FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Nacho Nacho Man
Quiz about Nacho Nacho Man

Nacho, Nacho Man Trivia Quiz


I'm supposed to be on a diet, but my MP3 player's on shuffle and my poor nutrition-deprived brain keeps hearing songs about food. Can there really be so many food related songs?

A multiple-choice quiz by emiloony. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Misheard Lyrics

Author
emiloony
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
378,301
Updated
Dec 18 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
709
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. I love this rather sweet song from ABBA which is about one of my favourite curry dishes: "Chicken Tikka, tell me what's wrong..." What's this song really called? Hint


Question 2 of 10
2. The next song that comes on is from Dire Straits, who are apparently getting "Money for nothing and chips for free". Sounds good to me! But what are they actually singing about getting for free? Hint


Question 3 of 10
3. The Rolling Stones tell us all about their competence in the kitchen in this next song, where they sing "I'll never leave your pizza burning." What is the actual lyric? Hint


Question 4 of 10
4. I am starting to get hungry now, and so is Elton John, whose vegetable friend seems to have got up and left him. You can hear the sadness in his voice as he croons "Goodbye aubergine..." Who or what is he actually singing goodbye to? Hint


Question 5 of 10
5. Michael Jackson's "Smooth Criminal" sounds at first as if it's going to be about a woman being attacked in her apartment, but there's a twist in the tale as she suddenly seems to be being repeatedly asked "Annie did you want cake?" What's the actual question? Hint


Question 6 of 10
6. I'm getting so hungry by now that I'm starting to hallucinate food. It sounds like Madonna had a similar problem as she sings "Last night I dreamt of some bagels..." What did she really dream of? Hint


Question 7 of 10
7. Nirvana's "Smells Like Teen Spirit" is apparently named after a deodorant, so I'm not really sure why the chorus contains the line "I've got soup, it's in containers." What is the actual line? Hint


Question 8 of 10
8. I recognise the next song from a film soundtrack. It's sung by Celine Dion, but I didn't know they had frankfurters on the Titanic. She's definitely singing "I believe that the hot dogs go on..." What are the actual lyrics? Hint


Question 9 of 10
9. All this talk of food is making me desperately hungry, and I would be grateful for even the smallest morsel of food. Pink is feeling the same way as she sings "Just give me a raisin, just a little bit's enough..." What is she really asking for? Hint


Question 10 of 10
10. I once read that R.E.M.'s "The Sidewinder Sleeps Tonite" came top of a 2010 survey of most commonly misheard lyrics. Listening to it now, I'm quite sure I heard them singing a line about beans and peas, could I be mistaken? Which is the actual line from the song? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. I love this rather sweet song from ABBA which is about one of my favourite curry dishes: "Chicken Tikka, tell me what's wrong..." What's this song really called?

Answer: Chiquitita

Chiquitita is a Spanish term of endearment, roughly translated as "little one". ABBA actually recorded this whole song in Spanish, and its success was one of the catalysts for their decision to record an entire album in Spanish, entitled "Grazias Por La Musica".
2. The next song that comes on is from Dire Straits, who are apparently getting "Money for nothing and chips for free". Sounds good to me! But what are they actually singing about getting for free?

Answer: chicks

The video for "Money for Nothing" was the first video to be aired on MTV Europe when it launched in 1987. The song is about a man who works in a hardware store who is watching MTV, commenting on what he sees and envying the fact that the celebrities get "money for nothing and chicks for free".
3. The Rolling Stones tell us all about their competence in the kitchen in this next song, where they sing "I'll never leave your pizza burning." What is the actual lyric?

Answer: I'll never be your beast of burden

A "beast of burden" is a name for an animal such as a donkey or an ox which carries heavy loads for people, but the man in this song intends it in a more metaphorical way. Bette Midler also released a version of this song, which was less popular, reaching only position 71 on the US Billboard Hot 100, compared to the original which got to number eight.
4. I am starting to get hungry now, and so is Elton John, whose vegetable friend seems to have got up and left him. You can hear the sadness in his voice as he croons "Goodbye aubergine..." Who or what is he actually singing goodbye to?

Answer: Norma Jean

The song "Candle in the Wind" is about Marilyn Monroe (born Norma Jean Baker), and laments her death as well as the way she was treated in life. A rewritten version of this song was released in 1997 in tribute to Diana, Princess of Wales.
5. Michael Jackson's "Smooth Criminal" sounds at first as if it's going to be about a woman being attacked in her apartment, but there's a twist in the tale as she suddenly seems to be being repeatedly asked "Annie did you want cake?" What's the actual question?

Answer: Are you ok?

The phrase "Annie, are you OK?" is used in cardiopulmonary resuscitation training courses. The resuscitation dummy commonly used in such courses is called "Resusci Anne", and trainees are taught to start by asking "Annie, are you OK?" to see if Annie is responsive.
6. I'm getting so hungry by now that I'm starting to hallucinate food. It sounds like Madonna had a similar problem as she sings "Last night I dreamt of some bagels..." What did she really dream of?

Answer: San Pedro

This is the first line of Madonna's song "La Isla Bonita" which translates as "The Beautiful Island". The "San Pedro" mentioned in the song is a town on the island of Ambergris Caye in Belize.
7. Nirvana's "Smells Like Teen Spirit" is apparently named after a deodorant, so I'm not really sure why the chorus contains the line "I've got soup, it's in containers." What is the actual line?

Answer: I feel stupid and contagious

Kurt Cobain claimed that he didn't realise that Teen Spirit was a deodorant until long after this song was written. He took the title from some graffiti spray painted by a friend which said "Kurt Smells Like Teen Spirit." He understood it as a metaphorical statement referring to his anarchic attitude, but his friend was talking about the deodorant Kurt's girlfriend wore.
8. I recognise the next song from a film soundtrack. It's sung by Celine Dion, but I didn't know they had frankfurters on the Titanic. She's definitely singing "I believe that the hot dogs go on..." What are the actual lyrics?

Answer: the heart does go on

The song "My Heart Will Go On", also known as "Love Theme from Titanic" became Celine Dion's biggest hit. Not everyone liked it though, "Rolling Stone" readers rated it the seventh worst song of the '90s in 2011.
9. All this talk of food is making me desperately hungry, and I would be grateful for even the smallest morsel of food. Pink is feeling the same way as she sings "Just give me a raisin, just a little bit's enough..." What is she really asking for?

Answer: a reason

This song is a duet with Nate Ruess, who Pink (or P!nk) co-wrote the song with. The video features Pink floating round a misty artificial marsh on a mattress, sometimes with her heavily tattooed husband, Carey Hart, and sometimes just in the company of a large teddy bear with enormous glowing eyes.
10. I once read that R.E.M.'s "The Sidewinder Sleeps Tonite" came top of a 2010 survey of most commonly misheard lyrics. Listening to it now, I'm quite sure I heard them singing a line about beans and peas, could I be mistaken? Which is the actual line from the song?

Answer: A can of beans or black-eyed peas, some Nescafe and ice

R.E.M. are known for their frequently enigmatic and often indecipherable lyrics. In this case however, they really are singing about beans, peas and Nescafe (a brand of coffee). To be fair, any of the featured choices are plausible! In a 2010 survey by Cerumol Olive Oil Ear Drops, this song came top in the list of most frequently misheard songs.

The most commonly misheard lyric was "Call me when you try to wake her up" which four in ten people heard as "Calling Jamaica".
Source: Author emiloony

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us