FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Anything Avatar
Quiz about Anything Avatar

Anything "Avatar" Trivia Quiz


This quiz is all about "Avatar: The Last Airbender". Have fun!

A multiple-choice quiz by SuperSudoku. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids A-C
  8. »
  9. Avatar: The Last Airbender

Author
SuperSudoku
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
244,061
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
4252
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: RexPester30 (10/10), Guest 172 (10/10), Guest 206 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. What is Sokka's weapon of choice? Hint


Question 2 of 10
2. Aang had a friend in the Fire Nation.


Question 3 of 10
3. Who names a saber-tooth moose lion Fufucuddlypoops? Hint


Question 4 of 10
4. What air-temple did Aang grow up at? Hint


Question 5 of 10
5. Aang likes the girl at Aunt Woo's work place in a romantic way.


Question 6 of 10
6. Who was kidnapped outside Wan Shi Tong's Library? Hint


Question 7 of 10
7. Who does Mai, from the Fire Nation, like? Hint


Question 8 of 10
8. What type of bender was the avatar before Aang? Hint


Question 9 of 10
9. Who is the Blind Bandit? Hint


Question 10 of 10
10. Katara is one of many thousands of benders in the southern water tribe.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 24 2024 : RexPester30: 10/10
May 23 2024 : Guest 172: 10/10
May 15 2024 : Guest 206: 2/10
May 08 2024 : ww2quizguy: 10/10
May 02 2024 : glenjue: 5/10
Apr 24 2024 : Guest 174: 9/10
Apr 06 2024 : Guest 47: 10/10
Apr 02 2024 : Upstart3: 10/10
Mar 31 2024 : Guest 69: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Sokka's weapon of choice?

Answer: boomerang

Sokka always carries his boomerang. Sokka also has dead-on aim.
2. Aang had a friend in the Fire Nation.

Answer: true

Aang had a friend named Kuzon in the Fire Nation. This was a twist in the series because we had only seen bad come from the Fire Nation.
3. Who names a saber-tooth moose lion Fufucuddlypoops?

Answer: Sokka

Sokka meets him while he was stuck in a hole. And the name alone tells us how stupid Sokka can be at times. That's why we love him so much.
4. What air-temple did Aang grow up at?

Answer: The Southern Air-temple

It tells us this in the third episode. When the team revisits it, it is almost completely destroyed.
5. Aang likes the girl at Aunt Woo's work place in a romantic way.

Answer: false

Aang likes Katara. The girl at Aunt Woo's, Meng, likes Aang.
6. Who was kidnapped outside Wan Shi Tong's Library?

Answer: Appa

Appa is introduced in the episode "The Boy in the Iceberg". After being kidnapped, he was sold to a cruel fire-bender who made him perform in a circus.
7. Who does Mai, from the Fire Nation, like?

Answer: Zuko

In their childhood, Azula and Tylee make fun of her for liking Zuko.
She dislikes it when Zuko is branded as a betrayer.
8. What type of bender was the avatar before Aang?

Answer: fire

He was a fire-bender. Then he disappeared for a hundred years, in which time a great war began.
9. Who is the Blind Bandit?

Answer: Toph

Toph is blind. She is the champion in the earth-bending tournament.
She leaves her home to go with Aang and the others.
10. Katara is one of many thousands of benders in the southern water tribe.

Answer: false

In the first episode, we are told that Katara is the only bender in the tribe. However, in a later episode the gang meets Hama, who tells them that she is a bender of the southern water tribe. Katara also has the rare gift of healing.
Source: Author SuperSudoku

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us