FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about A Quiz Thats A Lot Like Love
Quiz about A Quiz Thats A Lot Like Love

A Quiz That's "A Lot Like Love"


In 2005, Amanda Peet and Ashton Kutcher starred in a very sweet romantic comedy called "A Lot Like Love". The movie won a Teen Choice Award for favorite rock star moment, featuring Ashton Kutcher.

A multiple-choice quiz by pennie1478. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. L
  8. »
  9. Li - Lz Movies

Author
pennie1478
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
226,327
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
452
- -
Question 1 of 10
1. When the movie began, how long ago had it been since Emily and Oliver had met? Hint


Question 2 of 10
2. Oliver's brother met him at the airport, with a sign that said "Loser" on it. What was significant about Oliver's brother? Hint


Question 3 of 10
3. After their first meeting, when did Emily and Oliver see each other again? Hint


Question 4 of 10
4. When Emily first met Oliver, what did she say was strike three against him? Hint


Question 5 of 10
5. During a road trip that Emily and Oliver took, where did they pull over for the night? Hint


Question 6 of 10
6. What did Oliver do for a living? Hint


Question 7 of 10
7. When Emily saw Oliver again, what was her occupation? Hint


Question 8 of 10
8. Whose grave did Emily have Oliver take flowers to, while he was in New York on business? Hint


Question 9 of 10
9. How long after Oliver's company went broke, did he see Emily again? Hint


Question 10 of 10
10. When Emily went to Oliver's house to tell him she broke up with her fiancÚ, did she see him get married?



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When the movie began, how long ago had it been since Emily and Oliver had met?

Answer: 7 years

The movie began by telling viewers that seven years ago Emily and Oliver met in an airplane going from Los Angeles to New York. Oliver's sister dropped him off at the airport, while Emily's boyfriend dropped her off. Oliver took pictures of Emily standing at her boyfriend's car.
2. Oliver's brother met him at the airport, with a sign that said "Loser" on it. What was significant about Oliver's brother?

Answer: He was deaf.

Graham was in law school and had a girlfriend named Carol. During the the course of the movie, Graham graduated law school, married Carol, and had a son.
3. After their first meeting, when did Emily and Oliver see each other again?

Answer: New Years Eve, three years later

Three years after meeting Oliver, Emily found Oliver's number and called him on New Years Eve, because she couldn't find a date. Emily took Oliver to a party and they kissed when the clock struck twelve.
4. When Emily first met Oliver, what did she say was strike three against him?

Answer: He had the wrong astrological sign.

Oliver's astrological sign was Cancer, so Emily said that was strike three against him. Strike one was that she had to make the first move and strike two was that he didn't play guitar. At the end of the movie, Emily found a roll of film that she had taken from Oliver in New York.

When Emily developed the film, she found out he had made the first move by taking pictures of her at the airport.
5. During a road trip that Emily and Oliver took, where did they pull over for the night?

Answer: At a national park

Emily and Oliver didn't realize they were parked in a national park until the next morning when a park ranger woke them up. They were parked outside a family's cabin.
6. What did Oliver do for a living?

Answer: Sold diapers

Oliver's business took him from Los Angeles to San Francisco, where he named his internet company Diaper Rush. The company went out of business and Oliver moved back home with his parents.
7. When Emily saw Oliver again, what was her occupation?

Answer: Photographer

Before leaving Los Angeles, Oliver gave Emily the camera they took pictures with in New York. When he saw her again, she had her own photography studio, with some of the pictures being the ones that they took together on their road trip.
8. Whose grave did Emily have Oliver take flowers to, while he was in New York on business?

Answer: Mother's

Emily called Oliver after he had left his business meeting and asked him to take flowers to her mother's grave because it was her birthday. Oliver laid blue flowers on her mother's grave. Emily never said how or when her mother died.
9. How long after Oliver's company went broke, did he see Emily again?

Answer: One year

A year after his company went under, Oliver went to Emily's apartment and sang "I'll Be There For You" outside her apartment. Emily told Oliver she was engaged and Oliver left.
10. When Emily went to Oliver's house to tell him she broke up with her fiancÚ, did she see him get married?

Answer: No

When Emily couldn't get Oliver on the phone, she found his address and went to see him. She thought Oliver was getting married until he saw her and told her that his sister, Ellen, was the one who was getting married.
Source: Author pennie1478

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Little Ashes Average
2. Looking For Alibrandi Average
3. The Little Vampire Average
4. "A Life on Our Planet" Average
5. Love Don't Cost a Thing Average
6. The Lion in Winter Average
7. "Love Happens" (2009) Doesn't It? Average
8. Do You Have Your "License To Drive"? Tough
9. Lion Average
10. Lost and Delirious Average
11. Lianna Tough
12. Looking For An Echo Average

4/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us