FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Twisted Lyrics
Quiz about Twisted Lyrics

Twisted Lyrics Trivia Quiz


You've been singing it that way all your life, now find out the real lyrics. Have fun!

A multiple-choice quiz by psteiber. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
psteiber
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
140,984
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
13641
Last 3 plays: Hayes1953 (7/10), dwalrus (8/10), Guest 24 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. The Eagles 'Hotel California' has a line that sounds like, "Her mind is differently twisted....". What is the correct line? Hint


Question 2 of 10
2. The group General Public had a number 1 hit called 'Tenderness', but I swear the chorus was saying, "where is my tuna fish?". Maybe I was just hungry! The actual lyric is... Hint


Question 3 of 10
3. I have always garbled this lyric...for that matter, I think Diamond Dave himself garbled it. The line is from Van Halen's 'Panama'. It sounds like "hot shoe, burnin' down the avenue, I think I gotta go to the bathroom!" What's he really sayin'? Hint


Question 4 of 10
4. The Violent Femmes had a hit with the song 'Twister in the sun'.


Question 5 of 10
5. Aerosmith had a hit with 'Dude (Looks like a Lady)' in 1987. There is one line that sounds like "her picture greasy grimied the door". It actually says....? Hint


Question 6 of 10
6. The Beastie Boys had a song called 'Intergalactic'; the opening line sounded like "I'm having dementia". What were they really saying? Hint


Question 7 of 10
7. Boston's mega-hit 'More Than a Feeling' starts out "I looked out this morning and the summer's gone".


Question 8 of 10
8. Beck had a song called 'Loser', in which it sounded like he said "Boy, from head to toe, I'm a loser baby..." What was the real line? Hint


Question 9 of 10
9. When Bush first came out with this song I thought he was saying "got a matching head... green and red". What's ole Gavin really spewing about? Hint


Question 10 of 10
10. Chris Isaak had a song called 'Wicked Game', in which he said "No, I don't want to fall in love". Then the backup singers would sing, "This somethin' somethin' somethin' heart". What's that garbled lyric? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 13 2024 : Hayes1953: 7/10
Mar 31 2024 : dwalrus: 8/10
Mar 26 2024 : Guest 24: 7/10
Mar 23 2024 : Guest 104: 2/10
Mar 09 2024 : pthomson: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The Eagles 'Hotel California' has a line that sounds like, "Her mind is differently twisted....". What is the correct line?

Answer: Her mind is Tiffany twisted

'Hotel California' is the title track to the hit 1976 album.
2. The group General Public had a number 1 hit called 'Tenderness', but I swear the chorus was saying, "where is my tuna fish?". Maybe I was just hungry! The actual lyric is...

Answer: Where is my tenderness?

General Public, great band...but very odd-looking blokes!
3. I have always garbled this lyric...for that matter, I think Diamond Dave himself garbled it. The line is from Van Halen's 'Panama'. It sounds like "hot shoe, burnin' down the avenue, I think I gotta go to the bathroom!" What's he really sayin'?

Answer: got an on-ramp comin' through my bedroom

David Lee Roth was the original coverman for Van Halen until Sammy "Red Rocker" Hagar took over in 1985.
4. The Violent Femmes had a hit with the song 'Twister in the sun'.

Answer: False

The title was 'Blister in the Sun', but when it was sung in the chorus it sounds a lot like twister to me.
5. Aerosmith had a hit with 'Dude (Looks like a Lady)' in 1987. There is one line that sounds like "her picture greasy grimied the door". It actually says....?

Answer: her picture graced the grime on the door

Maybe this is so hard to understand because of the gargantuan lips on Steven Tyler, but that's ok, they are an awesome band. Kudos to them for going drug free too! (ok, ok I'm stepping down off the soapbox now)
6. The Beastie Boys had a song called 'Intergalactic'; the opening line sounded like "I'm having dementia". What were they really saying?

Answer: Another dimension

This song was on the 'Hello Nasty' CD.
7. Boston's mega-hit 'More Than a Feeling' starts out "I looked out this morning and the summer's gone".

Answer: False

"I looked out this morning and the sun was gone"- that one fooled me until just recently. That album came out in 1976, so pretty much I've been singing it wrong for 27 years!
8. Beck had a song called 'Loser', in which it sounded like he said "Boy, from head to toe, I'm a loser baby..." What was the real line?

Answer: Soy un perdedor, I'm a loser baby...

"Soy un perdedor" is "I'm a loser" in Spanish.
There's even a line at the end of this song that says "Know what I'm sayin'?" Well, not really Beck....
9. When Bush first came out with this song I thought he was saying "got a matching head... green and red". What's ole Gavin really spewing about?

Answer: Got a machine head.... green to red

Gavin Rossdale is married to Gwen Stefani of the band No Doubt.
10. Chris Isaak had a song called 'Wicked Game', in which he said "No, I don't want to fall in love". Then the backup singers would sing, "This somethin' somethin' somethin' heart". What's that garbled lyric?

Answer: this world is only gonna break your heart

This is on the 'Heart Shaped World' album.
Source: Author psteiber

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us