FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Works of VC Andrews
Quiz about The Works of VC Andrews

The Works of V.C. Andrews Trivia Quiz


Yet another quiz on the works of V.C. Andrews.

A multiple-choice quiz by Lesleymj5. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Literature Trivia
  6. »
  7. Authors A-C
  8. »
  9. V.C. Andrews

Author
Lesleymj5
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
68,943
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
851
- -
Question 1 of 10
1. In 'Flowers in the Attic' which child was Christopher Senior's favorite? Hint


Question 2 of 10
2. What became of Vera and Audrina's piano instructor in 'My Sweet Audrina'? Hint


Question 3 of 10
3. In 'Web of Dreams' did Leigh and Luke ever have sex?


Question 4 of 10
4. Which of these characters didn't marry a relative or someone she thought was a relative? Hint


Question 5 of 10
5. What was the first play Rain starred in? Hint


Question 6 of 10
6. In the 'Cutler' series, what was the name of the woman who took care of Phillip, Dawn, and Clara Sue when they were babies? Hint


Question 7 of 10
7. In 'Olivia' who was Olivia in love with?

Answer: (two words, first and last name)
Question 8 of 10
8. In 'Runaways' what did the girls find in Gordon's car? Hint


Question 9 of 10
9. Which one of the girls in the 'Wildflowers' series attended a Catholic school? Hint


Question 10 of 10
10. In 'Fallen Stars' what game did Gerta have the girls play with her?

Answer: (Three Words)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In 'Flowers in the Attic' which child was Christopher Senior's favorite?

Answer: Cathy

Cathy was upset when she found out her mother was having twins because she believed her father wouldn't love her anymore, especially if they were girls. He promised he would always love her more. So unfair!
2. What became of Vera and Audrina's piano instructor in 'My Sweet Audrina'?

Answer: He died

He left for New York with Vera, but wasn't able to make it big so he shot himself.
3. In 'Web of Dreams' did Leigh and Luke ever have sex?

Answer: No

She wanted to, but he told her to wait until after the baby was born. Because Leigh died during childbirth, they never did have sex.
4. Which of these characters didn't marry a relative or someone she thought was a relative?

Answer: Rain

Roy, who grew up thinking he was Rain's brother, was in love with her, but she did not share these feelings. She married her physical therapist. Cathy's third husband was her brother Chris. Dawn married Jimmy, whom she thought was her brother, and Melody married Cary, her distant cousin.
5. What was the first play Rain starred in?

Answer: 'Our Town'

She played Emily Webb in 'Our Town'. 'Our Town', 'Skin of Our Teeth', and 'The Matchmaker' are all written by Thornton Wilder.
6. In the 'Cutler' series, what was the name of the woman who took care of Phillip, Dawn, and Clara Sue when they were babies?

Answer: Mrs. Dalton

Dawn was told that she was fired shortly after she had been kidnapped, but she really stayed under employment and took care of Clara Sue.
7. In 'Olivia' who was Olivia in love with?

Answer: Nelson Childs

Unfortunately he did not feel the same, and considered her as just a good friend, although they did sleep together once.
8. In 'Runaways' what did the girls find in Gordon's car?

Answer: Cocaine

They considered selling it for money, but instead got rid of it while on the road.
9. Which one of the girls in the 'Wildflowers' series attended a Catholic school?

Answer: Cat

Her overbearing mother pulled her out of public school.
10. In 'Fallen Stars' what game did Gerta have the girls play with her?

Answer: Oranges and Lemons

The song went to the tune of 'London Bridges.'
Source: Author Lesleymj5

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us