FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Common Bond 1
Quiz about Common Bond 1

Common Bond 1 Quiz for Experts | TV Mixture


Nine unrelated questions leading to the television-themed answer to question 10. Have fun!

A multiple-choice quiz by foxgap. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. TV Mixture
  8. »
  9. TV Common Bond

Author
foxgap
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
92,854
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
4769
Last 3 plays: Guest 50 (10/10), muzzyhill3 (10/10), Guest 96 (6/10).
Question 1 of 10
1. Many know that the Barbie Doll's full name is Barbie Millicent Roberts, but do you know the town that she is from? Hint


Question 2 of 10
2. Who is in charge of and administers a library? Hint


Question 3 of 10
3. L. Frank Baum is the author of which of these books? Hint


Question 4 of 10
4. River Phoenix was supposed to play opposite Tom Cruise in what 1994 movie? Hint


Question 5 of 10
5. What low budget film made $29 million its first full weekend of widespread release? Hint


Question 6 of 10
6. The two most popular colors of men's belts are black and what other color? Hint


Question 7 of 10
7. When a volleyball player smashes a ball over the net it is called a what? Hint


Question 8 of 10
8. Who won the women's figure skating championship at the Nagano Winter Olympics in 1998? Hint


Question 9 of 10
9. What malady is Lycanthropy? Hint


Question 10 of 10
10. Where do these nine clues lead you?

Answer: (4 Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 12 2024 : Guest 50: 10/10
Feb 09 2024 : muzzyhill3: 10/10
Feb 05 2024 : Guest 96: 6/10
Feb 03 2024 : Guest 174: 9/10
Feb 02 2024 : cinnam0n: 10/10
Jan 28 2024 : Upstart3: 10/10
Jan 20 2024 : Harrynj: 9/10
Jan 13 2024 : Guest 73: 7/10
Jan 09 2024 : Guest 159: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Many know that the Barbie Doll's full name is Barbie Millicent Roberts, but do you know the town that she is from?

Answer: Willows, Wisconsin

Barbie was first sold in 1959 and was manufactured with bendable legs in 1965. Barbie and Ken were named after the children of the founders of Mattel.
2. Who is in charge of and administers a library?

Answer: Librarian

Keeping up with all the duties in a library takes a dedicated person.
3. L. Frank Baum is the author of which of these books?

Answer: "The Wonderful Wizard of Oz"

Mr. Baum couldn't swim, so whenever he went wading, he smoked a cigar so he would know when he was getting too deep.
4. River Phoenix was supposed to play opposite Tom Cruise in what 1994 movie?

Answer: "Interview With The Vampire"

Due to his untimely death, from an overdose, outside of a Hollywood nightclub on Halloween night in 1993, he was unable to fulfil this commitment.
5. What low budget film made $29 million its first full weekend of widespread release?

Answer: "The Blair Witch Project"

It ended up grossing over $240 million. Not bad for a $50,000 budgeted movie.
6. The two most popular colors of men's belts are black and what other color?

Answer: Brown

A black or brown belt goes with most apparel that a man might wear.
7. When a volleyball player smashes a ball over the net it is called a what?

Answer: Spike

Other terms in the game of volleyball include serve, when one team hits the ball over the net, and digging, when the defense tries to keep the ball from hitting the floor.
8. Who won the women's figure skating championship at the Nagano Winter Olympics in 1998?

Answer: Tara Lipinski

9. What malady is Lycanthropy?

Answer: The belief that one is a werewolf

Not a good thing to have when a full moon is approaching.
10. Where do these nine clues lead you?

Answer: Buffy

1) and 5) Willow is one of the main characters. She's Buffy's best friend and is a practicing witch. 2) Giles of course is a librarian and Buffy's Watcher. 3) and 9) Oz is one of the male leads and turns into a werewolf on the nights when there is a full moon. 4) Vampires are Buffy's main targets, but other various demons and such have to be killed as well. 6) Sarah Michelle Gellar has a Brown Belt in the Tae Kwon Do disipline of Martial Arts. 7) Spike is the main vampire in the show. Buffy has a love/hate relationship with this character. 8) Tara is another witch in the show and was very close to Willow.
Source: Author foxgap

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us