FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Im Where In Asia
Quiz about Im Where In Asia

I'm Where In Asia Trivia Quiz


I give you the names of four places, located all in the same country. Do you know what country that is?

A multiple-choice quiz by Vermic. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. Asia

Author
Vermic
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
16,312
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
4422
Last 3 plays: Guest 184 (5/10), Guest 12 (10/10), Guest 184 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Peshawar - Faisalabad - Sukkur - Hyderabad Hint


Question 2 of 10
2. Ta'izz - Sanaa - Sayhut - Al Mukalla Hint


Question 3 of 10
3. My Tho - Vinh - Hong Gai - Nha Trang Hint


Question 4 of 10
4. Charjew - Sandykgachy - Nebitdag - Gazanjyk Hint


Question 5 of 10
5. Moratuwa - Madampe - Batticaloa - Colombo Hint


Question 6 of 10
6. Lucena - Davao - Quezon City - Baguio Hint


Question 7 of 10
7. Bhaktapur - Biratnagar - Pokhara - Patan Hint


Question 8 of 10
8. Bayanhongor - Saynshand - Choybalsan - Baruun Urt Hint


Question 9 of 10
9. Samarqand - Bukhoro - Nukus - Karakalpakiya Hint


Question 10 of 10
10. Myitkyina - Mandalay - Sittwe - Yangon Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 03 2024 : Guest 184: 5/10
May 30 2024 : Guest 12: 10/10
May 18 2024 : Guest 184: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Peshawar - Faisalabad - Sukkur - Hyderabad

Answer: Pakistan

Hyderabad, Sindh, Pakistan should not be confused with Hyderabad, the capital of Telangana state in India.
2. Ta'izz - Sanaa - Sayhut - Al Mukalla

Answer: Yemen

3. My Tho - Vinh - Hong Gai - Nha Trang

Answer: Vietnam

4. Charjew - Sandykgachy - Nebitdag - Gazanjyk

Answer: Turkmenistan

5. Moratuwa - Madampe - Batticaloa - Colombo

Answer: Sri Lanka

6. Lucena - Davao - Quezon City - Baguio

Answer: Philippines

7. Bhaktapur - Biratnagar - Pokhara - Patan

Answer: Nepal

8. Bayanhongor - Saynshand - Choybalsan - Baruun Urt

Answer: Mongolia

9. Samarqand - Bukhoro - Nukus - Karakalpakiya

Answer: Uzbekistan

10. Myitkyina - Mandalay - Sittwe - Yangon

Answer: Myanmar

Source: Author Vermic

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Asian Geography Difficult
2. Name That Country In Asia! Tough
3. Geography, Asian Style Tough
4. Geography Bee III Average
5. Asia Tough
6. Asia : A Mystery For You ? Tough
7. Former Soviet Socialist Republics Average
8. Backpacking Asia Average
9. Biggest Islands In Asian Countries Difficult
10. Asia in a Nutshell Difficult
11. Ex-USSR Republics Average
12. Asian Compass Average

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us