band recorded a song that foretold trouble on the way, not directions to the restroom.

Answer: Creedence Clearwater Revival

In the song "Bad Moon Rising", a common misheard lyric is "There's a bathroom on the right", instead of "There's a bad moon on the rise".
2. "Here we are now, in containers" is a lyric misheard in a song by this band, which lost its lead singer to suicide in 1994.

Answer: Nirvana

Kurt Cobain sang "Here we are now, entertain us" in the song "Smells Like Teen Spirit". Most of the correct lyrics in this song sound like they could easily have been misheard!
3. "Jumpin' Jack Flash" was not born in a Class 5 hurricane, but a....

Answer: cross-fire hurricane

This Rolling Stones hit is also the name of a movie starring Whoopie Goldberg that was a gas, gas, gas!
4. Many people thought this singer was "like a virgin....touched for the thirty-first time".

Answer: Madonna

Madonna performed the hit song "Like a Virgin" with the line "touched for the very first time" at the 1984 MTV Video Music Awards dressed in a wedding gown.
5. "The ants are my friends, they're blowing in the wind" are close to the lyrics sung by this iconic voice of a generation.

Answer: Bob Dylan

Bob Dylan, who wrote and recorded "Blowing in the Wind" was born Robert Allen Zimmerman but changed his name after dropping out of college and moving to New York City to pursue a career. The correct lyrics are "The answer my friends, is blowing in the wind".
6. "In a glob of Velveeta, honey" wasn't sung by Iron Butterfly. Of course, what they did sing didn't make much sense, either. The real lyrics are:

Answer: In A Gadda Da Vida

This song took up the entire side of the album on which it was released and clocked in at just over 17 minutes!
7. Doughnuts won't make your brown eyes blue, but losing your love to another will, according to this long-haired songstress.

Answer: Crystal Gayle

By the time Crystal Gayle was born, her older sister, country legend Loretta Lynn was already grown and married. "Don't It Make My Brown Eyes Blue" was Crystal's biggest hit.
8. Josť Feliciano sang the Christmas tune which has been misheard as "Police Naughty Dog". The correct Spanish holiday greeting and song title is:

Answer: Feliz Navidad

"Feliz Navidad" was written by Jose Feliciano himself and has been annoying holiday shoppers for well over 30 years.
9. Misheard song lyrics are often referred to as "Mondegreens". This term comes from the mishearing of the line of a poem that actually read:

Answer: And laid him on the green

As a child, writer Sylvia Wright misheard the words of a favorite poem as:

"Ye Highlands and ye Lowlands,
Oh, where hae ye been?
They hae slain the Earl Amurray,
And Lady Mondegreen."
(The final line actually being "And laid him on the green")
10. "Secret Asian Man", instead of "Secret Agent Man" is a commonly misheard song title which was recorded by this artist as the theme song for an American airing of a British TV show.

Answer: Johnny Rivers

This song was recorded for "Secret Agent", the U.S version of the successful British series "Danger Man". Johnny Rivers had success as a singer as well as a producer with his own record company, Soul City Records.
Source: Author jenglund

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ertrum before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us