Quiz about Monty Python Live at the Hollywood Bowl
Quiz about Monty Python Live at the Hollywood Bowl

Monty Python "Live at the Hollywood Bowl" Quiz


This is a quiz about my favourite Monty Python video, "Live at the Hollywood Bowl."

A multiple-choice quiz by shadow_moses. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. TV & Movies Mixture
  8. »
  9. Monty Python

Author
shadow_moses
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
115,692
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1295
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the name of the first song in the show? Hint

Bruce's Drinking Song
Sit On My Face
All Things Dull and Ugly
The Lumberjack Song

2. Where did Colin Bomber Harris come from? Hint

A Cricket game in Australia
A house Mulber county
A mud wrestling tour of the Opec countries
Ireland's Irish springs

3. Is "Scum" a pesticide?

Yes
No

4. Which Bishop was killed on the landing? Hint

The Bishop of Timbuktu
None of these
The Bishop of Brisbane
The Bishop of Leicester

5. "Ah, I'd like to have ________, please." Hint

an argument
a moment
a date
an idea

6. Of all the four Yorkshiremen, which was the last to describe life when they were poor? Hint

Far Left
Far Right
Second from the Right
Second from the Left

7. One ________
______
____ later.
Hint

jugged up bat wasp
jugged up squirrel bait
unjugged rabbit fish
unjugged raccoon crab

8. What did the man eventually have for dessert? Hint

Rat pudding (with some strawberries in it)
None of These
Mouse pie (with some cheese in it)
Strawberry tart (with some rat in it)

9. "How sweet to be _____________." Hint

one fry short of a happy meal
a moron
one card shy of a full deck
an idiot

10. What did the man, who apparently killed the bishop, really want to be? Hint

A pet shop owner
A stunned Norwegian Blue
A neighbor
A lumberjack


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the first song in the show?

Answer: Sit On My Face

This is a pretty funny song, if you like that sort of thing.
2. Where did Colin Bomber Harris come from?

Answer: A mud wrestling tour of the Opec countries

This is a very funny sketch, it is probably downloadable.
3. Is "Scum" a pesticide?

Answer: No

It is, in fact, a combined hair oil, foot ointment, and salad dressing.
4. Which Bishop was killed on the landing?

Answer: The Bishop of Leicester

"How do you know that?" "Tattooed on the back o' their necks!"
5. "Ah, I'd like to have ________, please."

Answer: an argument

"That was never 5 minutes!"
6. Of all the four Yorkshiremen, which was the last to describe life when they were poor?

Answer: Second from the Left

"We had to get oop in the mornin' at 10 o'clock at night, arf an hour before we went to bed, eat half a lump of cold poison, work at the mill 29 hours a day, and pay Miller for permission to come to work, and when we got home our dad would kill us and dance about on our graves singin' 'hallelujah.'"
7. One ________ ______ ____ later.

Answer: unjugged rabbit fish

8. What did the man eventually have for dessert?

Answer: Strawberry tart (with some rat in it)

"How much rat has it got in it?" "Um, 6. Rather a lot really."
9. "How sweet to be _____________."

Answer: an idiot

"As harmless as a clown."
10. What did the man, who apparently killed the bishop, really want to be?

Answer: A lumberjack

He then proceeds to exclaim that he wishes he was a "girlie, just like his dear papa!"
Source: Author shadow_moses

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Dec 17 2022 : da_man11: 6/10
Dec 17 2022 : emmal2000uk: 3/10

Score Distribution

quiz
1/26/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us