FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Legally Blonde 2
Quiz about Legally Blonde 2

Legally Blonde 2 Trivia Quiz


"Legally Blonde 2: Red White and Blonde", is the best out of the two movies in my opinion. Hope you enjoy my quiz!

A multiple-choice quiz by bubbylu1. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
bubbylu1
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
288,004
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
999
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: Guest 71 (5/10), Baldfroggie (5/10), Guest 73 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What was the first picture in the scrapbook that Margot made? Hint


Question 2 of 10
2. What did Emmet get Elle as a wedding gift? Hint


Question 3 of 10
3. What did Elle say to herself as she was picking out the final outfit she chose when she was trying on outfits for her first day of work in Washington D.C.? Hint


Question 4 of 10
4. What did V.E.R.S.A.C.E. stand for? Hint


Question 5 of 10
5. What was the legislation that Elle was trying to pass called? Hint


Question 6 of 10
6. Libby Hauser went to the the salon Bontempo.


Question 7 of 10
7. What color was Elle's convertible when she drove off to Washington, DC? Hint


Question 8 of 10
8. What did Elle say that was of the highest importance to America? Hint


Question 9 of 10
9. What did Paulette's husband give her at the end of the movie? Hint


Question 10 of 10
10. At the end of the movie, Sid Post ended up having take to take Bruiser from Elle.



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 15 2024 : Guest 71: 5/10
Jul 11 2024 : Baldfroggie: 5/10
Jun 29 2024 : Guest 73: 6/10
Jun 25 2024 : Guest 172: 10/10
Jun 25 2024 : Guest 172: 4/10
Jun 20 2024 : Guest 31: 8/10
May 21 2024 : Guest 107: 3/10
May 21 2024 : Guest 172: 8/10
May 21 2024 : Guest 172: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What was the first picture in the scrapbook that Margot made?

Answer: Elle's first shopping experience

There were many pictures in the scrapbook, but the scrapbook covered her life. So they started from the beginning where she went on her first shopping experience. Paulette commented on Elle's first shopping experience and said, "Her nanny used to try and take her to baby GAP but she would just cry."
2. What did Emmet get Elle as a wedding gift?

Answer: A snow globe

Elle gave Emmet a snow globe that had them standing in Fenway Park. Fenway Park was Emmet's favorite place in the entire world. They were supposed to get married there, but some other things came up, and they didn't.
3. What did Elle say to herself as she was picking out the final outfit she chose when she was trying on outfits for her first day of work in Washington D.C.?

Answer: Too perfect for words!

Elle had went through three clothing choices by herself in the mirror. The first one, she described as "Too Monica". The second outfit she held up she said was "Too Hillary". Then finally, Elle chose this bright pink suit, and said "Too perfect for words!" when she was picking out an outfit for the next day.
4. What did V.E.R.S.A.C.E. stand for?

Answer: Veterinarian Experimentation Research Science and Critter Exploitation

Elle actually thought the establishment she went into was the Versace store, so she pulled out her double platinum V.V.I.P. customer identification card. This location was actually a testing unit for make-up and testing on animals.
5. What was the legislation that Elle was trying to pass called?

Answer: Bruiser's Bill

The point of this entire movie, was to free Bruiser's mom. Bruiser was Elle's pet Chihuahua. Elle had chosen to try and pass this bill because she wanted all the animals free, including Bruisers' mom so she could be at Elle and Emmet's wedding. Elle did this because she came face to face with the VERSACE testing unit.
6. Libby Hauser went to the the salon Bontempo.

Answer: True

Libby Hauser was an Energy and Commerce committee member. Elle had to go see Libby Hauser because she needed more committee members to be on her side. Elle found out that Hauser went to the salon Bontempo by searching the web. When Elle went there, she found out that Libby Hauser was a member of Delta Nu as well.
7. What color was Elle's convertible when she drove off to Washington, DC?

Answer: Light Blue

Elle does love pink, but in fact, her car was light blue. Her car also read 'MZ BLOND' as the license plate.
8. What did Elle say that was of the highest importance to America?

Answer: her hair

Elle had said this in front of all congress for them to approve her bill on National Education Day. The main point of the speech was that people didn't speak up. So she chose to describe when she went to a salon that was all fancy and she explained that they did her hair all wrong. She explained how she should have spoken up.
9. What did Paulette's husband give her at the end of the movie?

Answer: A hot dog

Paulette had wanted the hot dog since Elle went to D.C. So her husband delivered a hot dog for Paulette, when he delivered Fenway Park's home base in time for Elle and Emmet's wedding.
10. At the end of the movie, Sid Post ended up having take to take Bruiser from Elle.

Answer: False

Sid Post did NOT take Bruiser from Elle. Bruiser went on the honeymoon with Elle and Emmet. At the end of the movie, after Bruiser's mom was freed, Sid Post became her new loyal owner.
Source: Author bubbylu1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us