FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dawn  VC Andrews
Quiz about Dawn  VC Andrews

Dawn - VC Andrews Trivia Quiz


Just a bit of trivia from the book "Dawn" by VC Andrews.

A multiple-choice quiz by sax. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Andrews, V.C.
  8. »
  9. Cutler Series

Author
sax
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
10,194
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
2551
- -
Question 1 of 10
1. What were the names of Dawn's supposed brother and sister? Hint


Question 2 of 10
2. What was the surname Dawn grew up believing to be hers? Hint


Question 3 of 10
3. What was Dawn's real surname? Hint


Question 4 of 10
4. What were the names of the two Cutler children? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of the Lady in New York where Dawn became a boarder? Hint


Question 6 of 10
6. What was the name of the grandfather clock at the house where Dawn became a boarder? Hint


Question 7 of 10
7. What was the name of Dawn's friend in New York? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of the school Dawn attended in New York? Hint


Question 9 of 10
9. What was Dawn's daughter's name? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the father of Dawn's child? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What were the names of Dawn's supposed brother and sister?

Answer: Jimmy and Fern

2. What was the surname Dawn grew up believing to be hers?

Answer: Longchamp

3. What was Dawn's real surname?

Answer: Cutler

4. What were the names of the two Cutler children?

Answer: Philip and Clara-Sue

She met them at the fancy school - Philip tried to become her boyfriend and forced himself upon her. Clara-sue hated her from the very begining.
5. What was the name of the Lady in New York where Dawn became a boarder?

Answer: Agnes Morris

6. What was the name of the grandfather clock at the house where Dawn became a boarder?

Answer: Mr Fairbanks

Agnes named most of her possessions.
7. What was the name of Dawn's friend in New York?

Answer: Trisha

Trisha was also a boarder at Agnes Morris's they became lifelong friends.
8. What was the name of the school Dawn attended in New York?

Answer: Sarah Bernhartd School Of Performing Arts

9. What was Dawn's daughter's name?

Answer: Christie

10. Who was the father of Dawn's child?

Answer: Michael Sutton

He was her vocal teacher at the Sarah Bernhardt School Of Performing Arts and he deserted her.
Source: Author sax

This quiz was reviewed by FunTrivia editor MotherGoose before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Cutler Series Average
2. The Cutler Series Average
3. "Dawn" by V.C.Andrews Easier
4. The De Beers Family Series Average
5. 'My Sweet Audrina' Average
6. The Orphan Series Average
7. Same Names in V.C. Andrews Books Average
8. The V.C. Andrews Mansions Average
9. The Hudson Series Average
10. The Logan Series Average
11. Novels by V C Andrews Average
12. VC. Andrews Average

5/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us