FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Legally Blonde
Quiz about Legally Blonde

Legally Blonde Quiz for Experts | Movies


This is a movie I have watched numerous times! I hope you know it well, and enjoy this quiz.

A multiple-choice quiz by funneegirl9492. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
321,214
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
1398
Last 3 plays: Guest 174 (8/10), Puzzlegirl2024 (9/10), Guest 68 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. The first time Elle took the actual LSAT she received over the required 175 score to get into Harvard.


Question 2 of 10
2. What information do the members of the admissions committee at Harvard NOT offer the head of the board, in attempting to convince him that Elle should go to law school? Hint


Question 3 of 10
3. When a group is introducing themselves at Harvard, what does Aaron Mitchell's shirt say? Hint


Question 4 of 10
4. Which professor does Emmett says spits, when he or she talks about products liability? Hint


Question 5 of 10
5. What magazine is Paulette reading the first time she meets Elle? Hint


Question 6 of 10
6. Margot tells Elle to keep June first open so that Elle can come to her bachlorette party.


Question 7 of 10
7. What brand of bottled water do you see Elle drinking at several points throughout the movie? Hint


Question 8 of 10
8. During the first scene of the court trial, what is the pattern on Brooke Windham's jacket? Hint


Question 9 of 10
9. Which of these things was not one of the things that Chutney says that she did on the day of her father's murder? Hint


Question 10 of 10
10. Whose face does it NOT show with a caption of how their future turned out, at the end of the movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 27 2024 : Guest 174: 8/10
May 24 2024 : Puzzlegirl2024: 9/10
May 23 2024 : Guest 68: 9/10
May 21 2024 : Guest 73: 10/10
May 07 2024 : Guest 38: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. The first time Elle took the actual LSAT she received over the required 175 score to get into Harvard.

Answer: True

Elle got a 143 on her first practice test. A 175 is what she needed and a 179 is what she got on the actual test. The average LSAT score is about a 150, but to get into one of the top 25 law schools, a score of 160 or higher is encouraged.
2. What information do the members of the admissions committee at Harvard NOT offer the head of the board, in attempting to convince him that Elle should go to law school?

Answer: She doesn't require any student loans.

The admissions board is clearly stunned with Elle's admissions' video. The members try to say anything they can to convince the board's head that she should attend Harvard. They also add have never had a fashion major at Harvard, and they are always looking for diversity among the students.
3. When a group is introducing themselves at Harvard, what does Aaron Mitchell's shirt say?

Answer: Genius

Aaron Mitchell, played by Kelly Nyks, says, "I have an IQ of 187 and it's been suggested that Stephen Hawking stole his 'Brief History of Time' from my 4th grade paper." "A Brief History of Time" was published in 1988 and has sold more than 9 million copies.
4. Which professor does Emmett says spits, when he or she talks about products liability?

Answer: Royalton

When Elle meets Emmett on the benches outside, he gives her advice on each of her professors. Luke Wilson, who plays Emmett, actually attended Occidental College. He was first interested in the athletic department, namely track and field, but gave that up for drama and theatre.
5. What magazine is Paulette reading the first time she meets Elle?

Answer: Upscale

Upscale magazine was founded in 1989 by the Bronner Bros.Enterprise. It is known as "the ultimate lifestyle magazine for savvy, trendy and successful African-Americans", making it ironic that Paulette was reading it.
6. Margot tells Elle to keep June first open so that Elle can come to her bachlorette party.

Answer: False

When Elle calls her friends she finds out the news that Margot's boyfriend, Josh, proposed and the wedding is planned for June 1st. Margot, played by Jessica Cauffiel, wants Elle to be a bridesmaid.
7. What brand of bottled water do you see Elle drinking at several points throughout the movie?

Answer: Evian

Evian water is also seen in the movie "Parent Trap". According to the writers at E!Online though, several stars specifically request that there be no Evian water in their dressing rooms.
8. During the first scene of the court trial, what is the pattern on Brooke Windham's jacket?

Answer: newspaper print

Brooke Taylor Windham, played by Ali Larter, has a interesting and varied wardrobe throughout the courtroom scenes. You see her several times in an orange jumpsuit though. Costume design for "Legally Blonde" was done by Sophie Carbonell. Newspaper print clothing is sold by Wet Seal and Romy.
9. Which of these things was not one of the things that Chutney says that she did on the day of her father's murder?

Answer: went shopping

Chutney, played by Linda Cardellini, says she got a perm and then came home to take a shower, which is what triggers Elle to realize that she is lying. "Because isn't the first cardinal rule of perm maintenance is that you are forbidden to wet your hair for at least 24 hours after getting a perm at risk of de-activating the immonium thygocolate?"
10. Whose face does it NOT show with a caption of how their future turned out, at the end of the movie?

Answer: Elle

The captions say that Emmett opened his own law firm, has been dating Elle for two years, and is planning to propose to Elle that night; that Paulette married the UPS guy and they are expecting their first child, and that Vivian dumped Warner and is now best friends with Elle.
Source: Author funneegirl9492

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us