FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Walkman on the Bus
Quiz about The Walkman on the Bus

The Walkman on the Bus Trivia Quiz


On the bus I travel home on in the evenings, there's usually an annoying man listening to a Sony Walkman. Occasionally he joins in, singing along with a tuneless voice which everyone but him can hear. Can you identify what songs he's singing?

A multiple-choice quiz by Islingtonian. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
Islingtonian
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
69,962
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
5 / 10
Plays
20844
Awards
Editor's Choice
Last 3 plays: Guest 175 (6/10), Guest 212 (5/10), Guest 73 (7/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'Mmmm mmm, da da ... motor running ... la la la la ... highway ...' Hint


Question 2 of 10
2. Name the Elvis song: 'da da da ... filled with pain ... la la ... come back again ...' Hint


Question 3 of 10
3. 'Da da ... horses ... waaaaaah ... waaaaah' Hint


Question 4 of 10
4. 'la la la ... stars ... la la la ... shine for you ... la la la ... things you do ...' Hint


Question 5 of 10
5. 'mmm mmm mmm mmm ... days of yore ....' Hint


Question 6 of 10
6. 'na na na na na na ... you're feeling alright ... na na na na na na na na ... turn out the light' Hint


Question 7 of 10
7. 'mmm mmm mmm ... Think I better dance now ...' Hint


Question 8 of 10
8. '... back someday ... come what may ... doo doo doo doo doo' Hint


Question 9 of 10
9. 'chang chang cha chang cha chang chang ... felt so old ... la la want to cry' Hint


Question 10 of 10
10. ' da da da da da ... feel this way ... la la la ... about you ...' Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 02 2024 : Guest 175: 6/10
Feb 19 2024 : Guest 212: 5/10
Jan 22 2024 : Guest 73: 7/10
Jan 17 2024 : Richh: 5/10
Jan 13 2024 : crossesq: 9/10
Jan 06 2024 : debray2001: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. 'Mmmm mmm, da da ... motor running ... la la la la ... highway ...'

Answer: 'Born to be Wild'

The No. 4 bus on a winter's night is a long way from a Harley on America's roads in the 60's.
2. Name the Elvis song: 'da da da ... filled with pain ... la la ... come back again ...'

Answer: 'Are you lonesome tonight?'

When people with personal stereos sing Elvis, they often make their faces go like Elvis's on the high notes. Strange but true.
3. 'Da da ... horses ... waaaaaah ... waaaaah'

Answer: 'Crazy Horses'

Despite looking through Russ Shipton's 'The Complete Guitar Player' I still don't know how the Osmonds make the 'waaaaah' sound. Any ideas?
4. 'la la la ... stars ... la la la ... shine for you ... la la la ... things you do ...'

Answer: 'Yellow'

A song by Coldplay, my favourite new band of the last couple of years.
5. 'mmm mmm mmm mmm ... days of yore ....'

Answer: 'A Girl like You'

By Edwin Collins. Or is it Edwyn?
6. 'na na na na na na ... you're feeling alright ... na na na na na na na na ... turn out the light'

Answer: 'You Don't Bring me Flowers Anymore'

I heard this song on the radio the other night and found myself singing along. I am getting old.
7. 'mmm mmm mmm ... Think I better dance now ...'

Answer: 'Kiss'

From the Tom Jones version.
8. '... back someday ... come what may ... doo doo doo doo doo'

Answer: 'Blue Bayou'

All the above songs can be found on 'Country Moods', an album of country music for people who don't like country music but have a wife who does.
9. 'chang chang cha chang cha chang chang ... felt so old ... la la want to cry'

Answer: 'Inbetween Days'

The Cure. Those were the days - tunes you could whistle.
10. ' da da da da da ... feel this way ... la la la ... about you ...'

Answer: 'It Must be Love'

Aaaaah ... Madness.
Source: Author Islingtonian

This quiz was reviewed by FunTrivia editor 1nn1 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us