FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Legally Blonde 2 Red White and Blonde
Quiz about Legally Blonde 2 Red White and Blonde

Legally Blonde 2: Red White and Blonde Quiz


Such a great sequel! I can't wait too see if there's going to be a third!

A multiple-choice quiz by bkfstattiffs. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. Legally Blonde

Author
bkfstattiffs
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
139,004
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
6301
- -
Question 1 of 10
1. What color is Elle's car in the movie? Hint


Question 2 of 10
2. When Elle gets into work, how many coffees does she bring with her? Hint


Question 3 of 10
3. What color were the balloons that the secretaries at the firm gave to Elle to congratulate her on her promotion? Hint


Question 4 of 10
4. How does Emmett get Elle to come out of the bathroom when she's crying? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of the dog that was on the cover of Animal Fair magazine with Congresswoman Rudd? Hint


Question 6 of 10
6. Who was the fight between that gave Elle the idea to bring out her Snap Cup? Hint


Question 7 of 10
7. Who else turns out to be a Delta Nu in Washington? Hint


Question 8 of 10
8. What was the name of Bruiser's love interest? Hint


Question 9 of 10
9. Who sabatoged Elle's plan to get Bruiser's Bill passed? Hint


Question 10 of 10
10. Where was Bruiser's mom being kept and tested on? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What color is Elle's car in the movie?

Answer: Light Blue

I liked her Porsche from the first movie better, but I guess this car showed a more mature Elle.
2. When Elle gets into work, how many coffees does she bring with her?

Answer: Three

Elle, being the considerate girl she is, brought coffee for two other male employees in the firm.
3. What color were the balloons that the secretaries at the firm gave to Elle to congratulate her on her promotion?

Answer: Red

Unfortunately, though, Elle was fired before she was promoted. She was able to keep the balloons though.
4. How does Emmett get Elle to come out of the bathroom when she's crying?

Answer: He tells her they can go over wedding plans

Elle was so upset because she felt like it was her responsibility to be Bruiser's voice and she thought she had failed him.
5. What was the name of the dog that was on the cover of Animal Fair magazine with Congresswoman Rudd?

Answer: Dolly Madison

As it turns out, Congresswoman Rudd just borrowed that dog for the photo shoot. And, as Paulette points out, that was her grandmother's stripper's name, too.
6. Who was the fight between that gave Elle the idea to bring out her Snap Cup?

Answer: Grace and Timothy

The office didn't appreciate Elle's attempt to fix things though, and called her stupid.
7. Who else turns out to be a Delta Nu in Washington?

Answer: Libby Hauser

Even though Congresswoman Hauser had a tough exterior, Elle got through to her because they had the Delta Nu bond.
8. What was the name of Bruiser's love interest?

Answer: Leslie

As it turns out, Bruiser's gay! He also takes a liking to Congressman Marks' dog, Leslie.
9. Who sabatoged Elle's plan to get Bruiser's Bill passed?

Answer: Victoria

Although Victoria Rudd tried to convince Elle that it was Grace who was blocking Elle, it was really her.
10. Where was Bruiser's mom being kept and tested on?

Answer: V.E.R.S.A.C.E.

At first, Elle took it as a good sign since she thought Bruiser's mom was kept at a Versace Think Tank. She later found out that this Versace was entirely different.
Source: Author bkfstattiffs

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Legally Blonde Easier
2. "Legally Blonde" Quotes Easier
3. Legally Blonde Average
4. Are You "Legally Blonde"? Tough
5. "Blonde" Ambition Average
6. Legally Blonde Easier
7. Think You Know Elle Woods? Average
8. Legally Blonde Tough
9. Legally Blonde 2 Average
10. Who Played Me in "Legally Blonde 2"? Average
11. Major Payne Difficult
12. Woody Allen's "Manhattan" Average

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us