FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Blinkgredays First Common Bond Quiz
Quiz about Blinkgredays First Common Bond Quiz

Blinkgreday's First Common Bond Quiz


The first nine answers all have something in common. Your job is to determine what it is. Good luck!

A multiple-choice quiz by Blinkgreday. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. TV Common Bond

Author
Blinkgreday
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,235
Updated
Nov 03 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1658
Last 3 plays: 1995Tarpon (10/10), Guest 76 (7/10), Guest 24 (5/10).
Question 1 of 10
1. What US state has the most counties? Hint


Question 2 of 10
2. Which of the following bands is from Australia? Hint


Question 3 of 10
3. Which of the following television networks began in 1981? Hint


Question 4 of 10
4. Who directed the movie, "Office Space"? Hint


Question 5 of 10
5. What Mexican dish may consist of baked corn chips topped with chili, cheese and sour cream? Hint


Question 6 of 10
6. What happened in Chicago in 1871? Hint


Question 7 of 10
7. What band's lead singer is James Hetfield? Hint


Question 8 of 10
8. What MTV show stopped showing new episodes after 2001? Hint


Question 9 of 10
9. What FOX animated series features the characters Hank, Peggy, and Bobby? Hint


Question 10 of 10
10. What is the common bond of this quiz?

Answer: (Three or four Words, Second Word is "and")

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 04 2024 : 1995Tarpon: 10/10
Apr 03 2024 : Guest 76: 7/10
Apr 03 2024 : Guest 24: 5/10
Apr 03 2024 : Guest 62: 4/10
Apr 02 2024 : Guest 68: 4/10
Apr 02 2024 : Guest 211: 1/10
Apr 02 2024 : Guest 174: 10/10
Apr 01 2024 : Guest 172: 1/10
Mar 20 2024 : Guest 110: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What US state has the most counties?

Answer: Texas

Texas has 254 counties. Georgia has the second most with 159.
2. Which of the following bands is from Australia?

Answer: AC/DC

Some of their hit songs include "Stiff Upper Lip" and "Highway to Hell."
3. Which of the following television networks began in 1981?

Answer: MTV

The First song played on MTV was "Video Killed the Radio Star," by The Buggles.
4. Who directed the movie, "Office Space"?

Answer: Mike Judge

Stephen Herek directed "Bill and Ted's Excellent Adventure," and Dennis Duggan directed "Happy Gilmore."
5. What Mexican dish may consist of baked corn chips topped with chili, cheese and sour cream?

Answer: nachos

Burritos, fajitas, and enchiladas are all served with a soft tortilla.
6. What happened in Chicago in 1871?

Answer: there was a huge fire

Al Capone was born in 1899.
7. What band's lead singer is James Hetfield?

Answer: Metallica

He was born in 1963 in Southern California.
8. What MTV show stopped showing new episodes after 2001?

Answer: Daria

Re-runs of "Daria" are now shown on the satellite channel "Noggin."
9. What FOX animated series features the characters Hank, Peggy, and Bobby?

Answer: King of the Hill

The show takes place in Arlen, Texas.
10. What is the common bond of this quiz?

Answer: Beavis and Butt-Head

1. The show took place in Texas. 2. Butt-Head wore an "AC/DC" shirt. 3. The show aired on MTV. 4. Mike Judge created the show. 5. Nachos were their favorite food. 6. Beavis was obsessed with fire. 7. Beavis wore a "Metallica" shirt. 8. "Daria" was a spin-off to "Beavis and Butt-Head." 9. "King of the Hill" was a spin-off to "Beavis and Butt-Head."
Source: Author Blinkgreday

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us