FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Walkman on the Bus Quiz 29
Quiz about The Walkman on the Bus Quiz 29

The Walkman on the Bus Quiz 29


The quiz that refused to die. Can you identify the following songs, as sung by a man listening to a Sony Walkman on a bus?

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
Islingtonian
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
94,970
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
6278
- -
Question 1 of 10
1. "Dum dum da ... funeral pyre ... " Hint


Question 2 of 10
2. "Her boyfriend's a diiii .... da da da gun ta school..." Hint


Question 3 of 10
3. "... really fantastic ... wabawabawabawabawabamister rooo ...." Hint


Question 4 of 10
4. "... waaaazzz meeeen saaaaay ... only foooooolz russhhh innnnn ..." Hint


Question 5 of 10
5. "A shabbada dow ... la la la found ... da da da hunt I'm after you ..." Hint


Question 6 of 10
6. "Am a lubbit ... it's my dooootaaay ..." Hint


Question 7 of 10
7. "Now I knoooww I've got to ... BA BA ... run away ... I've got to ... BA BA ... get away" Hint


Question 8 of 10
8. "Dee da da da wondrin' why ... got adda bed at all ..." Hint


Question 9 of 10
9. "... ba ba ba ba ba .... da da da da da ... ba da ba da ba da da long black hair ..." Hint


Question 10 of 10
10. "ba ba deeeee ... da lark somewhere ... ba da ba sing about it ..." Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Dum dum da ... funeral pyre ... "

Answer: Light my Fire

Will Young, the winner of the UK "talent" show "Pop Idol", recently released a highly popular version of this Doors track. It was okay for about the first 30 seconds, but then Will seemed to run out of words, and ended up just going "Dooby da ... gimmindat ... woooh" for the rest of the song.
2. "Her boyfriend's a diiii .... da da da gun ta school..."

Answer: Teenage Dirtbag

This song is a very sweet expression of teenage love. Like "Romeo and Juliet" with acne.
3. "... really fantastic ... wabawabawabawabawabamister rooo ...."

Answer: Mr Boombastic

Shaggy, the Jamaican-born performer of such hits as "Mr Boombastic" and "It Wasn't Me", was a US marine, and fought in the Gulf War.
4. "... waaaazzz meeeen saaaaay ... only foooooolz russhhh innnnn ..."

Answer: Can't Help Falling in Love

If men over the age of 40 are asked to sing a song while drunk, statistics show that 99 percent will choose this Elvis classic (okay, I made up the statistics, but it's still true).
5. "A shabbada dow ... la la la found ... da da da hunt I'm after you ..."

Answer: Hungry Like the Wolf

The original lineup of Duran Duran included Roger Taylor, Andy Taylor, and John Taylor, none of whom were related. How interesting is that?
6. "Am a lubbit ... it's my dooootaaay ..."

Answer: Big Fat Funky Booty

A Spin Doctors song from the early 90's. Their more famous hits were "Two Princes" and "Jimmy Olsen Blues" - the latter being a nice story about how the photographer was secretly in love with Lois Lane, but couldn't compete with Superman.
7. "Now I knoooww I've got to ... BA BA ... run away ... I've got to ... BA BA ... get away"

Answer: Tainted Love

Older players will remember the Soft Cell version of this song. They will also probably have found Marilyn Manson much less scary since he did a very silly cover version of it. NB. It is physically impossible to sing along to this song without going "BA BA" in the middle.
8. "Dee da da da wondrin' why ... got adda bed at all ..."

Answer: Stan

Eminem was born in Kansas. Like Dorothy out of "The Wizard of Oz".
9. "... ba ba ba ba ba .... da da da da da ... ba da ba da ba da da long black hair ..."

Answer: Blockbuster

A song by The Sweet, from the 70's, for connoisseurs of really ridiculous haircuts.
10. "ba ba deeeee ... da lark somewhere ... ba da ba sing about it ..."

Answer: Every Time We Say Goodbye

One of the finest songs ever written, recorded countless times by artists from Rod Stewart to Simply Red. Its finest hour was probably with Ella Fitzgerald, and Robbie Williams possibly its darkest.
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us