FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Little About a Lot
Quiz about A Little About a Lot

A Little About a Lot Trivia Quiz


This quiz covers a wide variety of subjects. Get those brain juices flowing! Good luck.

A multiple-choice quiz by SHALA. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. 10 Qn Mix For Experts D

Author
SHALA
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
26,576
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
3 / 10
Plays
1026
- -
Question 1 of 10
1. In 1995, Ireland lifted a 58 year ban on what? Hint


Question 2 of 10
2. In Army basic training, men must perform how many push-ups in two minutes? Hint


Question 3 of 10
3. What U.S. president commuted Jimmy Hoffa's prison sentence? Hint


Question 4 of 10
4. What ship was the setting for the Edgar Allen Poe short story, 'Oblong Box'? Hint


Question 5 of 10
5. How much does one carat weigh? Hint


Question 6 of 10
6. Richard Carlisle invented the first vending machine. What did it dispense? Hint


Question 7 of 10
7. Wilson Pickett had a hit in 1966 with the song, 'Land of 1000 ______?

Answer: (One Word)
Question 8 of 10
8. After Sicily, what is the next largest island in the Mediterranean Sea? Hint


Question 9 of 10
9. What was George Custer's rank at the time of his death at the Battle of Little Big Horn? Hint


Question 10 of 10
10. On the TV Show 'Laugh-In', besides Dan Rowan and Dick Martin, who were the other only two cast members that were with the show for its entire run? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 11 2024 : Guest 172: 1/10
Apr 24 2024 : Guest 58: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 1995, Ireland lifted a 58 year ban on what?

Answer: Divorce

2. In Army basic training, men must perform how many push-ups in two minutes?

Answer: 40

By comparison, women must be able to perform 17 push-ups in the same amount of time.
3. What U.S. president commuted Jimmy Hoffa's prison sentence?

Answer: Nixon

4. What ship was the setting for the Edgar Allen Poe short story, 'Oblong Box'?

Answer: Independence

The 'Louisa' was the ship blown up at the end of 'African Queen'. The 'Itasca' was the ship that picked up Amelia Earhardt's last message. The Liberty' was the American ship bombed by the Israeli Air Force in 1973 during the Six Day War.'
5. How much does one carat weigh?

Answer: 200 mg

6. Richard Carlisle invented the first vending machine. What did it dispense?

Answer: Books

Mr. Carlisle was a bookseller, so it makes sense!
7. Wilson Pickett had a hit in 1966 with the song, 'Land of 1000 ______?

Answer: Dances

8. After Sicily, what is the next largest island in the Mediterranean Sea?

Answer: Sardinia

9. What was George Custer's rank at the time of his death at the Battle of Little Big Horn?

Answer: Lieutenant Colonel

10. On the TV Show 'Laugh-In', besides Dan Rowan and Dick Martin, who were the other only two cast members that were with the show for its entire run?

Answer: Gary Owens and Ruth Buzzi

Richard Nixon actually appeared on the show.
Source: Author SHALA

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. More About Everything Very Difficult
2. Fun Facts Very Difficult
3. Just Some More Trivia ... Very Difficult
4. Oh, Yea...I Knew That! Very Difficult
5. Are You Smart - Or Not? Very Difficult
6. Useless Cool Facts Very Difficult
7. Random Useless Trivia 2 Very Difficult
8. A Little Bit of Everything 3 Very Difficult
9. Trivial Trivia - Mixed Topics Very Difficult
10. Trivial Decathlon Very Difficult
11. Bits And Pieces Very Difficult
12. Miscellaneous Trivia Very Difficult

6/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us