FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about More Disneyland
Quiz about More Disneyland

More Disneyland Trivia Quiz


Did you all like my first quiz about Disneyland? I hope so. Here are some more questions about the 'Happiest Place On Earth'. These will be mostly about 'Fantasmic', the best show on earth. It's worth the price of admission.

A multiple-choice quiz by LordAndry. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Coasters & Theme Parks
  8. »
  9. Disneyland

Author
LordAndry
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
48,864
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3752
Last 3 plays: daveguth (9/10), Guest 47 (8/10), Linda_Arizona (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who is the star of 'Fantasmic'?

Answer: (Two Words)
Question 2 of 10
2. At Disneyland, where is 'Fantasmic' held? Hint


Question 3 of 10
3. 'Fantasmic' uses a stage. On what Disneyland attraction is the stage located? Hint


Question 4 of 10
4. What land is the 'Fantasmic' stage in? Hint


Question 5 of 10
5. Name the three princesses that appear on their own boats with their prince towards the beginning of the show. Hint


Question 6 of 10
6. Which jungle majesty appears near the beginning of the show? Hint


Question 7 of 10
7. During the show, what animal multiplies, divides and is everywhere?! Hint


Question 8 of 10
8. What does Malificent turn into during the show? Hint


Question 9 of 10
9. What is the name of the ship Peter Pan and Captain Hook show up on? Hint


Question 10 of 10
10. What is the name of the boat that all the characters show up on as the show gets close to the end? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 06 2024 : daveguth: 9/10
May 07 2024 : Guest 47: 8/10
May 04 2024 : Linda_Arizona: 9/10
Apr 30 2024 : GenericN4me: 9/10
Apr 29 2024 : gme24: 10/10
Apr 27 2024 : sw11: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who is the star of 'Fantasmic'?

Answer: Mickey Mouse

That's right, the big cheese himself. It's all about his imagination. He dances and prances.
2. At Disneyland, where is 'Fantasmic' held?

Answer: Rivers of America

That's right! On the Rivers of America. It's simply amazing! They use everything that can float.
3. 'Fantasmic' uses a stage. On what Disneyland attraction is the stage located?

Answer: Tom Sawyer's Island

You have to see this to believe it. Disney has a very creative use of space.
4. What land is the 'Fantasmic' stage in?

Answer: Frontierland

Just think of the wild wild west.
5. Name the three princesses that appear on their own boats with their prince towards the beginning of the show.

Answer: Ariel, Belle, and Snow White

They are accompanied by their own music! Absolutely beautiful. It makes every girl dream of what could be.
6. Which jungle majesty appears near the beginning of the show?

Answer: King Louie

That hairy orangutan!
7. During the show, what animal multiplies, divides and is everywhere?!

Answer: Elephant

Pink Elephants to be exact. Yes, they are on parade.
8. What does Malificent turn into during the show?

Answer: Dragon

A rather magnificent one at that. She sets the entire river aflame!
9. What is the name of the ship Peter Pan and Captain Hook show up on?

Answer: Columbia

The sailing ship Columbia, it's a Disneyland classic. The choreography on board during the show is fantastic.
10. What is the name of the boat that all the characters show up on as the show gets close to the end?

Answer: Mark Twain Riverboat

Another Disneyland classic. Remember to wave!
Source: Author LordAndry

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Let's Stroll Through Disneyland Average
2. Ride Locations at Disneyland Average
3. Disneyland Attraction Locations Average
4. I Miss Disneyland Average
5. Disneyland Average
6. Disneyland: Fact or Fiction? Average
7. Disneyland Average
8. Disneyland Lovers Average
9. Disneyland 101 Average
10. Disneyland Lovers 4 Difficult
11. Disneyland Average
12. Disneyland Tough

6/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us