Quiz about Strange Questions for Strange Times
Quiz about Strange Questions for Strange Times

Strange Questions for Strange Times Quiz


Hey y'all! I decided, if I know so much information about the stupidest things that don't matter, why not make something useful of it? Have fun!

A multiple-choice quiz by God'sbuddy7. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed 10 Questions
  8. »
  9. 10 Qn Mix For Experts D

Author
God'sbuddy7
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
219,363
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
907
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What strange ingredient is found in the soda drink Mountain Dew? Hint

Chocolate Milk
Orange Juice
Lemon Concentrate
Red Pepper

2. What three animals appear on the front of the box for the PC game "Zoo Tycoon Complete Collection"? Elephant, T-Rex, and a(an) ____________.

Answer: (One Word, Marine Animal)
3. In the episode "The Blood Line" in the ever so popular TV show "Bonanza", what color hat does Ben Cartwright wear? Hint

Deep Red
Black
Brown
Aqua

4. Which word is not part of a fingernail? Hint

Loyola
Lunula
Cuticle
Matrix

5. Which of the four Stooges were real brothers? Hint

Moe, Curly, and Shemp
Curly, Larry, and Shemp
Larry, Curly, and Moe
Shemp, Moe, and Larry

6. The Lego character name Johnny Thunder stands out from the rest because of his accent. Which is it? Hint

African
American
Australian
British

7. At the end of the amazing movie "Finding Nemo", Dory says her version of Nemo's name one last time. What does she call him? Hint

Harpo
Elmo
Nemo (She got it right!)
Bingo

8. In the 1904 Olypmics, how many days were the games held and played? Hint

5
4
7
6

9. We've heard about the chicken named Mike who got his head cut off and lived. We don't all know where he was born. Where was his birth place? Hint

Louisville, Kentucky
Fruita, Colorado
Dallas, Texas
Brooklyn, New York

10. In the first trailer for the movie "The Chronicles of Narnia", what is the one word that Susan, the oldest girl and second Pevensie, says? Hint

Beautiful!
Never!
Impossible!
Amazing!


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What strange ingredient is found in the soda drink Mountain Dew?

Answer: Orange Juice

I was hanging out with a friend, and he all of the sudden yelled, "There's orange juice in Mountain Dew!" Sure enough, there it was, staring me in the face! It was like, the third thing mentioned.
2. What three animals appear on the front of the box for the PC game "Zoo Tycoon Complete Collection"? Elephant, T-Rex, and a(an) ____________.

Answer: Dolphin

It's sitting right here in front of me. In case you're wondering, it's rated E for Everyone. And it's a very fun game.
3. In the episode "The Blood Line" in the ever so popular TV show "Bonanza", what color hat does Ben Cartwright wear?

Answer: Aqua

Ben Cartwright has very strange taste in hats. He has three sons with normal color hats though, Little Joe, Hoss, and Adam.
4. Which word is not part of a fingernail?

Answer: Loyola

The Cuticle is the tissue that overlaps the nail plate at the base of the nail.

The Lunula is the whitish half-moon shape found at the base of the nail.

The Matrix is the part of the nail hidden under the cuticle.

Loyola is something that popped up when I searched for skin diseases. I think it's some kind of random dermatology term. ^_^
5. Which of the four Stooges were real brothers?

Answer: Moe, Curly, and Shemp

I love the Three Stooges! Anyhow, three of them were actually brothers, and Larry was the odd one out.
6. The Lego character name Johnny Thunder stands out from the rest because of his accent. Which is it?

Answer: Australian

I think they were trying to make a character somewhere in between Indiana Jones and The Crocodile Hunter. He goes on adventures usually with his girl and some prof whose names I can't recall. You can hear his awesome accent in some videos on the Lego website.
7. At the end of the amazing movie "Finding Nemo", Dory says her version of Nemo's name one last time. What does she call him?

Answer: Elmo

Unfortunately, she didn't get it right. Marlin corrects her and she calls 'Nemo' after him again.
8. In the 1904 Olypmics, how many days were the games held and played?

Answer: 5

They lasted from Monday to Saturday one week in the late summer, but there weren't any games scheduled for Friday. For a while, people were questioning that the Olympics were actually held that year.
9. We've heard about the chicken named Mike who got his head cut off and lived. We don't all know where he was born. Where was his birth place?

Answer: Fruita, Colorado

This is a very interesting story, if you haven't heard it. It's just some guy who didn't do much of a job killing his chicken, and decided to start feeding it, and got famous. Or rather, his chicken did.
Louisville, KY is my beloved hometown,
I just finished reading a book about Tom Landry (the first coach of the Dallas Cowboys), and I just needed another area of the country, so I chose Brooklyn.
10. In the first trailer for the movie "The Chronicles of Narnia", what is the one word that Susan, the oldest girl and second Pevensie, says?

Answer: Impossible!

Susan has three siblings, Peter, the oldest, Edmund, the third child, and Lucy, the youngest. Susan was known as "the Gentle" in Narnia when she got older.
Source: Author God'sbuddy7

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LadyCaitriona before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. A Little About a Lot Very Difficult
2. Trivial Trivia - Mixed Topics Very Difficult
3. Nothing is Hard 19 Very Difficult
4. Oh, Yea...I Knew That! Very Difficult
5. Potpourri Plus! Very Difficult
6. Super Mixed Trivia IV Very Difficult
7. General Facts Very Difficult
8. Mixed Bag Very Difficult
9. Trivia Extreme 3 Very Difficult
10. Are You Smart - Or Not? Very Difficult
11. General Ideas Very Difficult
12. Miscellaneous Madness XV Very Difficult

2/8/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us