FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Legally Blonde Quotes
Quiz about Legally Blonde Quotes

"Legally Blonde" Quotes Trivia Quiz


"Legally Blonde" is a fantastic movie. Match the quotes with the characters.

A multiple-choice quiz by tamminsursok. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
tamminsursok
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,386
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
19292
Last 3 plays: Guest 107 (7/10), Guest 71 (6/10), Guest 162 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. "Well then, you're going to need this!" Hint


Question 2 of 10
2. "My cousin had that. Apparently you get a really bad rash on your..." Hint


Question 3 of 10
3. "What is this, like an RSVP thing?" Hint


Question 4 of 10
4. "I'm sorry, maybe you didn't hear me. You're fired. I have new representation." Hint


Question 5 of 10
5. "Not that I saw. But as I said, I went straight upstairs to take a shower." Hint


Question 6 of 10
6. "...hit on her, so she quit." Hint


Question 7 of 10
7. "I'm taking the dog, dumb...!" Hint


Question 8 of 10
8. "But it's a costume party, you probably wouldn't want to come." Hint


Question 9 of 10
9. "You're going to ruin your shoes!" Hint


Question 10 of 10
10. "Blondes have more fun, really, I would know!" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 08 2024 : Guest 107: 7/10
Apr 08 2024 : Guest 71: 6/10
Apr 04 2024 : Guest 162: 8/10
Apr 04 2024 : Guest 172: 8/10
Mar 28 2024 : Guest 103: 5/10
Mar 19 2024 : spaismunky: 7/10
Mar 16 2024 : Guest 73: 10/10
Feb 29 2024 : Guest 174: 8/10
Feb 20 2024 : Guest 86: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Well then, you're going to need this!"

Answer: Margot

Margot says this to Elle. She is talking about her lucky scrunchie.
2. "My cousin had that. Apparently you get a really bad rash on your..."

Answer: Serena

Serena says this to Margot when she has just found Elle studying for the LSATS.
3. "What is this, like an RSVP thing?"

Answer: Elle

Elle says this to Vivian when she is wanting to join her study group.
4. "I'm sorry, maybe you didn't hear me. You're fired. I have new representation."

Answer: Brooke

Brooke says this and then Elle walks into the courtroom.
5. "Not that I saw. But as I said, I went straight upstairs to take a shower."

Answer: Chutney

Chutney says this to Elle at the court case.
6. "...hit on her, so she quit."

Answer: Emmett

Emmett says this to Vivian and Brooke. "Oh my God, I made a huge mistake" is what Vivian says after that.
7. "I'm taking the dog, dumb...!"

Answer: Paulette

Paulette says this to her ex-husband.
8. "But it's a costume party, you probably wouldn't want to come."

Answer: Vivian

And then she tricks Elle into thinking it's a costume party and Elle comes dressed as a Playboy Bunny!
9. "You're going to ruin your shoes!"

Answer: Warner

Warner says this to Elle after he has broken up with her and she won't get into his car.
10. "Blondes have more fun, really, I would know!"

Answer: This isn't in the movie

This isn't said in the movie at all but I think that it is something Elle would say.
Source: Author tamminsursok

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us